-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
vizimento #172825 üzenetére
A hardveraprón többen kihasználták a készülékcsere-akciót, és nyomott áron vannak a Poco M3 Prók akár bontatlan csomagolásban, 2 éves normális garival.
-
válasz
vizimento #143453 üzenetére
Best buy a xiaomi de ebbe a kategóriába nem tesz nfc-t
A nokia sem tesz mostanában nfc-t a telóiba talán a 6.1
Így marad a samsung huawei lg sony, de ebben a kategóriában gyengébbek mint a xiaomi
Samsung a 20e, a40
Lg Q60, g7 fit
Sony L3
Huawei p smart 2019, mate 20 lite, honor 10 lite, honor play -
Ájvé
veterán
válasz
vizimento #85953 üzenetére
Lenovo A7000 esetleg jó lenne, tudja az LTE B20-at, van benne erős SoC (kategóriában), 2GB RAM, 2 sim slot, külön micro SD slot, ROM csak 8GB, de lehet telepíteni SD-re, viszont phablet kategória. Hivatalos garanciával 70 viszont ha nem tartasz a bolti garanciától akkor mall-on 60 (nekem volt már velük garanciális ügyem, korrektek és gyorsak voltak).
Ha nem felel meg akkor talán LG Spirit vagy Leon 4G, Sony E4g (E2003). -
Ájvé
veterán
válasz
vizimento #85903 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam, hogy kell LTE B20 is kell (alapvetően nem írtad feltételnek, persze van akinek alap, de én nem veszem annak).
Igen, Redmi Note 2 a két sim sloton felül rendelkezik micro SD slottal is.
Persze a dual sim lényege, hogy két hálózaton lehet fent egyszerre, dual standby a készülék, vagyis egyszerre két hálózaton lehet fent, viszont ha hívás érkezik akkor a másik hálózatról lejelentkezik, vagyis olyan, mintha ki lenne kapcsolva a mobilod (de csak hívás közben és a nem használt kártya irányából). Vagyis telefonálni egyiken, miközben a másikról megy a net, nem tudsz, mert lekapcsolja a másik simet. 3/4G-t csak az egyik slot tudja, a másik sima 2G-t használja (3/4G-s sloton lehet netezni, még a másikon telefonálni GSM hálózaton).
Aktuális sávot MTK chipesetes telefonokon lehet nézni állítólag, pontosan nem tudom már hogyan, talán Android dual sim topikba volt róla szó, de én elsiklottam felette. -
Ájvé
veterán
válasz
vizimento #85868 üzenetére
5,5" még belefér (legalább nagy képernyős mozi lesz
), akkor Xiaomi Redmi Note 2, mindent tud amit felsoroltál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest