- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark83bp
tag
erről én is hallottam..de nekem sose semmi...igaz apám cégére vettem eddig mindent..és mindig a legdrágább készülékeket..de sose semmi pluszfizu... .. bár hallottam hogy valakinek még 60at kellett fizetnie, egy kb 40es készülékre...ilyenkor azt nézik ,hogy mennyire hitelképes a személy/cég nemde? bár lehet hogy csak azt,hogy eddig mobilokban mennyire jártas..apám cégén kb 10mibil van vegyesen a vodánál-pannonnál..lehet hogy ez előny...
-
mark83bp
tag
hm..lehet hogy nem a d500volt..na megkérdezgetem..de a lényeg hogy poton áron...
-
mark83bp
tag
én pannonnál voltam előfizus..semmi problémám nem volt...de akkortályt a csucs mobilok a vodánál voltak..szal szuperrel vettem 1 gx20-t...azóta pannont viccca...és éljen a voda...2x volt problémám..velem mindig kedvesek-rendesek voltak...a live menü..izlések-pofonok..tény hogy nem a legszebb...de ha ezen múlik,hogy szinte féláron megkapjak 1 csucsmobilt én elnézem..mind kártyásan és mind előfizuval a legolcsobbak a készülékek..pl az s700i 80fele van kártyásan..pannonnál majd 130 előfizuval...vajon hova megyek..szerencsére szinte az összes egyetemista haverom is már vodás.. tarifák sztem mind a 3-nál hasonlóak...nem akkora a különbség amiért váltanék...de 1 nagy minuszpont...előfizut náluk 1 örökkévalóság kötni...kb tucatszor volt hogy örjöngve kinyirok mindenkit...de most ennyit még kibirok... 16hónap és lejár a hüségszerződés..elötte 3 hónappal tesznek 1 +2éves ajánlatot... apámnak pl: 16ért kinálták a d500-t és még 1-2 másik készüléket ajánlottak... szal addig kibirom valahogy és akkor megveszem kb 30ért a legzsirabb xy mobilt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest