Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schanyee #88919 üzenetére
Ez úgy van, hogy eddig nekem nem volt ilyet tudó rendszerem, csak kölcsönbe (canon 70d + tamron 100-400).
Ezzel marha jól ment az AF, és mivel az eddigi gépeimen* nincs használható követő AF, így a canon gépen sem használtam. Nekem enélkül is megfelelő volt, mert pöccre helyén volt a fókusz, és még az éppen felszálló madár esetén is tudtam kezelni a lag-ot.* KonicaMinolta A2/A200, illetve régebben volt egy Sony Dslr váz Minolta Beercan zoomokkal.
Közben eszembe jutott valami: Volt alkalmam kipróbálni FZ1000 és fZ2000 gépeket. Ezeken nem győzött meg a DFD. Ha egyértelmű volt a terep, akkor gyors volt, de a kerítéstől, ágaktól, illetve alacsony kontraszttól** mindig meghülyültek. Remélem a G80 esetében okosabb a rendszer.
** Szürkületben nem tudta élesre állítani a fehér ház vakolatát az FZ2000. Végül a K.M. A200-zal fotóztam le egy vizes foltot dokumentálás céljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Nikon D700 váz, 66 ezer körüli expoval, gyönyörű szép állapotban
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest