- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Két méretben debütált a Xiaomi Watch S2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Gr3ddy
tag
Eladom az ie 3.0 dobozos egerem, és csak kipróbáltam (garancia van rá
). Minden tartozékával együtt
Külföldről lett hozatva.
Akit érdekel az privátban zaklasson, aki a legnagyobb árat adja érte az viheti.
7500ft ról indul a licit. -
DroneZ^
őstag
jaja, sztem is jo, jobbak a betütipusok, amugy nemtom miben jobb a gps gui-nál, mindkettőt istenitik, de van még wcg gui, állitolag messze a legrosszabb
meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
Kihagy az egér cs közben, ez már nagyon idegesítő kezd lenni, végigcsinéltam a steam forumon az összes leirast és semmi eredménye, csak a cs-ben csinalja sehol máshol sosem
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
Seren1ty : én is cs-zek, a mantis elsösorban a razer alaku talpakat szereti, csak teflon talpal, a szalaggal használhatatlan,
pinnacle: ő nekem is hyperglidel van az S&S és tul gyors nekem, mivel nekem 400dpi vel is 2-2.1 es a sensim cs-ben, a microsoft talpai nem csusznak a mantison, többen is mondták már, szoval mantisra razer egér ajo de vannak kivételek
CS-re milyen guit ajánlotok? mert nekem manapság ping 32 körül van ami jo, de mégis lö valaki és visszaránt a fal mögül és megöl, tudjátok ez lagg nál történik, mivel lehet ezt javitani?
[Szerkesztve] -
Seren1ty
tag
Nah de emberek, jó a Mantis, szép nagy kényelmes, jól csúszik minden rajta és nagyon jól lehet irányitani az egeret
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem ne vegyél Razer egérpadot,látom neked is S&S van,nekem is az van.Speed volt előtte,de nekem lassú volt.
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
hát igen, énis sok helyen kerestem de nem hiszem el hogy nincs, sztem csak netre nem rakják fel, de pixelhez hasonlo boltot még csak nem is ismerek (pixel-nek minden van: egér , egérpad, teflon, füles) csak nagyon drága ! Aki tud ilyesmi honlapot irja már meg, köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!Csak azért akartam máshol venni,mert általában a Pixel a legdrágább.
-
DroneZ^
őstag
Legendary accuracy delivered from an optical engine that produces 9000 Frames per Second, Maximum Speed of 54+ Inches per Second, and Maximum Acceleration of 25g’s combined with Microsoft’s Intelligent Tracking System with a centered optical port.
Vajon miben nyilvánul meg a 9000fps és a 54 feletti inch másodpercenként? HZ-ben? mert nekem lazan viszi az átlagban is a 999-1000-1001 hz-szoval fullos 1ms akkor nem értem miben nyilvánul meg ez az istenverte csucstechnikas optika? 7080 fps-es ch nekem 1100hz-et is vitte átlagban, szoval valaki mondja meg miben nyilvanul meg ez a marhamagas fps -
pinnacle
nagyúr
Hol lehet még kapni a Pixelen kívül?Nem nagyon van találat,és az sem derül ki,hogy régi vagy új 3.0-s.[link]
-
DroneZ^
őstag
Tesztkonfiguráció:
Processzor: AMD Athlon64 3200+ (Winchester)
Alaplap: Asus A8N-E (nForce4 Ultra chipset)
Memória: 2 x 512 MB Kingmax 433 MHz DDR
VGA: Sapphire X1800GTO PCI-E
Egérpad: Steelpad S&S
--------------------------------------------------------------------------------
Résztvevők:
Logitech MX510
Logitech G5
Razer Diamondback
Razer Copperhead
Microsoft Intellimouse Explorer 1.1A
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A
--------------------------------------------------------------------------------
Konklúzió:
-PRO
MX510-számomra legkönyebben megszokható egér, mindig ugyaolyan szépen mozog, alakja, súlya mind el lett találva ! Kiválo optika, ÁR
G5- nagyon testreszabhato sulykeszlet miatt, a lézer optika hiba hülyeség, miután az 1.1 es firmet felraktuk, nem tapasztaltunk hibákat, 500Hz-et teljesen viszi, azonban se butitani 125-re se emelni 1000-re nem lehet! Jól bevált logitech forma!
Diamondback- 1000hz kipipálva, ugynevezett pattintó típusu egér, rántani lehet vele rendesen, könnyü, kezelhetö, alakja 2 kézre, azonban megszokást igényel, mivel nemcsak keskeny de igen lapos, legjobb optika!
Copperhead- minden elmondhato rá pozitivum, ami a diamondbackre, nekem még tul is szárnyalta az 1000-hz-et itt is érvényes, hogy a lazer optika csak utolsó firmware-rel kezd igazán menni, de utánna tökéletes, g5-el ellentétben nincs súly, de ugy érzem, nincs is rá szükség, magasabb a db-nél, jobbak az oldalso gombok, lehelletnyivel az oldalso gumicsik keskenyebb és élesebb, ez mind mind jobb kényelem szempontjából ja és recézett gőrgő
Microsoftokra kb mind ugyanaz a jellemzö: megbizhato, jo optika ami nem hagy cserben, ime4 a legkényelmesebb egér amit valaga kiprobaltam, viszont 90hz-nél többre nem lehet huzni hardveres lock miatt... ime3 legenda, jó, ugynevezett sikló egér, hát annyit tok h nem a pattinto, valamivel lassabban kezelhetö a razereknél, de simán viszi az 1000-hz-et, csak ajánlani tudom, 1.1A meg ugyanugy mozog, váza könyebb, alakja 2 kezeseknek!
ennyi volt rövid tesztem, amit kb 4 éve kezdtem
Győztes:
Razer Copperhead @ firmware version 6.18
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
ma kapok tesztbe 1 jo kis ime4 et is, amugy az is elado, de meglassuk mien!
-
ATI
senior tag
Én most épp ezt az egerem használom
-
DroneZ^
őstag
db nek 5x szarabb a fogasa, raadasul sztem 1 centire is érzékieli a plasma a padot, sött még a spot lámpám fényére is mozog ha a plafon fele forditom az egeret, ez halál komoly, nehez vele jacani mert nem lehet gyorsan 2-3 centit emelni az egeren visszont az optikai motor elönyben! , a ch nak nagyobb a háta, és nem olyan alacsony hogy az ujjaidat a földön huzod, de IME3 powa 4 ever!
kemeny 3 nap után átszoktam rá, és a ch pihen a polcban
[Szerkesztve] -
ATI
senior tag
Egy DB-t én is kipróbálnék, mert jó helyen van a hüvelyk ujjnál a gombja
A CH-n nagyon magasra került..
-
DroneZ^
őstag
nemtom mit görcsöl a kisujjad diamondback utan, nekem is volt db és utanna vettem copperheadet, es mind2 eger teljesen kézreallt nekem, talan meg jobban is, mint a logitech mx 510, a ch kicsit magasabb mint a db, lehet hnekem van csak nyomi kezem, de tök kényelmes illetve tudni kell fogni, mert a elsöre az emberek 90%a nemtudja megmarkolni, en is 1 honap alatt izzadtam ki a specko fogast
-
ATI
senior tag
Még regy pici tapasztalat. Copperhead nagyon szereti a Steelpad Qck-t, míg az ime 3.0 alig csúszik rajta ( CH-hoz képest )
Ezt is szokni kell, vagy venni hozzá hyperglide-ot. Én emiatt nem fogom lecserélni a Qck-t.
-
Gr3ddy
tag
jót kérdeztél
a logitech- formája/ diamondback pontossága, súlya, csúszása/ a microsoftos egérből a laser 6000 bug nélkül jó lenne formailag is, és most az ie 3.0 nyüstölöm, de ez utóbbi remélem mindent üt
Azért a Habut ill. copperheadet akarom megkaparintani.
CH-nél a kis újjam begörcsölt 1.5 óra játék után. -
DroneZ^
őstag
hat a ta hibad az 1 alap hiba h az eger bennmarad, az ablakvaltaskor fellépö hiba semmi köze az egerhez, nekem is copperheadem van, most megin a ch val jatszok, teszt celjabol és ugyanugy csben bennakadt a gomb, bár épp ma jött ki 1 update, azota mintha nem csinalna, ja és ha van razer mantis egerpad elado, szoljatok!
-
ATI
senior tag
Nekem is csinált érdekes dolgot tegnap, de sztem ez max driver hiba. Q3 elindítása után ott maradt a windows-os egér kurzor a képernyő közepén, és fogta is az egeret. Nem tudtam használni, amíg ki nem léptem a játékból. Elindítottam még párszor a q3-at, egymás után kétszer még eljátszotta ezt, harmadjára már nem. Azóta sem csinálta, nem is érdekel
Amúgy én is nagyon elszoktam az ime 3.0 formájáról, copperhead után nagyon furiDe 1 óra játék után már jobb a helyzet. Egyelőre ezt fogom használni, aztán meglátjuk. Viszont a design-ja sokkal csúnyább, mint a régi 3.0-é. A szebb. Ennek az újnak a szürkéi nagyon el lettek cseszve. Namind1, ez legyen a legnagyobb baja.
-
Gr3ddy
tag
előszedtem az egereim
[Szerkesztve] -
Gr3ddy
tag
egyik ismerősöm hozatta külföldről
egyből kettő darabot
Az egyiket már odaadtam az egyik ismerősömnek.
Az egérrel semmi gond nincs! Teszi a dolgát. Szoftvert kel felrakni mindenképp hozzá (mondjuk nem fontos)
Ez nem lézeres egér aminek az optikája laggolna. Tehát 5500ért simán megérte, drágábban már nem éri meg
Toltam neki egy 500 usb hacket is.
Viszont a formája kicsit furcsa, szokni kell.
Gombjaival nincsenek gondjaim.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
driver nélkül tapasztaltam ezt, de, driverrel is, sztem vagy usb/alaplap hibádzik de sokkal inkabb maga a program, mivel lanon használva 1x sem fordult elö, csak neten, és lagoslás közben vagy frissités valami ilyesmi, 3 fajta CSvel probaltam ki lanon, 1x sem hibádzott szoval, a game-el van a baj, aki ért counter-strike-hoz, beallitashoz, esetleg alaplaphoz, usb trükkökhöz, bioshoz, windowshoz ezen a téren azonal irjon! KÖSZÖNÖM!!!!
-
DroneZ^
őstag
asszem el kell rontsam a kedveteket, de szar az egér, mert jatszok vele, lövök pl le 1 ellenfélt CS-ben, és beragad az egér, lö tovább, mondjuk plussz 1et és amig ez a beragadás van 1másodpercig, az egér nem mozog se jobbra se balra, igy beáll 1 mp re és mintha benyomva maradt volna a gomb, mi ez ? vihetem vissza?
-
Gr3ddy
tag
nekem megjött ma reggel és zsír
már csak játékok alatt kell megszokni
ja és a lényeg 5500ft/db
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
1ik haveromnak is van, és viszi az 1000-hz-t sztetek lesz baja az egérnek ha én is arra állítom?
-
DroneZ^
őstag
megvan az egér, lehet kérdezni, én elsöra aszondom, aki csézik, nem oylan gyors mint a copperhead, még akkorse ha 400dpi re allitod, nem olyan sziklamerev a fogása, de meglepöen könnyü, és valahogy csre télleg jobb, copperheadet könyebb rángatni meg nyúzni, és könnyü megállitnai is, de CS re csak ime3!
-
Gr3ddy
tag
ha minden jól megy 21 euróért hoznak nekem /db ot. Rendeltem is belőle
-
nahat
tag
Nem viccelték el az árát. De az is igaz, hogy jobb egeret ebben az árkategóriában úgy sem találni (szerintem feljebb sem sokat).
-
f_you
tag
Hát jah
-
Seren1ty
tag
[link] 8.500 Ft + áfa
-
ATI
senior tag
Kontra:
''Egy hét múlva lesz 3.0.'' [link] -
Seren1ty
tag
[link] Hmmm
-
karantÉN
aktív tag
habu kb mikorra fok kijönni ?
habu > ms 3.0 ? -
Seren1ty
tag
Már itt a hét vége és semmi újat nemtudunk, hát szép
-
ATI
senior tag
Egyelőre nem rendeltem meg a szoftverabc-től, s úgy látom megvárom a Pixelt. Meglátjuk, mennyi lesz.
-
nahat
tag
Az holnap van
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.
-
Seren1ty
tag
A pixel.hu fórumán írták, hogy jövőhéten ott már kapható lesz [link]
hooray -
ATI
senior tag
Gugli a mi barátunk jelszóval rákerestem. És írtam ide mailt.
[link]
Tegnap válaszoltak megkeresésemre, magánemberkét is rendelhetek tőlük. Legutóbb azt kérdeztem, mi módon rendelhetnék tőlük, ám erre még nem válaszlotak. Megrendeléstől számítva 5 napon belül teljesítik a rendelést.
Cross your fingers... ;) -
ATI
senior tag
Nos én ma rendeltem egy ilyen egeret 7500+fáért. 5 nap múlva kiderül
-
ATI
senior tag
Én biztos, hogy veszek egy ilyet. Régen már volt 2db is, használtan vettem, majd eladtam őket. Nagyon jó egerek
-
Lala6
őstag
Most nagyon gondolkozom...
Várjak még egy kicsit, vagy vegyek egy Logi MX610-et.
Szerintetek? -
ATI
senior tag
Szerintem előbb-utóbb felbukkan a saturnban, vagy a mediamarktban. Én voltam héten, de még nincs. Anno ott vettem a comfort mouse 300-emet is, jo dragan...
-
f_you
tag
Egy pár link ahonnan esetleg külföldről lehet rendelni:
[link]
[link]
[link]
[link]
Ebből a provantage-ból lehetne sztem rendelni, sokan szereztek onnan a Gotfrag fórumon és van nekik bőven raktáron, mondjuk nemtom Magyarországra mennyi lehetne a szállítás meg mikor érne ide...
Szerk: uhh megnéztem 188 $ lenne ide szállitással meg mindennel 1ütt
[Szerkesztve] -
f_you
tag
Amerikában már sok helyen lehet kapni, elég olcsón, néhol 20 $-ért is, asszem már németországban is lehet őket kapni, valaki tud valamit az itteni boltokba kerülésről??????
-
ATI
senior tag
aki tudja, hol lehet ilyen egeret venni, az ne tarcsa magában.
-
FR33
aktív tag
valami hir ?
-
FR33
aktív tag
The new Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 receives a score of 100%.
beszélgetés a májkroszoftos ürgével:
new_deal asked: When is the release date?
Answer: The mouse will be released either this month or next month. Your best bet will be to order it online, as (in our experience) retail shops rarely get stock to the shelves quickly.
forrás : clanbase 3.0 teszt :
REVIEW: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
by: Mahmood Ali
[link]
[Szerkesztve] -
f_you
tag
Külföldön elméletileg Szeptemberben adják ki, valamikor csak elér ide is
-
FR33
aktív tag
Világ eddigi legjobb gamer egere a 3.0 ... Tuti veszek egyet az uj 3.0 -ból , de lehet a HABU ból is , ha kinövi a lézeres egerek gyerekbetegségeit
-
Viewsonic
aktív tag
ez a habu brutálisan szép lett !
mx518 am elött ugyis ms 3.0m volt asszem ahogy megjelenik csere lesz erre a Habura -
.:Pingvin:.
csendes tag
Microsoft® IntelliMouse® Explorer 3.0 egeret akarok venni ( http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=34&pcid=90134df1-861e-417e-a584-86e088e38cdb ) , érdemes-e megvennem ezt az egeret???
( főleg Counter - Strike-ra kéne )
Vagy ha nem ezt akor milyet ???
Mitől jó egy optikai egér ???
Mik az alapvető elvárások egy ilyen egérrel szemben ???
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest