Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
julius75
üzenetére
A GH3 méreteit és fogását irigylem - talán majd a markolattal az OMD is jobb lesz -, de egyrészt nem szívesen fizettem volna sokat egy olyan vázért ami videora van nagyon kihegyezve, miközben nekem fényképezőgép kellene, másrészt 3 pana gép raw-jával annyit kínlódtam, hogy már nagyon elegem lett.
Annyit tekergettem a ligtroomot hogy ha mosógép lenne, akkor elrepített volna a Holdra, de még ezek után is az volt általában a vége, hogy exportáltam egy TIF-et és a végén a Nikon Capture NX-ben hoztam elfogadhatóra.
Közben mondogattam magamnak, hogy hát igen, nem Nikon, biztosan nagyon megszoktam azt és csak az a baj. Hát nem! Az OMD-ből nem csak a jpegek esnek ki szépen, hanem az ORF is olyan, hogy kb annyit állítok rajtuk utólag mint anno NX-ben a NEF-eken és elégedett vagyok no perc alatt.
Nem igazán értem, hogy miért nem képesek a Pana RAW-hoz valami rendes konvertert csinálni, de az sem érdekel ha ez csak az én ízlésficamom és mindenki más szerint jó az úgy ahogy van.
Lehet, hogy a G3-t is elcserélem valami pici Oly vázra és végleg búcsút mondok a Panának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest