Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
badrian250
tag
válasz
darvak #152011 üzenetére
Én ennyiből p30at vettem januárban, teljesen meg vagyok vele elégedve. Kamera szép képeket csinál este is, akkuidő tök jó (nyilván használatfüggő). Előtte vettem egy Samsung s10e-t, 1 hét után vittem vissza, mert 1 napot sem bírt akksival és nekem túl kicsit volt, meg nem tetszett a samusing rendszere. Elvileg teljes google csomaggal van a p30, szépen jönnek rá frissítések.
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a Honor 8-asomat, de tanácstalan vagyok.
- Olyan 140-150 ezret mondanék nagyon plafonnak, kb 2-2.5 évre tervezek
- Van egy 128 gbos kártyám, jó lenne ha belemenne, vagy legalább ekkora lenne a sima tárhelye a telefonnak.
- Fontos a jó kamera, de nem videózok, csak fotózok
- Sok zenét hallgatok, nem hátrány ha esetleg jól is szól, vagy esetleg még egy tűrhető DAC is van benne. Jack kell!
- Méretben kb a 75 mm szokott a max lenni szélességre, amit még kényelmesen meg tudok fogni
- Hátsó ujjlenyomat olvasó előny!
Amiket néztem:
- Nagyon szívesen vennék Huaweit/Honort, de zavar ami mostanában van velük .
Látom, hogy sokan ajánlotok meg vesztek, de nem értem: Most nem úgy van, hogy ezekre nem lesznek/nincsenek frissítések és google csomag? Javítsatok ki ha tévedek....
- Néztem még Xiaomi MI 9T-t, az igazából tetszene, de ahogy olvasgatok utána, sok a bug, meg mókolni kell a rendszert néha alapfunkciókhoz is. Használni szeretném a telefont, nem idegesíteni magam, hogy most éppen nem jelzi ki a hívószámot, v ez meg az nem megy rajt Vagy ezzel tapasztalat?
- Az S10 tetszene, de az kicsit kilóg a keretbőlMit javasoltok?
Köszi! -
badrian250
tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a Honor 8-asomat, de tanácstalan vagyok.
- Olyan 140-150 ezret mondanék nagyon plafonnak, kb 2-2.5 évre tervezek
- Van egy 128 gbos kártyám, jó lenne ha belemenne, vagy legalább ekkora lenne a sima tárhelye a telefonnak.
- Fontos a jó kamera, de nem videózok, csak fotózok
- Sok zenét hallgatok, nem hátrány ha esetleg jól is szól, vagy esetleg még egy tűrhető DAC is van benne. Jack kell!
- Méretben kb a 75 mm szokott a max lenni szélességre, amit még kényelmesen meg tudok fogni
- Hátsó ujjlenyomat olvasó előny!
Amiket néztem:
- Nagyon szívesen vennék Huaweit/Honort, de zavar ami mostanában van velük .
Látom, hogy sokan ajánlotok meg vesztek, de nem értem: Most nem úgy van, hogy ezekre nem lesznek/nincsenek frissítések és google csomag? Javítsatok ki ha tévedek....- Néztem még Xiaomi MI 9T-t, az igazából tetszene, de ahogy olvasgatok utána, sok a bug, meg mókolni kell a rendszert néha alapfunkciókhoz is. Használni szeretném a telefont, nem idegesíteni magam, hogy most éppen nem jelzi ki a hívószámot, v ez meg az nem megy rajt Vagy ezzel tapasztalat?
- Az S10 tetszene, de az kicsit kilóg a keretből
Mit javasoltok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest