- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
kzoltann #215 üzenetére
igen, jatszottam a razerrel jo sokat, kicsit függőleges mozgasban jobb, meg optikaban, de rájöttem h az ime3 egyszerüen verhetetlen ( számomra ) , könnyü, jó lapos, kezelhető, igazi csaló egér -> teljesen lehet érezni hogy mire fogsz rántani a következö 0.001 mp-ben, mig a többi egérnél csak vaktában rántokatok (ehez az egérhez képest) még ugy is h már teljesen razerre szoktam, legjobb egér továbbra is!
-
DroneZ^
őstag
válasz
kzoltann #206 üzenetére
jolesz egyenlöre a mantis, nem talalom a szamomra legjobb egeret...
ime3al lehet legjobban célozni, de ha hirtelen rántani kell negyed körnél nagyobbat fix h nem fog sikerülni, pl mx518 al meg forditott az eset, ha csak 1 centin belül kell rántogatnom fejesre, azzal az nem sikerül... talán kicsit nagyobb sensel probalok jacani az ime-vel, de mondjuk ezzel az egérrel pont a low sens miatt olyan egyszerü a célzás. 1.1a az nagyon könnyü, gombja mint az ime3nál csak a háta kis gömbölyű, csuszos padon kacsazik, mantison nekem nem ment rendesen, ugrált egy picit, lehet már öreg szegényke, mx518 al könyebb awp/scoutozni, microsoftokkal könyebb usp/ak/colt ozni...
ez a rövid tapasztalatom...
-
Armando_19
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest