Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Lac-coo #96157 üzenetére
"Eddig ha kiválasztottam az iso-t az FN gombbal"
Ezt nem is értem, az ISO ott van fixen a 4 irányú tárcsán, nem kell hozzá Fn gombot nyomkodni -
MrChris
nagyúr
válasz
Lac-coo #96105 üzenetére
GX80-nál az elektronikus zárat éppen lehet használni, de én úgy tapasztaltam, hogy alap iso felett meg a hosszabb záridőnél sokkal jobban zajosodik. Stop motion, vagy timelaps-nél azért ajánlott, de ha évi 1-2000 képet csinálsz akkor szerintem nem érdemes.
Panasonicnál FHD-ra a 28mbps a standard, ragaszkodnak hozzá sajnos. Aszem az avchd vagy a h264 kodeknél ez az ajánlott bitsebesség amit minden lejátszónak bírnia kell, talán ezért is. Hasonlóan a 4k/25p h264-nél a 100mbps. Én szinte mindig 4k-ban nyomtam vele és abból csináltam FHD-t.Ja, az e-zárnál max iso 1600 és záridőben pedig max 1sec. Viszont rövidben gyorsabbat tud mint a redőnyzár.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Lac-coo #96089 üzenetére
1. A hátsó tárcsát ha benyomod vált a rá programozott 2 funkció között (menüből állítható) A módban ez a rekesz és az expo korrekció.
2. Ilyet nem tud, de a 4 irányú gombokkal elérhető ISO menüben i-ISO esetén a téma/fény/mozgás figyelembevételével emeli az ISO-t így kisebb eséllyel mozdul be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest