- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#65675776 #377 üzenetére
Miro PCTV Rave. Nem mai darab, de vhs ripeket csinálni bőven jó lenne, olyan dolgokból, amiket ha nagyon akarnék se tudnék megvenni, sőt még csak angolul, felirat nélkül se megrendelni külföldről. Van ám sok vhs film nálunk, amit DVD-n sem adtak ki soha sehol, nekem is van olyan, ami még az egyik nagy ritkaságokat gyűjtő nemzetközi torrenten is a teljesítetlen kérések közt van. Viszont annyi filmem nincs, hogy azért külön vegyek egy tunert. XP alatt használtam régebben, még egy másik gépben, mikor amostanit összeraktam, már bele se került, évekkel később akartam egyszer beüzemelni, de nem ment. És most se, több drivert is kipróbáltam, van pl. 2003 áprilisi, legalábbis annak datálják a driver.hu-n, arra határozottan emlékszem, hogy amit én akkor télen leszedtem XP-s drivert, azzal működött a kártya, 4.0 vagy korábbi driververzió.
-
Dilikutya
félisten
válasz
#65675776 #373 üzenetére
Értem.
Hogy én mekkora idióta vagyok, a hang mindenképpen a line-in-en keresztül ment volna. Bár 1-2 dolog esetében jól jött volna, ha az egész filmet digitalizálni tudom, de ígyis előbbre vagyok, aztán majd veszek úgyis tunert.
Komolyan, hogy nem jutott eszembe csak a hangot... ég a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest