- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én nekem van Pannon,Voda,és T-Mobile karim is.Én eredetileg Pannonos vagyok.Vodát csak azért vettem,mert szinte mindenki Vodás körülöttem.A T-karit meg csak kaptam.Tény,hogy minden szolgáltatónál van valami jó szolgáltatás.Én most már csak szinte csak Vodát használom beszélgetésre a Pannon a wap miatt van már meg szinte.meg elég sokan ismerik.Viszont a Vodánál van a legjobb kártyás csomagok.Én nekem a Joker+ van rajta megrendelve.És szerintem nagyon jó.Az a havi 375ft-os díj szinte semmi.A hétvége hálón belül is csak 9ft.És szerintem se a Pannon és a T-mobile sem tud ilyen tarifájú csomagot adni.Viszont az tény,hogy sokszor észre veszem azt,hogy mintha ''csuklana'' a hang.Pannonnál ilyet nem veszek észre.Amúgy szerencsém van a térerő téren,mind a 3szolgáltatónak teljes a térereje.Minden esetre én elégedett vagyok a Vodával.Viszont a Pannon szerintem nagyon leült.Mind akcióban és szolgáltatások terén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest