- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrChris
nagyúr
válasz
simes #104020 üzenetére
Ja, az árazás mára nagyon elszállt, gyakorlatilag a gépvázaknál megyszűnt a szenzor méret differenciálás és még az objektíveknél is. Begyűrűzött az a jóslat, hogy hiába a kisebb szenzor, hardverben ugyan azt kell összehozni 20-25mp-hez, 4k videóhoz... mint nagyobb felület esetén. Nem lehet ennek jó vége.
Throme: EP7-ből kihagyták a kommunikációs csatlakozót. G9 mellé vennék egy kis vázat, nekem direkt nem kellene kereső, mert kicsi méretet szeretnék. Csak nem ilyen áron!
-
MrChris
nagyúr
válasz
simes #104017 üzenetére
EP7-ről sok beszámolót néztem, némelyik nem tudott leszállni arról, hogy nincs rajta kereső, újra és újra ezen pörgött. Valszeg nem ismerhetik a szériát, az EP és EPL -nek soha sem volt keresője, 15 év és 6-7-8 generáció alatt megtanulhatták volna. Ha tettek volna rá akkor nem EP7 lenne, hanem például PenFmk2. Amit hiányolni lehetne e téren az az opciós lehetőség., mert az nincs.
-
Throme
veterán
válasz
simes #104008 üzenetére
Szép lassan azért belátják a nagykövetek, om milc fanok, a 'jutuberek', hogy ez az OM3 nem való azoknak, akik teleobival dolgoznak.
Egy mindennapi kirándulós, városnézős váz....
Erre nem kevés kisebb váz inkább ad megoldást. Kisebb vázak könnyebben tárolhatók és észrevétlenebbek.
Marad a vintage kedvelők tábora.
Kérdés, hogy ők elegendően vannak az új váz sikerének megalapozásához?
Mi itt nem vagyunk mérvadók.
Én nem bánom, ha az OM3 sikeres lesz, félreértés ne essék.
Az új obik kapcsán is megnéztem milyen árszínvonal van om táján. Elengedtem.
OM3 árából majdnem 2 tengerparti nyaralást kihozunk.
Inkább az élményt választom. -
Grillo
őstag
válasz
simes #104008 üzenetére
Nekem elsőre tetszett, de olyan, mint a zsiráf, szép-szép, de otthonra nem kéne.
Alapvetően egy modern, nem rossz belső (ok, akkor is m4/3), viszont a külső egyértelműen azoknak szól, akik egyrészt Oly fanok, másrészt ha jól értem inkább fotóra, mint videóra jó.
Kicsit azt érzem, hogy ezzel az OM rakott egy szereplőt a Pana S9-cel szemben lévő sarokba. Csak itt kevésbé kiherélt a dolog vs érzékelő méret.
Más kérdés, hogy ha régies kinézetet akarok, akkor ott van a Z fc/fc a Nikontól, vagy kb. bármelyik Fuji, vagy az én esetemben kicsit hunyorítok, és előveszem a Pana GX8-at, aztán hajrá. És annak van fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest