- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
DANDE22 #56468 üzenetére
Xperia V-ben egy régebbi kétmagos Krait processzor van (tudtommal még 45nm-es, de lehet 28-as), ami hajlamos a melegedésre. A csatlakozói(jack, microUSB) nem belülről szigeteltek, hanem kis gumi fedlapjaik vannak, ami nem túl praktikus. Kijelző a szokásos Xperia-kra jellemző TFT (nem rémes, de messsze nem a legjobb). Szoftveresen meg... ki tudja... Sony nem a legjobb a gyári rendszerek bugmentes megcsinálásában, viszont a V még kap 4.3-as androidot, de lehet még 4.4-et is (mondjuk az esély a 0-hoz konvergál).
Magyarországon hivatalosan nem forgalmazták, úgyhogy itthon is érvényesíthető garancia kérdéses. Ha elég olcsón hozzá tudsz jutni, akkor tűrhető vétel lehet, de hardveresen a most 50-70k között újonnan kapható gépek is erősebbek nála vagy hozzák a szintjét. Ráadásul az újabb telefonok nagyobb valószínűséggel lesznek frissítve 4.3-on túl, viszont vízállóságot nem fogsz találni ebben az árkategóriában.
-
Devas
őstag
válasz
DANDE22 #56468 üzenetére
V az időnként szóba kerül és akinek volt hozzá szerencséje mindig elmondja miért ne vegyed. Valami melegedési probléma van vele ha jól emlékszek. De ha beírod a keresőbe biztos megtalálod a fórumon.
De egyébként szinte kivétel nélkül minden Sony készülékkel vannak problémák, főleg szoftveresen. Ha látod ezt a 4 betűs szót valamilyen készüléken, akkor inkább kerüld el.
-
w333
félisten
válasz
DANDE22 #52840 üzenetére
A HTC 500 -ban a kijelző sokkal kisebb talán ezért is tűnik az egész telefon kisebbnek, de ha egymás mellé rakod a két telefon akkor láthatod hogy fizikailag kb. ugyanakkora, sőt a HTC kicsit pár mm -el még nagyobb is
És nem nyugtatni akarlak de az L9 II sokkal jobban jártál, a HTC sokkal gyengébb és a kijelzője is rosszabb, Facebook, Böngészés, és egyéb alkalmazások érezhetően lassúbbak és akadósabbak a HTC -n !
-
w333
félisten
válasz
DANDE22 #52838 üzenetére
Túl nagy és a HD kijelző bántja a szemedet ? ez kicsit fura
Az a baj hogy ilyen áron nem nagyon volt jobb választás, és ha jól tudom a legfőbb szempont az volt hogy Online streameket néz rajta, kisebb méretben jóval gyengébb telefonok vannak, ott nem a mérettel lenne a gond hanem azzal hogy akad, fagy, laggol, bugos az egész telefon, türelem szerintem simán megszokod majd a 4.7" méretet és nem lesz azzal gond, még szerencse hogy nem a Sony M2 -t választottad mert az sokkal nagyobb, a kijelzőre pedig ... ha bántja a szemedet vedd lejjebb a fényerőt
A HTC 500 (131,8 x 66,9 x 9,9) még nagyobb, az L9 II (128.4 x 66.5 x 9 mm)
-
atosan
veterán
válasz
DANDE22 #52039 üzenetére
Én a youtubera és a videókra reagálnék: a lányomnak Huawei Y200-asa van, na az nem mai darab, jó régi gyári rendszerrel, de probléma nélkül játsza le a youtubon a videókat, Mx playerrel meg filmet is tud nézni.
zeon.hu csak tippet tudok adni. Én írnák nekik a hivatalos oldalukon található kontaktra egy emailt, pontos adatokkal, honnan lenne a teló stb. Nekem egy napon belül válaszoltak.
-
-
w333
félisten
válasz
DANDE22 #51588 üzenetére
De még Vodánál nem is kapható az M2 ...
És biztos hogy nem 20k alatt lesz, szerintem nyugodtan számolj azzal hogy Go+ előfizetésre simán lesz kb. annyi mint az LG G2 Mini vagyis 39000 Ft ebben az esetben akkor már inkább a G2 Mini -t válaszd
Az LG L9 II 19900 Ft -ért ajándék, és még a kijelző is sokkal jobb !
Persze ez a te döntésed, várd meg nyugodtan az M2 -t az is biztosan jó lesz
-
quailstorm
félisten
válasz
DANDE22 #51581 üzenetére
HCOOH
Különböző billentyűappokat próbáltál már? iPhone-nál jól megfigyelhető hogy szöghöz van kalibráva a gépelés, nem pont azt írja ahol a virtuális kurzor mutatott. Emiatt fejjel lefele fura(így lehet kipróbálni), viszont az ilyen képernyőanalfabétáknak mint én, tök jó.
-
w333
félisten
válasz
DANDE22 #51462 üzenetére
Ezen a kijelző mizérián én nem sokat rágódom tft ips stb nem is értek hozzá.Szvsz annyira nem is lehet érzékelni már a különbséget
Nem lehet ?
Link szerintem nagyon ocsmány egy fakó kijelzője van !
(#51464) jenei1994
Igen mert az csak 4" kijelző, ez pedig ugye 4.8 qHD felbontással sokkal fakóbb !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest