Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
nahat
tag
Az holnap van
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.
Aktív témák
Aktív témák
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.