Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomix

tag

A vodafone Live!-os telefonokról csak annyit, hogy vettem kb. fél éve gy siemens cv65-ös telefont! A Live! menü egy nagy rakás sz*r! Elég sürűn fagy! Fél év alatt kétszer volt szervízben! Megvettem hétfőn a telefont és szerdán már vittem is vissza! Magától kikapcsolt! Rájöttem, hogy az aksi mozog! Szinte semmi sem tartja! Elküldték szervízbe! Az meg visszaküldte, hogy nincs annak semmi baja! Ha levettem az aksi fedelét akkor kiesett megátol az aksi! Szóval tényleg nincs semmi baja! Fogtam egy darab papírt és megcsináltam! Hozzáteszem, hogy ismerősöm pannonnál vett c65-öt és ott ilyen probléma nem volt! Ekkor jöttem rá, hogy igaz az, hogy a vodafone selejt telefonokat árul plussz mégjobban elcseszi a live! menüvel! Most már tudom, hogy a következő telefonomat nem a vodafonenál fogom megvenni!!
    Két hete is szervízben volt a telefonoom, ugyanis leesett az asztalról és elszállt a kijelző!! Jó pont a szervíznek, hogy frissítették a sw-t és most valamivel jobb lett!
    Vannak már olyan telefonok a vodánál amik nem Live! menüsek!(én úgy tudom! ha nem akkor javítsatok ki) Itt az ideje, hogy elfelejtsék ezt a baromságot! Régebben nézelődtem az osztrák vagy a német vodafone honlapján és úgy emlékszem, hogy ott nincsenek Live! menüs telefonok! Vagy nem így van?

• pomix

tag

Sziasztok!

Én vodafonos vagyok! Csak annyit akarok a témához fűzni, hogy a vodafone egy szemfényvesztés! Egy nagy rakás sz*r!! Csak azért vagyok vodafoneos, mert szerintem jók a percdíjak! Nem tudom, hogy más szolgáltatóknál, hogy van, de itt ha vitamaxról át akarsz lépni előfizetésesre, akkor valami hitelbírálaton esel át, aminek következtében megállapítanak egy kaukciós díjat amit be kell fizetni!
    Történt ugyanis, hogy van egy vitamaxos kártyám amit jelenleg nem használok, de még egy ideig elérhető! Láttam a vodafone 50 tarifacsomag reklámját, hogy egy évig 750 Ft az előfizetése! Ez rendben is van! Arra gondoltam, hogy a nem használt vitamaxos számom átrakom előfizetésesbe, ugyanis nincs hűségnyilatkozat és kipróbálom milyen előfizetésenek lenni! Ha nem jön be akkor simán lemondom és kész, ezért nem azt a számot akartam előfizetésesre váltani amit használok! Fogtam magam és bementem az itteni vodafone üzletbe, hogy mi kell ahhoz hogy átváltsak előfizetésre! Szóval elmondja a csaj, hogy mi kell és elkezdi folytatni, hogy átesek egy hitelbírálaton és az alapján megállapítanak egy kaukciós díjat, amit be kell fizetnem és aminek a díja 20 vagy 40 vagy 80 ezer forint(nem emlékszek rá pontosan)! Tudtam, hogy van ez a kaukciós baromság, de azt hittem, hogy csak előfizetéses telefon vásárlása esetén van a telefon miatt! Szóval maradok vitamaxos! Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt a voda? Nem az az érdeke, hogy minél több ügyfele legyen?

Új hozzászólás Aktív témák