Új hozzászólás Aktív témák

• sebgutkopf
    őstag

Ezek ismeretében vajon, hány e-m5 tulaj lesz itt a fórumon?

Nem tudom itt vagy az indexen volt téma a hong-kongi manus youtube-os szaladgálása az e-m5-el?
    Azon mindig jót nevetek, hogy milyen kitekert csuklóval tartja a gépeket a kezében obival befelé-felfelé. Először úgy tűnt, hogy milyen nagy az a gép, aztán amikor a p3-at is mellé rakta akkor esett le, hogy a keze a kicsi és nem az e-m5 a nagy. Viszont semmit se javít azon, hogy a vázhoz képest a 12-50 elég nagy, vagy inkább hosszú. Egyébként szerintem nem húzta le a gépet. Attól, hogy nem OM nincs semmi gond, 2012-ben szerintem valóban max a design lehet OM a többi inkább ne is legyen 30 évvel ezelőtti.

Nézzük a jó oldalát más szemszögből. A fuji 1-hez képest olcsó az e-m5 :)
    Ettől persze még nem fogom megvenni.

Némi önirónia keretében rájöttem, hogy a nex egy nagyon pénztárcabarát rendszer. Mivel ami be van jelentve obi, azt se lehet kapni, ezért nem kell aggódni, hogy vágyakozott tárgyakra el kéne költeni a pénzt. :DDD
    Boldogan használom, ami van és a pénzem is mind megmarad, mehetek belőle nyaralni a sok kütyü vásárlása helyett. Ha más rendszerem lenne tuti azon járna egyfolytában az eszem, hogy melyik drágábbnál drágább obi a jobb, melyikre adjak ki sok százezer forintot.

Új hozzászólás Aktív témák