Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz oncsi #58798 üzenetére

    Hali.
    Kisse meghokkentett az irasod, ezert utananeztem a mobiltelefonalas tortenetenek, es nem volt alaptalan a gyanum. 2014 - 33 = 1981, tehat te 1981 ota mobiltelefonalsz.
    Nem tudom hol szereztel 33 evnyi tapasztalatot mobiltelefonalasban, mert itt a fold nevu bolygon, az elso mobiltelefon a Motorola DynaTAC volt, ami 1984-ben kerult kereskedelmi forgalomba amerikaban, termeszetesen horror aron. A ma is hasznalatos gsm telefonok meg 1991-ben jelentek meg.

    Adocsalasrol meg annyit, hogy en egyaltalan nem vagyok meglepodve azon, hogy ez jelen van Magyarorszagon. Egy olyan orszagban, ahol az arak europai szinten vannak, a keresetek meg az europai szint negyedenel, es van vagy 100 fajta ado. Egy olyan orszagban, ahol az atlag ember megelni is alig tud, nemhogy elni normalisan, ahogy az elvarhato lenne 2014-ben europa kozepen!
    Ha nem csak az arak lennenek europai szinten, hanem a keresetek is, akkor sokkal kevesebb adocsalas lenne, mivel nem lenne szuksege ra senkinek, mert barki meg tudna venni a fizetesebol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák