- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Én mindig is kártyás mobilokat vettem és veszek majd a jövőben is, mert minek jóval drágábban, ráadásul előfitzetéssel megvenni egy olyan mobilt, amely közel sem ér majd sokat 1 év elteltével? Az előfizus percdíjak nem izgatnak, mert inkább vonalas számokon dumálok, (Tele2). Nem éri meg számomra lekötni magamat egyik szolgáltatónál sem. Jelenleg T-Mobilos vagyok, Domino Napom van, és net300-as internet kapcsolatom. Nekem ez jó, persze lehetne jobb is! Mocsokságnak tartom, hogy havonta szurkolhatok le 6.000-et a net csomagért.
-
Algieba
őstag
Jó a téma. Remekül elszórakoztatott a pro és kontra beírások olvasgatása.
Én T-Mobilos vagyok, előtte Pannonos voltam, és még az ősikdőben Vodás. Most csak azért lettem T-Mobilos, mert akciósan volt náluk egy jó kis telefon. Ennyi.
A percdíjak nem érdekelnek, mert mindig ugyanazt választom. Pannonnál Perfect voltam, itt meg Dominó Napos. A Voda ajánlatai bennem mindig egy kicsit olyan '''olcsó húsnak híg a leve'' érzetet keltenek.
Szóval, nem hiszem, hogy valaha is ismét Vodás lennék. Vagy Pannon vagy T-Mobile. Egyébként meg igaz, hogy mindhárom mobilszolgáltató az ördöggel cimborál. Herótom van tőlük, és ha nem lenne létszükséglet a mobil, nem is foglalkoznék velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest