Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
ez szinte semmi informácio, én annyit tok h CH optika, itt a képed igy néz ki, belsö oldallapját tudod cserélni meredekre, meg a nem meredekre, amin a gombok kisebbek vagy nagyobbak, ez arra jó hogy az egér tud pattintó jellegü (vékony, pl: copperhead) és van a sikló vagy mi az meg (szélesebb, pl intellimouse 3.0 - ami arra jobb, hogy forgás mozgás folyamatos húzás közben is lehet magozni vagy le fel tolni az egeret, másikkal is de joval nehezebb) másik oldallappal viszont fürgébb vagy és jobban rántasz mind2-nek megvan az elönye és a hátránya is, én IME3-at istenitem, mert az 1 isten

-
DroneZ^
őstag
db nek 5x szarabb a fogasa, raadasul sztem 1 centire is érzékieli a plasma a padot, sött még a spot lámpám fényére is mozog ha a plafon fele forditom az egeret, ez halál komoly, nehez vele jacani mert nem lehet gyorsan 2-3 centit emelni az egeren visszont az optikai motor elönyben! , a ch nak nagyobb a háta, és nem olyan alacsony hogy az ujjaidat a földön huzod, de IME3 powa 4 ever!
kemeny 3 nap után átszoktam rá, és a ch pihen a polcban 
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
hat a ta hibad az 1 alap hiba h az eger bennmarad, az ablakvaltaskor fellépö hiba semmi köze az egerhez, nekem is copperheadem van, most megin a ch val jatszok, teszt celjabol és ugyanugy csben bennakadt a gomb, bár épp ma jött ki 1 update, azota mintha nem csinalna, ja és ha van razer mantis egerpad elado, szoljatok!
-
DroneZ^
őstag
driver nélkül tapasztaltam ezt, de, driverrel is, sztem vagy usb/alaplap hibádzik de sokkal inkabb maga a program, mivel lanon használva 1x sem fordult elö, csak neten, és lagoslás közben vagy frissités valami ilyesmi, 3 fajta CSvel probaltam ki lanon, 1x sem hibádzott szoval, a game-el van a baj, aki ért counter-strike-hoz, beallitashoz, esetleg alaplaphoz, usb trükkökhöz, bioshoz, windowshoz ezen a téren azonal irjon! KÖSZÖNÖM!!!!

Aktív témák
- Crypto Trade
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

kemeny 3 nap után átszoktam rá, és a ch pihen a polcban

)