Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty
üzenetére
pontosan, ime3 -> 1.7 és mx518 2.6 volt a sensem, nem a csuszás miatt nemtom az ime-t mozgatni rendesen, hanem, alul nagyon széles és ezért nehezebben tudom rántogatni... ezáltal joval kisebb is lesz az a terület, ahova egér emelése nélkül tudok 1 rántásból célozni... mx518-nal 2x akkorat lehet forogni, viszont ime3-al a mozgocélpontokra siman lehet 1 golyosakat HS-t rántani, meg mm pontosan lehet irányitani, viszont ha nagyon gyorsan több mint 90 fokot kell fordulnom, azt soxor bebukhatom

-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty
üzenetére
figy, vegyél a pixelbe drágán, ha nagy fan vagy, lesz*rod mennibe kerül és amugy is 1 ezres különbség lehet max, többet ér mint hogy itt szenvedsz egér nélkül, megveszed azt jovan, ha belegondolsz az az 1 ezer elmegy mondjuk 1 hét alatt ha kicsit töbet eszem a mekibe vagy akármi, vedd meg és lepd meg magad vele érted, légy boldog

-
DroneZ^
őstag
jaja, sztem is jo, jobbak a betütipusok, amugy nemtom miben jobb a gps gui-nál, mindkettőt istenitik, de van még wcg gui, állitolag messze a legrosszabb
meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög 
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
-
nahat
tag
Az holnap van
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög 

nem találok egyszerüen valaki adja már el nekem !