Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zebu

addikt

Sziasztok!

Olvasgattam a topicot és csak annyit fűznék hozzá, hogy a cég ahol dolgozom 1 éve váltott vodára. Költségcsökkentés, vagy valakinek a business-sze volt nem tudom.... kb 400 kártya, vagy több lett lecserélve, számhordozás a régi pannontól stb.

A szolgáltatások minősége egy vicc. Hang szakadozik, térerő ratyi, ügyfélszolgálaton még nem tudtam elsőre elintézni semmit. GPRS PCMCIA kártya hol működik hol nem. PDA-val összelőttem a 6230-asomat. modemként akartam használni, csak kicsit elakadtam. Felhívtam a technikai csapatot és nem tudtak segíteni. Neten találtam meg, hogy miként kell a kártyán manuálisan a GPRS módban tárcsázni, APN-t beírni stb. Egy vicc komolyan !!!!!!

A másik a hozzáállás. a Key account leszar. Kérsz egy úgy kártyát és míg a pannon kb 1 órán belül kiküldte futárral közben a Vodánál majdnem 1 hét az ügyéntézés !!!!!!! Felháborító! A GPRS kártyára már 2 hete várunk...... Szopás. Egész addig jó arcok voltak amíg a cég nem szerződött le velük 2 évre. Utána leszarják. Undorító.
    Jah és a hab a tortán, hogy egy irodaházban vagyunk velük és még ígyis ilyen nehézkes az egész! Több helyen az irodában pl nincs térerő és nem a világ végén vagyunk. Kérdem én, milyen már, hogy a saját irodájukban ezt nem tudják megoldani????? Külön projekt volt erre Vodán belül, de nem jött össze a dolog. Vicces nem?

A végére még annyit tennék hozzá, hogy június óta nem kaptunk tőlük számlát, ugyanis a számlázási rendszerükben nem tudnak kiállítani olyan hiteles számlát ami a céges kedvező percdíjakkal készült volna. Mert a szoftverük erre nem alkalmas.

Kicsit fikázós lett, de kiakasztó a dolog! Nem?

szerk: a kaucióról ne is beszéljünk. Mi alapján feltételezik, hogy nem fizetem be a számlát????????? Áh nagyon utálom a Vodát...:R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák