- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty #188 üzenetére
pontosan, ime3 -> 1.7 és mx518 2.6 volt a sensem, nem a csuszás miatt nemtom az ime-t mozgatni rendesen, hanem, alul nagyon széles és ezért nehezebben tudom rántogatni... ezáltal joval kisebb is lesz az a terület, ahova egér emelése nélkül tudok 1 rántásból célozni... mx518-nal 2x akkorat lehet forogni, viszont ime3-al a mozgocélpontokra siman lehet 1 golyosakat HS-t rántani, meg mm pontosan lehet irányitani, viszont ha nagyon gyorsan több mint 90 fokot kell fordulnom, azt soxor bebukhatom
-
DroneZ^
őstag
válasz
Seren1ty #100 üzenetére
figy, vegyél a pixelbe drágán, ha nagy fan vagy, lesz*rod mennibe kerül és amugy is 1 ezres különbség lehet max, többet ér mint hogy itt szenvedsz egér nélkül, megveszed azt jovan, ha belegondolsz az az 1 ezer elmegy mondjuk 1 hét alatt ha kicsit töbet eszem a mekibe vagy akármi, vedd meg és lepd meg magad vele érted, légy boldog
-
DroneZ^
őstag
jaja, sztem is jo, jobbak a betütipusok, amugy nemtom miben jobb a gps gui-nál, mindkettőt istenitik, de van még wcg gui, állitolag messze a legrosszabb
meg van sk gui, azt nem probaltam még, amugy 1 uj észrevétel: az ms intellimouse explorer 3 oldalán a gombok nekem nagyon lötyögnek, szinte lenyomom fél centit és utána kattan csak le, érdekes, meg ha rángatom az egeret hallatszik h lötyög
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
-
nahat
tag
Az holnap van
Vakarhatják rendesen a fejüket, hogy mennyibe is kerüljön. Szóval rohadt keresett patkány lesz egy ideig, de mégsem addhatják az 1600 dpi-s dögök árán. Sőt a G1 árán sem. Na midnegy főjön az ő fejük. Én olyan 8 fele saccolom az árát. Nem mondom, hogy olcsó, de ha valaki jó egeret akar akkor ez biztosan szeretni fogja. Bár az 1.1 se rossz, ez mégis ergonómikusabb. Lehet pusztán gyűjtési szándékból én is veszek egyet.
Aktív témák
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest