- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2829 üzenetére
Nekem pont a tokos billentyűzet nem lényeg, és mivel nincs magyar lokalizációjú benne, így kihagytam. Ha nagyon gépelni akarok, arra van egy Wedge, azon legalább tudok rendesen ékezetest írni, meg rendes a nyomáspontja.
Viszont ha nem kell a Pen, akkor minek a Surface? Az az egész értelme. Lényegesen olcsóbban megkapsz egy sima érintős ultrabookot? -
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2827 üzenetére
Nem hasonlíthatod egy laptop üzemidejéhez, azokban nagyobb az akku. Emellett ami még fontosabb, azokban nincs ilyen alacsony késleltetésű és pontosságú beviteli eszköz mint itt a pen. Ami feldolgozása azért emészti az energiát.
Simán böngészve, billentyűzettel dolgozva ennél jóval több is kijöhet.
És igen, teljes értékű pc, annak minden előnyével és hátrányával, egy valóban rendkívül sokoldalú eszköz. -
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2825 üzenetére
Hogy mi a jó mindenkinek relatív, nekem a tollas bevitel mellett hozott 4-5 óra kevés. Nem vagyok okosabb árak tekintetében az árgépnél, szóval...
Más ehhez hasonló pc nemigen van, akkor mihez képest? Vagyis ott a Samsung tab pro vagy mi, de látott itthon valaki már olyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest