Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
starius
tag
Hali!
Vettem rejoyrol egy iphone 14 pro maxot 381 ezerert, viszont most igy 1,5 honappal kesobb mar latom, hogy a 15 prok bontatlanul 410ert mennek apron, erdemes lenne szerintetek visszakuldenem a 14 pro maxot , es rafizetni 30ezret egy 15pro ra ? A kisebb merettel meg ki is tudok bekulni, de az akksi ido ami miatt nagyon gondolkozok -
starius
tag
Sziasztok! Apám szeretne egy telefont , 80 ezer ft körül , Galaxy A34 -et nézte ki apróról, van esetleg ebben a kategóriában riválisa, vagy azzal jól fog járni? Igazából alap dolgokra lenne használva, telefonálás, e-mail, gps , fontos a jó akksi, köszi
-
starius
tag
Sziasztok! 200 k körül keresek telefont , fő szempont a jó kamera , kijelző és aksi. Három telefont néztem eddig ki, Xiaomi Mi9 , Samsung galaxy s10e és használt , garis iphone Xr. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás , hosszabb távra ? Megérné az iphone xr az időtállósága miatt?
-
starius
tag
Sziasztok! Mi 8 mennyi jó vétel 110k körül, ha lassan itt a MI9? Ahogy látom , az itteni ára olyan 180 körül lesz, megéri szerintetek azt a felárat, vagy teljesen felesleges?
-
starius
tag
Szisztok, max 150ért keresek telefont, mindennapi felhasználás, netezés , fotózás, játék. Van ennyiért best buy, vagy ilyen árkategóriában már minden telefon jó? Xiaomi mi8at néztem ki, vagy esetleg iphone 8 használtan. Melyikkel járnék jobban? Estleg várjak az új qualcomm procikra? 1-2 évre tervezem
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
Mi8 , Oneplus 6 kozul melyiket valasztanatok? Jo kamera , jo uzemido elony
-
starius
tag
Sziasztok!
Ezt a négy telefont néztem ki, fontos lenne a kamera és az üzemidő, pocophonehoz képest megéri a felárat a másik 3 ?
-Oneplus 6
-Xiaomi Mi 8
-Xiaomi Pocophone F1
- Xiaomi Mi Mix 2s -
starius
tag
https://napidroid.hu/itt-xiaomi-legujabb-csucsmobilja-es-annyira-olcso-lett-hogy-alig-hisszuk-el/
Szerintetek érdemes erre a telefonra várni?
-
starius
tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok, telekomos előfizetésre, és számomra elfogadható áron ezeket néztem ki:
- Iphone 7
- Huawei Mate 10 Pro
- Huawei P20
- Lg G7
- Samsung Galxy S8Kb 2 évre tervezem, méret teljesen mindegy, felhasználás nagyrészt netezés és telefonálás, de fontos lenne a jó kamera. Soha nem volt még iphoneom, szívesen kipróbálnám az IOS-t. Mennyivel gyengébb az iphone 7 mint a felsorolt készülékek? 2 éves távlatban nagy hátrányba kerülne? Jelenleg Mi A1et használok, teljesen meg vagyok elégedve, látom, hogy lassan jön az Mi A2. Megérnék ezek a telefonok a felárat hétköznapi használatra?
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
Sziasztok! Xiaomi Mi A1et akarok venni, eddig az eustockra vártam , de most látom hogy van emagon 2 év garival, míg eustockon csak 1 év van. Mi szól az emag ellen?
-
starius
tag
Telefonvásárlás előtt állok, eddig a Xiaomi Mi A1 volt tervben, de rátaláltam a Leeco Le Pro 3-ra. Mi a véleményetek erről a telefonról? Túl jónak tűnik 130 euroért... [link]
-
starius
tag
Sziasztok! Huawei p10 lite illetve Xiaomi redmi a1 közül melyik a jobb valasztas? Esetleg 65 körül van még valami ami jobb vétel?
-
starius
tag
Sziasztok! Tönkrement a telefonom, SOS -be kellene egy új . A redmi note 4 / 4x -et néztem és a sima redmi 4x-et. Kamera sokat számítana, főleg az előlapi. Illetve a note 4 és note 4x között van valami nagyobb különbség?
-
starius
tag
Xiaomi Mi A1 vagy Iphone SE vennétek? általános felhasználás, fontos lenne a kamera. Olvastam hogy az SE első kamerája ugyanaz mint az 5snek, mennyire vállalható?
-
starius
tag
Sziasztok! Xiaomi 4x-en gondolkoztam, de megláttam az új xiaomi mi a1-et. Megérné azt a 25 felárat? A note 4et a kamera miatt lőttem ki, a sima 4x is hasonlo kepeket csinal?
-
starius
tag
Sziasztok! Redmi 4x és Redmi note 4 közül melyiket ajánlanátok? Főleg a kamera és a szoftver érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest