Hirdetés
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
kzoltann
üzenetére
igen, jatszottam a razerrel jo sokat, kicsit függőleges mozgasban jobb, meg optikaban, de rájöttem h az ime3 egyszerüen verhetetlen ( számomra ) , könnyü, jó lapos, kezelhető, igazi csaló egér -> teljesen lehet érezni hogy mire fogsz rántani a következö 0.001 mp-ben, mig a többi egérnél csak vaktában rántokatok (ehez az egérhez képest) még ugy is h már teljesen razerre szoktam, legjobb egér továbbra is!

-
DroneZ^
őstag
válasz
kzoltann
üzenetére
jolesz egyenlöre a mantis, nem talalom a szamomra legjobb egeret...
ime3al lehet legjobban célozni, de ha hirtelen rántani kell negyed körnél nagyobbat fix h nem fog sikerülni, pl mx518 al meg forditott az eset, ha csak 1 centin belül kell rántogatnom fejesre, azzal az nem sikerül... talán kicsit nagyobb sensel probalok jacani az ime-vel, de mondjuk ezzel az egérrel pont a low sens miatt olyan egyszerü a célzás. 1.1a az nagyon könnyü, gombja mint az ime3nál csak a háta kis gömbölyű, csuszos padon kacsazik, mantison nekem nem ment rendesen, ugrált egy picit, lehet már öreg szegényke, mx518 al könyebb awp/scoutozni, microsoftokkal könyebb usp/ak/colt ozni...
ez a rövid tapasztalatom... -
Armando_19
őstag
Aktív témák
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi