- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2829 üzenetére
Nekem pont a tokos billentyűzet nem lényeg, és mivel nincs magyar lokalizációjú benne, így kihagytam. Ha nagyon gépelni akarok, arra van egy Wedge, azon legalább tudok rendesen ékezetest írni, meg rendes a nyomáspontja.
Viszont ha nem kell a Pen, akkor minek a Surface? Az az egész értelme. Lényegesen olcsóbban megkapsz egy sima érintős ultrabookot? -
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2827 üzenetére
Nem hasonlíthatod egy laptop üzemidejéhez, azokban nagyobb az akku. Emellett ami még fontosabb, azokban nincs ilyen alacsony késleltetésű és pontosságú beviteli eszköz mint itt a pen. Ami feldolgozása azért emészti az energiát.
Simán böngészve, billentyűzettel dolgozva ennél jóval több is kijöhet.
És igen, teljes értékű pc, annak minden előnyével és hátrányával, egy valóban rendkívül sokoldalú eszköz. -
konyi79
addikt
válasz
hello28 #2825 üzenetére
Hogy mi a jó mindenkinek relatív, nekem a tollas bevitel mellett hozott 4-5 óra kevés. Nem vagyok okosabb árak tekintetében az árgépnél, szóval...
Más ehhez hasonló pc nemigen van, akkor mihez képest? Vagyis ott a Samsung tab pro vagy mi, de látott itthon valaki már olyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest