- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Haugland
üzenetére
Szerintem abszolút reális annyi, de igazából fogalmam sincs, hogy annyiért meddig hirdeted és mikor lesz rá vevő, én annyiért legalább hirdetném. Az utódját a G6-ot (csak váz obi nélkül) épp 90 fölött látok eladót, bár az már fent van egy ideje és az eladó csökkentette is az árát párszor. Azon pl még mikor drágábban hirdette el is gondolkodtam (a drágább árán), mert épp lett volna rá keretem és tetszett a váz, azt én reálisnak tartom, aztán mégsem viszik el úgy látom.Az árak nyilván a piacon múlnak, hogy mit mennyiért visznek el, nekem ha akarnék G5-öt venni kitben, annyit simán megérne.
MrChris: Utánanéztem, igazad van, az még egy másik. Megzavart, hogy a G3-ban volt a GH2 mellett először 16Mpixeles szenzor, ami azért furcsa, hogy akkor a G3-ban lévő szenzort nem sok másik gépben használták, gyakorlatilag egy mellékvágány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest