- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #423 üzenetére
Test Mode-ban hagyva, majd megcsinálva a linkelt vízjel eltüntetést szintén maradt a probléma. Vagy Még ezzel sem szabad eltüntetni csak egy másik megoldás az a mód visszaállítására?
Gondolom nem ezért küldted a linket.
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #421 üzenetére
Akkor mindig ott lesz a Test Mode szöveg? Van valami más hatása, ha ez ebben a módban marad? -
-
Nestor16
senior tag
Újra neki álltam megcsinálni az 500 Hz-es beállítást. Elsőre eljutottam addig, hogy működik, teszttel 500-at ad átlagban, ámde mikor kikapcsolom a test mode-t és restart, onnantól nem működik az egér... most épp másik USB portba dugtam, múltkor pedig billentyűzettel kitöröltem a drivert eszközkezelőben és így újrarakta a win 7 magának. Tehát nem is világít az egér, semmire sem reagál...
Win 7 van fent még mindig, van valami ötlet? -
Nestor16
senior tag
Gratula
Arra kíváncsi lennék, hogy a görgője mennyire kopott el, illetve mennyire lehet még "darabosan" ( vagy szeparáltan vagy hogy kell mondani
) görgetni?
Gondolom, ha el is kopik, attól teljesen használható marad csak hozzá kell szokni. Én egy videót találtam egyszer róla, ahol szétszedve mutatták, hogy a görgőt úgy oldották meg a tervezők, hogy a recés felülete beakad egy helyre, ami miatt folyamatos kopásnak van kitéve, ezért is érdekelne. -
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #413 üzenetére
Nos, bő egy hét után már bejáródott és egyelőre jól működik a görgője
A random görgetés ennél is tipikus, majd ha kezd idegesíteni esetleg megjavítom, de nem zavar jelenleg.
Az eladót még direkt nem értékeltem, de igazából azt kaptam, amit vártam csak először nagyon-nagyon furcsa volt az egér egy X7-es után. Már kezdem megszokni, egérpadot is találtam alá jót jó áron (QCK Mass) aztán már csak a 2 ms beállítás maradt, mert az eddigi próbálkozás után nem működött az egér...
Amúgy játékban (Cod 2) már így is csodálkozom, hogy miket bead. Kell egy megszokás az biztos, de már kezdem érezni, hogy kifizetődik a szenvedés.Na még annyit, hogy ezzel kicsit éleszteném is a topicot, nekem legalábbis aktuális
-
Nestor16
senior tag
válasz
jaffa 2843 #414 üzenetére
-
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nemrég rendeltem egyet ebből a típusból, azt kaptam amit rendeltem meg minden, annyi, hogy szokatlan kicsit az egész, a 2ms-t sem tudom beállítani, de amiért ide írok az az, hogy az normális, ha a görgővel nyitnék meg valami linket új lapra és legtöbbször 2-3x is megnyitja?
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok mondani olyan oldalt ahol egér modolással foglalkoznak? Célirányosan a 3.0-hoz vagy 1.1a-hoz.
Köszi -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van egy 7 éves 3.0-ám, teljesen jó - még a mikrokapcsolók is. A sötétebb burkolati részen némi kopás. Hamarosan szerintem kábelblank leszen azé. Nyár végén kapott új Corepad talpakat.
A legdurvább a 9 (!) éves IMO 1.1a-m volt, ami 6 évet töltött olyannál, aki gyilkolta. Korból fakadó sárgulás, vezeték ok, a bal (meg hamarost a jobb) mikrokapcsolóra azér ráférne a csere, de ennyi. Az alján a piros műanyag kb. karcmentes volt.
Na igen, lötyög. De ott lötyög egy évtizedig. ))
Anyagfelhasználásban és illesztésekben olcsó érzete van, de tartós. A szenzor meg ugye a lényeg.
Tudok mit vennék a helyedben akkor? Egy új prémium 3.0-át, valami csudálatos vad SS színben. Mondjuk sárga vagy ződ.
De azt veszel, amit akarsz.
Mondjuk ide egy Salmosa-t, grátiszba. :>
-
Lmh
őstag
válasz
Synthwave #407 üzenetére
Igaz, igaz.... Amúgy nézegettem ebayen rengeteget. Azt nem értem ott, hogy miért van kb 5000ft-tól 20.000-ig.
Óriási a szórás. Igazság szerint imádtam azt az egeret. Baromi király, csak összeszerelésileg nagyon gagyi. Emléxem úgy toltam, hogy 3.0 aztán Deathadder aztán megint 3.0 és hát ég és föld. A 3.0 jobb amúgy, de ahogy lötyög rajta minden gomb, meg amilyen hamar tönkre megy a 3.0 is, az valami borzalom. Nekem a görgője esett be folyton, ami tixo miatt borzalmas volt. :S Inkább egy továbbfejlesztett 3.0-t preferálnék, ezt nem értem miért nem tették meg. ( jah megtették a Habuval talán, de az óriási kudarc volt, borzalmas lett. )
Nekem a továbbfejlesztett 3.0 a Deathadder volt amúgy, ami azért volt rosszabb a 3.0-nál, mert jobb összeszerelés ide vagy oda, pont ott nem volt csúszásgátló felület, ahol kellett volna, hogy legyen (oldalt ahol fogom az egeret). Ez 3.0-nál tökéletes volt. Szerintem nem is kell egy egérre több csúszásgátló mint ahol a 3.0-n volt. Ezeket összegezve akár vehetnék most egy Razer DA black edition (annál is megcsinálták oldalt csúszásgátlósra, ugye?) vagy egy DA 2013 editiont. Nade ENNYIÉRT? Még ennyiért is megvennék, HA nem olvasnám minden második kommentben valahol, hogy beszarik vagy a mikrokapcsoló, beesik a balklikk, ellentétes irányba elugrál a görgő.... Nem merek venni. Én úgy szoktam számolni, hogy ha van rá két éve gari és akkor tönkremegy, akkor megérte-e, illetve vennék-e újból. Hát kétévente egy 17-19ezer Ft-os egér, az nekem nem fér bele. Nemhogy anyagilag, emocionálisan sem.
A legutóbbi DA v2-m is így ment tönkre (persze három héttel gari lejárta után), balklikk egy hajszálnyi terheléstől már lenyomódik, nem bírja el a rajta piheni, készenlétben váró mutatóujjam súlyát. (Azt mondod ez könnyen javítható? Hogyan?)
Fú mennyit írtam xD És milyen sokszor írtam le, hogy 3.0 xD -
Synthwave
HÁZIGAZDA
El kell dönteni, hogy kell új IME vagy sem.
Amúgy a régi MS-egerek 80%-ban BŐVEN a garanciaidő után kezdenek viccelődni.
Egy mikrokapcsolócseréért vagy egy kábelblankolásért meg nem is hiszem, hogy egyáltalán küzdenék bármilyen garancia érvényestésével, mert 540x tovább tart, mint otthon megcsinálni.Pláne 6-7 év után.
-
hugi0
őstag
Ez a te topicod:
prohardver.hu/tema/milyen_egeret_valasszak/friss.html
Itt van egy srac aki meg tudja mondani, a neve sajna nem ugrik be.
-
Horvi
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen mikrokapcsolót érdemes beszerelni az Explorerbe mert a baloldali kezdi megadni magát. Illetve az ebbe jó mikrokapcsoló jó lehet az 1.1a-ba is?
Köszi -
Lmh
őstag
Uram isten, de vennék most egyet. Sosem értettem miért álltak le a világ legjobb gamer egerének gyártásával és fejlesztésével. Ez az egér isten volt. Eszméletlen mennyiségben adnák el még ma is, ezt állítom. Nem értem.
Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest