Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
A napokban szinte naponta van vizsgálási igénye a MSE-nek, holott eddig egy hétig is el volt nélküle. Valamelyik frissítés lehet az oka? -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Na délelőtt megint próbálkoztam. Amiket linkeltél, azok aranyosak, csak....
És fizetősek is.
Valami nem kerek ezzel a vistával. A 4.5 instellerre azt mondja, hogy ez nem ehhez való.
Amiket még így hirtelen észrevettem: startmenüben nem működik a jobb gomb. Windows -live Movie Maker, vagy hogy híjják, katt után egyből hanyatt vágja magát pl.
Jelenleg mse 1.0 van fent, az nem prüttyög. Malwarebytes teljes vizsgálat is volt ma. Semmi.
Érik a W7 a gépre amúgy is. -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Malwarebytes-ot már tegnap délután lefutattam. Ma net 3.5-ig piszkáltam, de semmi. Átolvasom majd ezt az írást is, aztán ha lesz rá időm holnpa, akkor foglalkozom is vele.
Egyébként az előző linkből is próbálkoztam pár dologgal. Update agent felment, msiserver kulcs törölve, jó hozzáadva. 4.5 installer-re hisztizik valamit. -
ro_bert17
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
A log vagy 6 oldal, szóval elég bőbeszédű. Az mind hiba lenne?

Viccet félre téve: vista, és eddig nem volt gond telepítéssel. így szerintem nem az installer lehet a ludas. Admin-ként futattam a telepítőt.
Szerk: köszi a linket. Már csak holnap tudom megnézni. Egyébként 32 bites a vista. -
ro_bert17
őstag
Úgy nagyjából mindegyiken végig lötyögtem. A defendert eleve kikapcsolja, mcaffe volt régebben, de azt rég le is leszedtem, most még egy tools-al is rámentem, tűzfal rendben (igaz proxy mögött vagyunk, de eddig ez sose volt gond), frissítések minden pöpecen fent. És az 1.0 hibátlanul felmegy rá.
A telepítés vége felé gondolja meg magát. Nekem úgy tűnik, hogy valamilyen jogosultsági macerája van. Rákérdezek a vistás topicban is, hátha... -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Vista home premium. Természetesen legális.
A hibaüzenet felajánl egy linket, amit nem néztem át töviről hegyire. One care cleanert futattam. Uninstallerrel (revo) próbáltam pucolni. MS frissítések telepítve. Installer rendszergazdaként futtatva. Egyelőre semmi sem segített. Nincs valakinek ötlete, tapasztalása?
MSE 1.0 gond nélkül felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És fizetősek is.