Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz DroneZ^ #7597 üzenetére
FSP Aurum 500 80+ Gold, Adata HM 550 80+ Bronz Moduláris, vagy Corsair TX650 V2, de a 650w már felesleges a gépedhez, ezek mind nagyon halkak.
-
DroneZ^
őstag
Arctic Cooling Fusion 550R ?
vagy esetleg passzív táp?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
core2duo + gtx 460 1gb-hoz keresnék nagyon halk, de nem a legdrágább tápot, ötlet?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
nyunyu
félisten
De egy alap gtx 460 150wattnál nem eszik többet
Gepem tuningolt integralt VGAval zabal OCCT taptesztje (kb. orthos+fank egyszerre) kozben 133W-ot, GTX460 768-cal 277W-ot mutatott a fogyasztasmerom.
Vagyis 144W-tal zabal tobbet a gep, ha a GTX460 alap feszen+alap orajelen jar, mint az alaplapi integralt VGAm emelt chipset fesszel 500 helyett 900MHz-en jaratva.
Ha ebbol levonom a tapom hatasfokat, akkor is 121W a KULONBSEG.
Brutal tuninggal meg nem mertem megmerni a fogyasztast, garantaltan durva eredmeny jonne ki.
Multkor vegigkergettem a 3D11-et 2.7-rol 3.4-re emelt CPU-val, 675/1800-rol 908/2010-re hergelt GTX460-nal, vizhutesemnek meg sem kottyant Penztarcamat viszont aggasztja a villanyszamla, no tuning gep+LED TV+erositore fizetek havi 9k-tHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vzsryl
nagyúr
Sztem. felesleges. Az igényeidet leírtad, és annak bőségesen megfelel a HX750. Azért kiadni +6-7k-t, hogy kicsivel magasabb legyen a hatásfoka és 20% alatti terhelésen ne menjen a ventilátora, felesleges. Ne mondat feltételnek egyiket sem... Egyébként elvileg a HX750 is 80+ Gold hatásfokú, tehát valójában ebben sincs különbség köztük. Annyi az AX750 előnye, hogy Seasonic beles, ami a csúcs minőséget képviseli, de a HX750 CWT bele is az élmezőnyben van.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
csajszi01
csendes tag
hát akkor ugy néz ki h maradok a chifnél
köszi a hozászólásokat -
14adam
addikt
-
csajszi01
csendes tag
kicsit keresgéptem és találtam 1 ilyet:
CORSAIR CX CMPSU-500CXEU 500Whttp://www.cedrus.hu/images/cikkek/corsair/CX500spec.jpg
szerintetek ez nem jobb lenne? és egybe van hagyva a 12V os ága is
-
fesii
aktív tag
-
csajszi01
csendes tag
sziasztok.
az alábbi konfighoz milyen tápot ajánlotok??
intel core i5 750 proc
alaplap:
http://www.edigital.hu/Alaplap/ASROCK_H55M-LE_s1156_alaplap-p55303.html
ram 4Gb 1333 mhz
2 db vinyó
2 db dvd író
gtx 460 videokártya
max 15 ezret költenék a tápra
szerintetek eggy Chieftec CTG-500-80P -jó lenne?
ennek 2 felé van osztva a 12V -os ága így eggy ágon 200 W-ot képes leadni,szerintetek ez a 200W elég a gtx 460 hoz?
-
MMIX
addikt
válasz Dogbert #7577 üzenetére
A TX-ek nem csak hatásfokban jobbak (TXV2), hanem kondenzátorkészletben( 100% japán kondi vs. 100% kínai Samxon kondi), 5év gari vs.3év gari. Erőben "nudli" a különbség.
TXV2= Seasonic SS-xxxAT 80+Bronz
Corsair GS =CWT PSHII 80+
Ha kicsi az árkülönbség, akkor egyértelműen a TX a nyerő(nálam).Corsair GS helyett jobb vétel az A-DATA Horus (HM-650), CWT PSHII 80+Bronz, 100% japán kondi, és még moduláris is. 2év gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dogbert
csendes tag
Helló srácok!
Kérdezősködtem másfele is már a neten, de mivel anno itt adtak egy jó tanácsot megint hozzátok fordulok. Az idők alatt kinőttem a tápomat egy 360wattos zalmant (core2quad proci nvidia 450gts), és ez néha sajnos mindenféle rendszer összeomláshoz vezet (vagy legalább is remélem, hogy ez a baj). Szóval döntöttem, hogy veszek egy új tápot és végül a corsairnél köttötem ki. Itt is 2 tápot néztem ki a tx650est és a gs700ast. Ezek kb egy árban vannak, de nem tudok dönteni. Néztem, hogy a txnek elvileg jobb a hatásfoka.
Olyan tápot szeretnék, amit késöbb esetleg egy teljesen új gépben is tudok használni akár 2 vgaval is ha esetleg úgy hozza a sors. Ennek függvényében melyiket lenne érdemes választani? Vagy ha esetleg ilyen hosszú távon gondolkodom akkor megérné jobban egy 750/800wattos tápot venni? De akkor is a txel vagy gsel járnék jobban? (Ott is azt hiszem pont egy árban van a 750es és a 800as táp)
Köszi szépen előre is a segítséget.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Konfig:Alaplap:ASROCK H67M B3 Webshop Ár: 22.538Ft
Processzor: INTEL Core I3-2100 3.10GHz 1155 BOX Webshop Ár: 27.950Ft
Memória: KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz Webshop Ár: 9.625Ft
Videokártya: SAPPHIRE 11168-02-20R HD5670 512MB GDDR5 HDMI PCIE Webshop Ár: 18.577Ft
Merevlemez: WD Caviar Blue 500GB 7200rpm 16Mb SATA3 WD5000AAKX Webshop Ár: 9.437Ft
Ház: ASUS TA-K62 Fekete Webshop Ár: 6.430Ft
Meghajtó: NEC AD-5260S Fekete Webshop Ár: 4.250FtEhez a konfighoz én az alábbi tápokat szemeltem ki: CHICONY Hipro 430W OEM Webshop Ár: 5.440Ft
FSP FSP350-60APN Webshop Ár: 6.812Ft
FSP FSP400-60GHN Webshop Ár: 11.450FtKérdéseim: Ehez a konfighoz elég egy 350W-os is, ha esetleg később egy hd5750 vidikártyát teszek bele?
Melyiket ajánljátok? esetleg tudtok más tápot ami még elfogadható árban van?
Valoszinű ez a táp lesz a befutó de az ára se kevés FSP FSP400-60GHN
Válaszotok előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
hali
Chieftec 560 moduláris VS Gigabyte SuperB 720W? melyik jobb miért stb?! köszi
sürgős lenne -
Recon666
Közösségépítő
válasz Milka 78 #7570 üzenetére
Azt én is tudom, de viszont a kártyához adnak molex > Pci-e átalakítót, azt rádugod a táp molex csatijára, összesen 4db kell, és a nem harisnyázott átalakítóra rádugod ezt, amit belinkeltem, gondolom, nincs sok molex csatlakozós alkatrészed, mert a táp kábelin pont 4 db-van.
K1LLMy53Lf: A CX felejtős, a TX550 hatáseset, inkább a TX650V2, a Seasonic simán elvinné.
[ Szerkesztve ]
-
navilol
csendes tag
hello!
következő lenne a kérdésem.
van egy adott 955be konfig 768as zotac gtx460-al. proci lesz húzva kicsit, vga-hoz nem szeretnék nyúlni.
mindenképp fekete tápot szeretnék, corsair cx430-at néztem, de elég vegyesek róla a vélemények és nem tudom vinné-e egyáltalán a konfigot. tudnátok ajánlani vmit hasonló árkategóriában aktív PFC-vel és kellően hosszú kábelekkel?köszi előre is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék egy 5870es cf-es 2500k-s procis konfigot a közeljövőben, s a kérdésem az lenne, hogy ezzel egy Seasonic S12 600W-s táp elbírna-e? Vagy esetleg a másik táp, amit néztem a Corsair TX550 vagy még esetleg a Corsair CX600asa.
Előre is köszönöm a válaszokat!
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
vzsryl
nagyúr
Ennél a rendszernél számít a +60W előnye 12V-on az ADATA-nak. Mondtam is, hogy ez a minimum, tehát ez alá már ne menj teljesítményben, és ezt a 12V-os ágra értem. Kicsit keresgéltem most. Ami moduláris, és lenyomja az ADATA-t teljesítményben, továbbá egyben vagy hagyva a 12V-os ága (HD6970CF-hez sztem. nem utolsó szempont), az a Corsair HX750, de az 37k.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Milka 78 #7563 üzenetére
Minek külön kábelcsomag az Adata-hoz? Ha a videokártyához kell , ahhoz kapsz hozzá 2db molex átalakítót és, ha harisnyázott kábelt szeretnél, akkor veszek 2 ilyet 2,6k és spóroltál 6k-t, de ha a garanciaidő vesszük alapul, akkor egyéni kérdés, hogy megéri azt a +6k-t.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!A Corsair HX650-es megfelelő választás 6870-es CF(mindkettő1.3v-n agyig húzva megy)és egy x4 955Be(1.46v-n szintén amit bír,de később x6 menne bele)+3 vinyó,2 dvd,6db ledes ventilátor mellé.A Coba Nitrox 750 tápom elvérzett ez alatt a rendszer alatt...A másik tippem a 650-es A-Data volt,de mivel +4500ft a kiegészítő kábel szett és csak 2 évet adnak rá garit a 7 évvel szemben így...
-
joecontra
addikt
Ha IDE-re, akkor siman detektalnia kell.
Arra volt állítva.Egyaltalan meg birja a csapagyazasa?
Teljes mértékben.Cimborám amúgy egy pc bolt és szervízben dolgozik, elvitte magával a lapot, hogy jobban utána járjon a dolognak.
Lehetséges az, hogy a táp "fogyott el" az új lap miatt, ezért a HDD-k nem kapnak elegendő áramot és ezért nem látja az alaplap? Egy 350W-os tápról lenne szó.Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
DSmethod
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konfiguráciohoz szeretnék tápot:
MSI P67A-C45 IntelP67 LGA1155
Intel Core i5 2500K 3,3GHz, 6MB, socket 1155, BOX
CoolerMaster RR-B10-212P Hyper 212 Plus
Sapphire Radeon HD 6970 VAGY GeForce GTX 570
KINGMAX RAM DDR3 4GB
Samsung 1TB SATA2 32MB HD103SJ
Kingston SSD V100 64GB 2.5“
CoolerMaster Dominator CM-690 II Advanced
Samsung DVD RW SH-S223L SATA bulk BLACK600 as elég lenne ? Chieftec CFT ben gondolkodtam, ne legyen nagyon drága.
-
nyunyu
félisten
válasz Steve-0 #7425 üzenetére
Havernak pedig most rendelünk gépet:
Intel i3 2100+GF 460 GTX 768MB egy CM RC-370-KKN1-GP Elite 370 házban lenne, neki milyen tápot vegyünk?Vigyazz, GTX460 nem indul el 1db 6 tus PCI-E tapcsatival, mindkettore ra kell dugni a tapot. (vagy molex atalakitot.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz deadwing #7519 üzenetére
Viszont itt meg az az egyöntetű vélemény, hogy el kell bírnia ezt a konfigot. Szerintetek az segítene, ha újrakondiznám a tápot? Ez a zúgás nagyon idegesítő, meg félek is tőle...
FSP "feature" a lazan beragasztott tekercsek zugasa, kondizas nem segit rajta.
Tapguruk elvileg tudjak orvosolni a problemat.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz joecontra #7550 üzenetére
Alaplapot cseréltem a következőre: ASROCK A785GXH/128M, tehát csak az alaplap változott. A probléma az, hogy a BIOS-ban nem látja a SATAII portokra kötött lemezeket.
Milyen modra van allitva a SATA vezerloje a BIOSban? (Advanced/Storage Configuration/SATA operation mode)
Ha IDE-re, akkor siman detektalnia kell.
Ha RAID, akkor nem tudom.
Ha AHCI, akkor csak beallitas utani reboot utan fogja jol mutatni a BIOS.Utobbi 2 modban Ctrl+A-val tudsz belepni a SATA vezerlo sajat BIOSaba.
HDD: 1. meghajtó - SAMSUNG SP1614C (149 GB);
2. meghajtó - SAMSUNG HD103SJ (931 GB)Nem lenne jobb a modern SpinPoint F3-at hasznalni rendszervinyonak?
SP1614C ~8 eve volt csucsmodell, azota igencsak eljart felette az ido.Egyaltalan meg birja a csapagyazasa?
(Volt 2 SP1614C-m, egyik mar 3 honap utan visitott, masikat masfel ev utan vagtam ki...)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Prosector
addikt
válasz thomasvold #7554 üzenetére
Oke,majd irj,hogy milyen,mennyire vagy megelegedve vele. Kivancsi vagyok.
-
thomasvold
őstag
-
DNS_65
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
A HX650 annyival jobb, mint a neve, tehát 50W-al erősebb, de azon kívül semmi másban. Az Enhance nagyon jó minőségű belsőket gyárt, továbbá a CM hatásfoka jobb és a kábelek harisnyázása, gumírozása is.
(#7547) Prosector: A túlzott leszabályzás a TX650-re és a HX620-ra volt igaz (meg még néhány példányra, de ez a kettő hasonlít névleges teljesítményben a HX650-re).
-
joecontra
addikt
Hali!
Lenne egy kérdésem ami részben tápegységgel kapcsolatos. A konfigom a következő:
Alaplap: Asus M2N-MX SE Plus
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
CPU hűtő: Arctic Cooling Freezer 64 Pro PWM
Házhűtő: Arctic Cooling FAN 9 PWM ház hűtő 9 cm
RAM: Kingmax DDR2-800 (400 MHz), 2 x 1 GB
VGA: Asus EN6200LE (NVIDIA GeForce 6200 LE)
HDD: 1. meghajtó - SAMSUNG SP1614C (149 GB);
2. meghajtó - SAMSUNG HD103SJ (931 GB)Alaplapot cseréltem a következőre: ASROCK A785GXH/128M, tehát csak az alaplap változott. A probléma az, hogy a BIOS-ban nem látja a SATAII portokra kötött lemezeket. Mindegy melyik lemezt, mindegy melyik portra dugtam, a BIOS szerint "Not Detected".
Az IDE csatira kötött DVD írót viszont felismerte.Létezik az, hogy csak az alaplap csere miatt "elfogyott" a táp a konfig alól és a HDD-k nem kapnak elegendő áramot, és ezért "Not Detected"-ek a lemezek?
Aki válaszol, annak megköszönöm.
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz Zsolti900114 #7546 üzenetére
Jó a Hipro is, nincs vele gond, bőven elég lenne a géphez bármelyik, ugyanis jó, ha hálózat felől terhelve ~220W-ot felvesz. Ráadásul nemrég valaki linkelt is hatásfok teszteket, miszerint a Hipro már néhol eléri a 80%-ot is.
Az i3-2100 elég lenne játékhoz, de én nem csak játszom, hanem konvertálok, renderelek méghozza elég sokat, oda pedig kell a négy mag.
-
Prosector
addikt
Te itt is itt vagy?
Regebben gondolkodtam a HX-en,de allitolag a csendes mukodes erdekeben tulzottan le van szabalyozva a ventijuk es ezert nagyon melegednek,legalabb is en igy olvastam valahol itt a forumban. Alsotapos a hazam es igy a meleg levegot beszivna a vga.
Javits ki,ha tevedek,de en igy tudom.
Egyebkent szimpatikus lenne,csak ez miatt nem az.
(a gari a CM-re is 5 ev elvileg)
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti900114
tag
válasz agemate #7545 üzenetére
köszönöm neked itt is (visszajáró vendég vagyok a milyen asztali gépet... topikban is )
bár reméltem, hogy a Hipro lesz az ajánlat, mer ugye az olcsó. de tényleg nem a tápon akarom megspórolni a pénzt.
(kicsit off: végülis a Phenomot i5-re cseréled, nem i3-ra?)
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz agemate #7499 üzenetére
Erre valaki?
Zsolti900114: Mivel ez a CM 370 egy kis ház, valószínűleg elég hosszúak lennének az FSP APN vezetékei. Az más kérdés, hogy valóban alig van rajta csatlakozó, szám szerint 4 molex, 2 sata és PCI-e egyáltalán nincs, szóval átalakítózni kell, ami egy vagy két molexet visz el.
A Chieftec CTG-400-80P a lehető legjobb választás, modern, halk és biztosan elég hosszúak a kábelei és csatlakozókból sincs hiány.[ Szerkesztve ]
-
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Néhány napja érdeklődtem itt, és kaptam is választ:
CPU: i3-2100
VGA: HD6850 1GB
HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
+alaplap
+dvd-íróehhez a konfighoz és egy COOLERMASTER Elite 370 házhoz kértem egy tápot.
Ajánlottatok is egy FSP350-60APN-t.Igazából ahogy olvasgatom, alsótápos házhoz az FSP-k kábelei nem mindig elég, valamint nem tudom, hogy elegendő számú csatlakozó van-e rajta. Szeretném, ha nem kellene átalakítókkal játszani.
Amiket még néztem, az ugyanebből az FSP-ből a 400-as, bár annál valószínű ugyanezek a problémák jönnének elő, illetve a Hipro HPD 4802PWB2-Bulk 430W (max. 480W), illetve a Chieftec CTG-450-80P és annak a 400-as tesója. A két Chieftec már drágább, de nem a tápon kellene spórolnom.
Ennek fényében (különös tekintettel a csatlakozók mennyiségére, hosszára) kérlek benneteket, hogy még egyszer ajánljatok valamit, ami mondjuk ezekhez hasonló árban van, a 450-es Chieftectől semmiképp se drágább.
És elnézést kérek az akadékoskodásért, csak éppen egy 7 éves gépet szeretnék nyugdíjazni, és a lehető legjobbat szeretném a rendelkezésre álló, IT-világban nem túl nagy (de nekem annál inkább) összegből.
Köszönöm előre is!
-
Prosector
addikt
Sziasztok!
Jovo honapra tervezem a tapvasarlast.
Egy CM Silent Pro Gold-ot neztem ki, 600 W-ost.
Kerdeznem a hozzaertoket,hogy van valami olyan erv ,ami miatt ne ezt vegyem.
Fontos,h fekete legyen,modularis,halk es nem art a single-rail sem.
Elore is koszi a valaszokat.
(ekezetekert sry,angol bill.-em van)
-
MMIX
addikt
Új korában használható, ha elmúlt 5éves, mint ahogy tippeltem, akkor az ócska kínai kondik miatt, már nem nevezném megbízhatónak így látatlanban. A Macron mint gyártó elfogadható, de mint írtam egy FSP APN vagy egy Hipro sokkal jobb nála minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
A modularitásnak komoly felára van. De nem kell 750W-os tápegység. Belinkeltem a HD6970CF-ről a tesztet, és 596W volt a max. Ehhez hozzá kell tenni, hogy Furmark közben kb. 30-40%-al többet eszik egy VGA, mint pl játék közben, ráadásul a HD6000-es szériának rendkívül fejlett az energiamenedzsmentje. Az ADATA HM-650 kényelmesen el bírná a leendő rendszered. Egy 650W-os CWT bél van benne, ami nagyon erős. Nem Seasonic minőség, viszont erőben hozza a szintjét. Nem kell félreérteni, nincs gond a CWT minőségével, de a Seasonic a csúcs minőséget képviseli.
-
Gorneck
legenda
Kinek mi. Ennyi pénzért sztem nem kell csodákat várni...max kellemesen csalódsz, én kellemesen csalódtam, mert volt Chieftecem és az botrányos volt, ez halknak mondható, mert a 6870 mellett nem hallani, mondjuk net közben meg a zene miatt nem hallom a gépet, aludni meg jól alszom. Szal nekem megfelel és alig hangosabb az ex tápomnál aminél halkabb táppal még nem találkoztam...jahh dehhh, AC...csak ugye az se 11-12-13k.
Gorneck#1239
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
A HX650 30k fölött van. A TX650-es nem moduláris tesója van 20-25k között. Ha moduláris kell ilyen árban, és CF-et tervezel az említett kártyákból, akkor ADATA HM-650 a minimum. Erős CWT bél van benne, 80+ Bronze-os a hatásfoka és halk.
(#7526) deadwing: Keress rá a "cicergés" és "ciripelés" szavakra pl ebben a topicban, vagy a Corsair tápok topicjában, esetleg a táp problémával foglalkozó topicokban. Ez nem azt jelenti, hogy baja van a tápnak, hanem egyszerűen rossz a zajszűrés, és a táp összegabalyodik pl alaplapi vagy VGA VRM-el stb... De ha már nagyon idős a tápod, akkor a kondicsere nem rossz ötlet, viszont attól még nem valószínű, hogy megszűnne a probléma. Sztem. csak a csere segíthet, de akkor sem biztos a dolog.
(#7527) madstunt: Szia!
Bőven, tuningolhatsz is veszettül.
(#7528) 14adam: Nem kell úgy megijedni a HD6970-es fogyasztásától: [link]
CF-ben, Furmark közben, Core i7-970 mellett 596W.[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Nem vinné el. Csak a vga-k megzabálnak 600wattot. cooler master silent pro gold 800 vagy corsair ax750/850 vagy seasonic x750/850
(#7527) madstunt elég lesz.
(#7526) deadwing a tápban lévő tekercsek lakkrétegét lehet át kéne kenni vagy a kondik adják ki a hangot. Ezt csak mérések alapján lehetne megmondani,hogy pontosan mi.
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
Sziasztok ismét!
Elvileg ezt el kéne tudnia húznia egy Chieftec CTG400-80P-nek nem?
AMD Athlon X2 BE-2300
Leadtek GF7950GT
Samsung 1TB vinyó (HD103SJ) -
deadwing
addikt
Nem a venti csinálja, erős 50Hz-es hang kis cicergéssel
Nem tudom másképp mondani, trafóházakban lehet ilyesmi hangot hallani azt hiszem, zzzzzzzz
Jah és terheléssel arányosan hangosodik.
Ha indítok egy prime95-öt vagy elkezdek játszani BC2-vel akkot már katasztrófa.
Korábban is írtam már erről a problémáról, de akkor kisebb volt a procim, ezért nem volt ennyire durva a hanghatás, meg is nyugtattatok, hogy nincs baj. Most ugye kicsit más helyzet, mert rájött az akkori terhelésre plusz 50-80W.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
<MZ/X>
őstag
Kedves fórumtársak,
egy új gép vásárlását tervezem, ehhez kérném a segítségeteket. Eddig egy Corsair HX650W-t terveztem venni, de azért, gondoltam, megkérdezem tőletek is, mégiscsak egy három éves modellről van szó. Fontos a teljesen moduláris felépítés, hogy ne a táp hangja legyen a szűk keresztmetszet, illetve képes legyen kiszolgálni egy i5-2500k-t, illetve 6950/6970-et, később majd Cf-ben, és egy D2X hangkártyát külön tápellátással. Mik most a menő szériák? Körülbel 20-25e forintom lenne a tápra.
Próbáltam visszaolvasni, de ilyen jellegű kérdés nem igazán fordult elő ahogy láttam.
Előre is köszönöm a válaszokat!Original's never fit - Socket 370
-
-
Iván7
tag
helo
Mi lehet tudni erről a tápról: DTK ptp-4007p? -
deadwing
addikt
Nekem egy 400 PNF van a gépben, eddig is zúgott eléggé ha terheltem /E8500 @3.8GHz/, viszont tegnap kapott új procit a gépem a 6850-es kártya mellé, /i5 @3.5GHz/, ezzel nagyon nagyon durván zúg a tápom. De olyan szinten, hogy már attól félek mikor ég szénné...
Viszont itt meg az az egyöntetű vélemény, hogy el kell bírnia ezt a konfigot. Szerintetek az segítene, ha újrakondiznám a tápot? Ez a zúgás nagyon idegesítő, meg félek is tőle...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
SpeedR
őstag
Melyek jelenleg a legcsendesebb 450-500w körüli, még megfizethető árkategóriájú tápok?
Keret max. 15k. Semmi csicsa nem szükséges. A jó hatásfok viszont számít. -
14adam
addikt
válasz Enszuke #7514 üzenetére
Azt a chifit ajánlom,hogy vond vissza és csak olyat vegyél ami A-ra végződik.Ez még a régi széria ami már kb 5-6 éves. Az A verzió meg tavaly jött ki,halkabb,nagyobb hatásfok,újabb ...
Mod Az első mondat alapján olyan mintha vettél volna az aurum mellé még egy chifi-t is
[ Szerkesztve ]
-
Conquer
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a konfigom:
Amd phenom II x4 905e (65w!!!)
asus m4n98td evo
4gb kingston ddr3 1333mhz
Sparkle 8800 ultra (maxon 170w, sliban maxon 350w)Olyan tápot szeretnék venni, amivel később két db ultra-t is meg tudok hajtani. Melyik az a táp ami erre képes? Pl. egy chieftec 550w elvinné? Tudtok valamit az Energon eps 650/750-es tápokról?
Számolgattam már mindent, hogy körülbelül mi-mennyit fogyaszt, de nem tudok dönteni. -
zoleeno1
veterán
nos megszületett a döntés, rendeltem 1 ilyet: Hipro HPD 4802PWB2-Bulk 430W
Honor Magic5 Pro
-
DSmethod
csendes tag
Joestét
Chieftec vagy Zalma tápok a jobbak ? -
Beretvás
veterán
Üdw. LC Power- röl valami vélemény???
-
MMIX
addikt
válasz Recon666 #7492 üzenetére
Igazságot nem tudok tenni, nekem nincs APN-em, de a képen a táp tetejénél kikandikál valamilyen vezeték. (nincs kibontva?, rá van téve a táp?)
(#7501) zoleeno1 Jó lesz a Hipro is.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
hát értem köszi
kérdés továbbra is, Hipro HP-D480 nem jó?
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest