- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
copperhead
aktív tag
Nekem Wheel Mouse Optical 1.1A-m van.Én is próbáltam már pár egeret MS IME 4.0 túl magas volt,Razer Copperhead nem volt eléggé direkt irányítású,MS IME 3.0 nekem túl hosszú volt.MS IMO 1.1A is van,ez jó lenne csak az a gondom, hogy a jobb oldali gombot sokszor véletlenül megnyomom, és nekem a vezetéke is merevebb mint a WMO-é.Szerintem ami nagyon fontos, az a Hyperglide + Steelpad S&S (Razer Mantis Speed padom is volt, de lassú), nagyon könnyű rajta mozgatni az egeret, csak az a fránya zsinór ne lenne.Nem tudom, hogy próbáltátok-e, de én PS/2-n használom az egeret, szerintem pontosabb, direktebb, mint az USB.
-
kzoltann
aktív tag
nekem van még egy razer diamondbackem (most épp elromlott a gombja szoval nem hasznalom) egy 1.1a és a 3.0, a tapasztalataim azok hogy a razernel nem tudom, de igy sokkal könnyebbnek érzem a vizszintesen huzni körbe szoval rantasnal egy arnyalatnyival jobb, de a 3.0 közelre verhetetlen, és sokkal kényelmesebb, mx510-t probaltam - volt nalam 1 hétig- de nem tetszett a kezemnek, összeségében legjobbnak én az ms3.0-t talaltam kis mozgasokat sokkal jobban leköveti, és rántásoknál sem tragikus sooot inkabb jo csak van nala picivel jobb, én amugy qpad XL-n hasznalom.
de igy ujra belegondolva szerintem azon is mulhat ez a rantasnal nalam hogy mashogy fogom az egeret, a razert a kiss és nagyujam koze véve hasznaltam, míg a 3.0-ra ugy rasimul a kezem, szoval ebbol is adodhat a kulonbseg talán.
[Szerkesztve] -
Seren1ty
tag
nekem a kezem és az ujjaim csodálatos kényelemben elférnek az egéren
dehogy vagyok pro, bár egyszer pikit majdnem elvertem fragpoint aim 1on1-ben, csak 2 vagy 3 körön múlott asszemcsak már jóideje játszok és ismerek jópár személyt
jah ne is mondd, gps6-on néztem a ruszki srácokat, egyiknek volt egy 5x5 centis allsop padja, ilyen gusztustalan vizcsepp mintás, egy mx518-al, mind a mai napig nem tudom elképzelni, hogy az az ember tényleg azon játszott (aztán arról ne is beszéljünk, hogy ők ugye mikrofont nem használtak, mert minek? torkaszakadtukbol üvöltöttek...)
-
Seren1ty
tag
egyetértek, én 1-es sensel játszok, befigyelnek az egygolyósok, de ha hátamba jönnek tuti bebukom
ugyan már úgyahogy megszoktam, hogy szép 'lassan' megfordulok vele, hisz a padomon van sok hely (razer mantis control). nekem amúgy semmi bajom nincs a fogásával, sőt nagyon szeretem, pont az én kezemre tervezték
518-at én furán fogtam bár annak is jó fogása volt, a bnőm pl abba szeretett bele, úgyhogy el is kunyerálta tőlem az egeret (kellett nekem a gép közelébe engednem
). az 1.1-é viszont nem tetszik, valahogy nem tudom normálisan megfogni, meg állandóan izzad rajta a tenyerem (végeztem is rajta apróbb módosításokat emiatt
).
-
Hunner
senior tag
És akkor egy két magyar:
intelli 1.1a : KODIAK,kuLi,Resist,Bmx
intelli 3.0: DoZeR,Kisbalazs,N
G5 : Flavius
Mx518: Piki,d$t
Igy hirtelen ennyi.
Amugy nem az egértől függ, lehet neked akármilyen egered ha a játékbeli gondolkodásmódod nem helyes akkor nem lövöd be. Az egér nem lövi be helyetted, a tökéletes játékra bőven elég egy 1.1A is
Seren1ty : Te meg ha megnézed, frod az mx518al 0!!!ba lövi az összes általad felsorolt többi játékost
Külföldről még:
inelli 1.1a: HeatoN,KF3,walle
intelli 3.0: miniw,sreaM,bullen,moon
mx518: Tentpole,Snajdan,Lurrpis,Kapio,Tixo,Roman
[Szerkesztve] -
nahat
tag
Nos igen, ezek a szubjektív dolgok. Nekem mai napig megvan a logitech pilot wheelmouse opticalom, és rettenetesen szeretem a formáját (csakhát ügye az optikája nagyon gyengus), szóval úgy érzem egy G1 kielégítene engem. Sajnos egyelőre még nem találtam boltot ahol kapni lehet. Elfogyott
Amikor az 518-at vettem, két napra rá kiszúrtam a G1-et. Most másfél év után úgy döntöttem itt az ideje
[Szerkesztve] -
-
nahat
tag
Akkor gondolom erre a tesztre gondoltál. Nem viccelte el a fiú
Én úgy vagyok ezzel az 518-cal, hogy már nem szeretnék többet egeret vásárolni. Talán formára egy g1 jobban kézre esne, de egész megbékéltem ezzel is. Mivel már nem játszom, így a windowsban való viselkedés és a design alapján értékelem3/4 éve használom kb, és most jutott eszembe milyen lehet driver nélkül. Szerintem így jobb a mozgása, kevésbé gyorsul, nekem így jön be. Az 1600 dpi eleinte szörnyen zavart, de már megszoktam. Semmivel sem jobb a 400 dpi-s 1.1A-mnál, de szebb
-
Hunner
senior tag
De nem érted?
Amelyikben nincs benne a CS 1.6 annak a kódja soha nem fogja az 1.6ot elérhetové tenni!
Ilyen k**va nehéz beismerni hogy tévedtél?
Az elozo kommentedben irtad is hogy ''mindketto kódjával elérheto az 1.6 ha jól tudom''
Nos rosszul tudtad, én kijavitottalak. Zárjuk már le ezt a vitát mert senkinek sem tesz jót.
-peace-
[Szerkesztve] -
Gr3ddy
tag
jót kérdeztél
a logitech- formája/ diamondback pontossága, súlya, csúszása/ a microsoftos egérből a laser 6000 bug nélkül jó lenne formailag is, és most az ie 3.0 nyüstölöm, de ez utóbbi remélem mindent üt
Azért a Habut ill. copperheadet akarom megkaparintani.
CH-nél a kis újjam begörcsölt 1.5 óra játék után.
Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest