- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Ebben tökéletesen igazad van. Amúgy sztem a T-Mobile a nagy cégekre hajt mostanság, mert nekik van ilyen nemesfém kártyájuk, és így soha nem látott kedvezményekhez jutnak. Azt viszont nem tudom, hogy van a Vodafone-nál. Ergp láttam a reklámjait, hogy Vodafone GPRS PCMCIA lártya laptop-ba; nos addigra nekem ilyen a Westel900-nál fél éve volt. Szóval még van hova fejlődniük. De kétségtelen: a magyarországi Vodafone leányvállalatnak kreatív reklámügynöke és -szakembere lehet
De látom, mostanában már a Tele2 is kezd nagyon nyomulni pofátlan reklámokkal. (Hiszen érthető: ő is még új a szakmában.) De a T-Mobile is most visszavágott egy reklámmal. Láttátok? Jók ezek a versengések...
-
X-COM
nagyúr
miért ne kérnetne érte zsét, ha a kártya nem rossz?
amúgy szerintem ingyenes, domino üzletszabályzat
3.3.2. A Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát az Előfizetőnek fel nem róható módon bekövetkező meghibásodása, használatra alkalmatlanná válása esetén megfelelőre cseréli abban az esetben, ha az Előfizető a használatra alkalmatlan Előfizetői (SIM) Kártya, az Előfizetői Szerződés valamint a Szolgáltató számlájának egyidejű bemutatásával kétséget kizáróan igazolja Előfizetői minőségét és jogosultságát. -
csiga997
őstag
Egyelőre még sem az HSDPA sem a Super 3G nem elérhető. A kettő közül a HSDPA van inkább kézzelfogható távolságban, több gyártó is már demozta a technológiát; E/// pl, Nokia HSUPA-t is, stb. A Super 3G viszont még papíron se létezik, csak ködös elképzelések terjednek róla mindenfelé. Viszont valóban a Vodafone nyomja (+Docomo).
Ami a data-rate-et illeti, HSDPA max 14.4Mbps, Super 3G pedig (a tervek szerint) ~100Mbps. -
reno
tag
Így van!
Egyébként azok az ismerőseim akik befizették, utána csak örültek, hogy jönnek a nullás számlák.
T-mobile-nál meg úgy tudom, hogy nem is az egészet adják vissza. De hogy mennyik az összegek?
Pannon meg kapásból elutasítja az ügyfelet. Vodánál lehet, hogy kérnek 80000 Ft depozitot, de akkor sincs elutasítva. Mondjuk más kérdés, hogy nem fizeti be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest