- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pompom89 #192695 üzenetére
Szia.
Egyrészt ha most vetted még azért várj. Majd beáll az akksi néhány hét használat után.
Másrészt szerintem rendben.
A Mobilarena tesztből:A két Honor 200 jól demonstrálja, miért nem lehet a puszta telepadatból messzemenő következtetéseket vonni: amíg a drágábbik gyorsan feléli az 5200 mAh-s kapacitást, takarékosabb tesztalanyunkra töltésenként másfél-két nap használat és 5-7 képernyőóra jut, ami igazán hosszú. Nyilván sok játékkal és kinti fotózással ezt a mobilt is naponta fogjuk tölteni, de ez általános jelenség. Azért viszont kár, hogy bár a 100 wattos töltés támogatott, az csak a Honor egyéni szabványával van meg, és nincs adapter a dobozban. Saját 100 és 120 wattos USB-PD adapteremmel szűk egy óra volt a töltésidő, vezetékmentes opció nélkül.
-
cs.zs.
veterán
válasz
pompom89 #192550 üzenetére
Rabláncban az egyes előfizuk ára is magasabb mint rablánc nélkül, ezt is hozzá kell adni a kedvezményes vételárhoz, és úgy kiszámolni, hogy megéri-e vagy nem.
Aki folyamatosan rabláncban van készülékkedvezményekért cserébe, az sokszor nem is tud róla, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat olcsóbban is megkaphatná...
(Én is Magenta 1-es vagyok)
de ez már egy másik topik témája lenne... -
vence
aktív tag
válasz
A telekomos fiókodban, ezeket elvileg meg tudod nézni, vagy elmondja az üfsz.
Szerintem nézd meg valahol az Edge 50 Neo-t, így talán az a legjobb ajánlat.
Elég jók lettek a tesztjei is és sokáig (5+ év!) támogatott lesz, nem csak az ígéret miatt, hanem mert nagyon jól megy is ...
Persze 300 € körüli/alatti árakon ajándék ez a csomag. -
Jack72
aktív tag
válasz
Én Motorolát vettem itteni ajánlásra és teljesen elégedett vagyok vele. Pár napig tesztelem még és akkor írok egy rövid véleményt az eddigi tapasztalatokról. /Moto g54 PE)
Tudom te felsőbb kategóriás telót szeretnél de már ebben a szegmensben is nagyon jó ez a típus, pláne 60K-ért. -
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
pompom89 #192542 üzenetére
Szia!
A Magic 7Lite egyik alternatívája a moto G85 5G.Érdemes jobban megnézni, mert sokat spórolhatnál !!!
Ezek elég jó áron mennek itthon is ...
(vagy éppen most startol €189,- ért, a német Aldi-kban).Ebben annak a csip-szettnek a változata van, mint ami az említett
Magic 5Lite -ban van.De az edge 50 Neo már egész más kategória,
de egy kisebb tel.!
Döntés előtt nézd meg ezeket élőben és amelyik jobban tetszik ... -
Tamás1966
aktív tag
válasz
pompom89 #192535 üzenetére
Amiket felsoroltál mind nagyon jó, valóban nehéz a döntés.
A motorolánál talán egy picit előny, a kicsit kisebb méret. /6.36/.
Nem tudom ez neked fontos e. Sajnos nekem már késő, én már vettem egy 6.67- est, mert akkor még nem volt látókörömben a Motorola.
Nemis eröltettem, itt a topikokból tudtam meg, hogy a Motorola mára egy nagyon jó telefon lett.
Egy jó 10-15 évvel ezelőtt még iszonyatosan gyatra volt. Mára már felzárkózott. -
cs.zs.
veterán
válasz
pompom89 #192535 üzenetére
A Yettelnél pl feltöltős csomagban
(számlás és kártyás árlistára katt, független, dual-sim készülékek)
pl a 8/256GB-os Samsung A55 179.990.- Ft-ba kerül.
IP67 vízállóság, 5000 mAh akku, max 25W töltés, 4+1 év support. oké.
a szintén 8/256 GB-os Honor 200 most 5.000.- Ft-tal olcsóbb tőle, 175.588.-ért hazavihető, ami megjelenésekor sokkal drágább volt, de akkor úgy gondolta a tesztelő, hogy 200 ezret simán megérne. Akkor 175-öt?
3+2 év support, 5200 mAh akku, akár 100W töltés, IP minősítés nincs.
Szerintem ezt se hagyd ki a listádból! -
Tamás1966
aktív tag
válasz
pompom89 #192516 üzenetére
Szia
Én csak átlag felhasználó vagyok, de szerintem nem jársz vele rosszul. Én is azt venném, ha nem lenne meg most a Poco.
A 7 lite 150 körül van, a 7 pro meg 550 körül
Hogy nincs a két telefon között 400 ezt Ft tudás különbség, az tuti biztos.
Szerintem átlag felhasználás szempontjából nincs is különbség. A 7 lite nak jó erőss az aksija is.
Ez pl fontos szempont. Az, hogy a pro csúcs minőségű képeket csinál ??? Most őszintén. Kit érdekel ??? Max egy nagyon szűk réteget, akiknek a fotózás a szenvedélyük. -
vacs
veterán
válasz
pompom89 #191904 üzenetére
Innét válogass pl.: Karácsonyi telefonajánló 2024 - 150-200 ezer forint között
Amúgy én Vivo V40-et mondtam volna, de az nincs még szolgáltatónál. -
-
Kawauso
aktív tag
válasz
pompom89 #164857 üzenetére
Nem igazán tudtam 100eFt körülire belőni az összegeket. Így inkább olyan készülékeket mondok, amik a Note 8T-hez képest erősebbek és árban sem szállnak el annyira. Az akksival szerintem egyiknél sincs gond.
Redmi Note 10S < Redmi Note 10 5G < Redmi Note 10 Pro < Oppo Reno5 5G < Mi 10T Lite 5G < Samsung Galaxy A52s < Mi 11 Lite 5G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest