- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
sebipayne
üzenetére
Vigyázz azzal a kontúrélességgel, mert mikor GH2-ről sanyira váltottam, az első teszt 5n-nél majd falnak mentem, a gyári kitzúmmal készült videóknál. Aztán megnéztem mit lehet belőle kihozni vegassal, premiere pro-val, van abban még szufla, nincs annyira túlfeszítve, mint a GH2...persze az igazán nagy döbbenet amnuál 1.4-es lencsénél ért...ott megnyílt a sanyi, és előadta minden képességét.
Nem akarom egyiket sem dícsérni a másik ellenében, mindkettő kiváló (én nex 5n-ről beszélek nex 7-et nem esmérem) csak más megközelítés. Kontúron belül több van a nex.ben, kétségtelen tény, hogy kontúrélességben a GH2 verhetetlen, de plazmán pl sokkal jobban fest a nex 5n képe, mert plasztikusabb, és nem a kontúrélesség dominál. Ott nekem a GH2 kicsit zavaró, vissza kell venni az élességből (gépen is)
Ezen kívül GH2 hajlamos égetni a világos részeket, ez a nex-nél nem fordul elő szinte soha (ha nem szándékosan túlexpo-zol)Fényképről nem beszélek, ott elég durva a különbség, de ezt kiveséztük, jobb a szenzor, optikát meg olyat raksz elé, amiléyet nem szégyellsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Arc Raiders
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 32MR50C-B Monitor
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest