Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz kolyok32 #171752 üzenetére
Én most olvasgatok és hasonlóak a priorítások.
Az egyik választás a Poco X3 Pro volt mivel azt olvastam jobb mint a Poco X4.
Én most jelenleg ott tartok, hogy képminőségben a REALME 9 PRO+ egész jó, csak kicsit most belekeveredtem ebbe a REALME palettába.
[link]
Meg ugye most szembejött ez a Samsung kuponos akció és ennek kapcsán a
Samsung Galaxy A52s 5G 117-ért bár ezt is látom máshol pl a Cool Mobile-nál 111-ért.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
őstag
válasz kolyok32 #166552 üzenetére
Kijelzőben, kamerában, illetve a Redminek a hátlapja is üveg, ezáltal minőségibb hatást kelt, de ez nem mindenki számára előny...
Poco viszont sokkal erősebb hardverben és kedvezőbb az ára.A +2 GB RAM mellé még a dupla tárhely is jár az X3 Pro esetén, megéri, ha nem irreális a különbség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz kolyok32 #166331 üzenetére
én poco x3 pro 8/256-ra cseréltem a redmi 4x-emet pár napja, körüljárva a kérdést ez tűnt a legjobb választásnak.
szemeztem az a52s-sel is, de legalább harmadával drágább lett volna, kevesebb rammal, tárhellyel (persze az egyértelmű előnyök mellett).
eddigi tapasztalatok: a miui rengeteget fejlődött, sok okos dolgot behoztak a redmi vanilla rendszere óta, duplakoppos ébresztés, altatás, ikokon hosszan nyomva hasznos helyi menük, jó az értesítési sáv, vannak lebegő értesítések, stb.
a telefon üdvösen gyors a redmihez képest, minden azonnal történik, fluid a rendszer. a főkamera szerintem teljesen OK átlagos point-and-shoot igényekhez, bár még nem sokat teszteltem, de első ránézésre is rendesebbek a képek mint a redminél, tele és makró lencse meg "van" kategória, jónak nem jó, de létezik és ha így kell készíteni egy képet akkor azt megcsinálja.
nekem előny volt a sztereó hangszóró, az, hogy itt is van infra, van nfc, van értesítő led, jó helyen van a kamera, nagyon jó helyen van az ujjlenyomat olvasó (az érzékenységét még tesztelnem kell, lehet rosszul rögzítettem a mintát, felold, de egyelőre nem minden szögből. igaz a redminél is volt 2-3 példány egy ujjból hogy fentről-balról is vegye a feloldást.
a méret brutális, azt nem szeretem, viszonylag kicsi, de nem törpe a tenyerem, egy kézzel szinte alig használható. a felső sáv elérhetetlen fogásváltás nélkül, de az alsó szintén, így bukik az értesítési sáv lehúzás, bukik a chrome cím beírás, bukik a lapváltás bukik az alsó ikonsor, a kijelző középső jobb oldalán tudsz kaparászni, minden más művelettel vagy egyensúlyozol fogásváltással vagy kétkezes gyakorlat.
ugyanakkor minden más versenytárs ugyanezt a méretet hozza, tehát ez csak a redmi 4x-hez képest relatív kompromisszum, a kategóriatársakhoz képest nem, és lehet hosszabb távon szokható lesz.
erősen olyan érzésem van, hogy ez a telefon hosszabb távon fel fog nőni megítélésben a 4x-hez, ha csak nem derül ki valami bug, mert kb. minden adott hozzá, jó a vas, jó a felszereltség, jó az üzemidő, kezes a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
válasz kolyok32 #166333 üzenetére
Bő 4000 Ft-tal van túl a kereten, de prociban, és ram-ban óriasi ugras a Redmi 9a/ 9at-től.
Realme Narzo 30a az Alzában 39k. Helio g85-tel és 3gb rammal, 6000 mAh-s akksival. -
sfdrakex
nagyúr
válasz kolyok32 #166331 üzenetére
Telenornál, kártyás csomagban, Redmi 9AT 35988 Ft. Szerintem újból ennyiért jobb nem lesz.
Magadnak csak új vagy használt is jöhet? 120 ból lehet keresnék Huawei P30 szériából vagy Samsung Galaxy S10 szériából jó állapotú használtat.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- No Voice in the Galaxy
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Halo sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest