-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
spenglerjoci #65625 üzenetére
Mielőtt butaságokat beszélsz, fogj a kezedbe WP telefont is, vagy legalább olvass utána a dolgoknak!
Nekem volt a kezemben olcsó is, drága is. Ha nem is beszélünk a hardverről, minőségről, anyaghasználatról, akkor is jelentős a különbség az alsó, és felső kategória között.
És a példaként felhozott Bluetooth mutatja leginkább a tájékozatlanságod, mert kb. ugyanúgy használható mint Androidon. -
Ájvé
veterán
válasz
spenglerjoci #65607 üzenetére
Valamivel 50 fölött (215 dollár kb.) lehet venni Redmi Note 4G-t ebbe már snapdragon 400 van aminek biztos jó a GPS-e (bár MT6592-re se panaszkodtak tudtommal). Garancia viszont eladóhoz szól (pl csoportos rendelés esetén, vagy EU raktárból rendelve a shophoz).
-
motoflug
őstag
válasz
spenglerjoci #65607 üzenetére
Az új Alcatel S9 ilyen lesz. Nekem S4 van, GPS-re használtam többször, de nekem nem égett be. Urban legends?
-
galaxys80
veterán
válasz
spenglerjoci #65567 üzenetére
Nézz be ide.[link]
Itt a Wayteq tulajok sokszor leírták, hogy pontatlan és el is dobálja a jelet. (már ha nagy nehezen megtalálja)
Az MTK-s processzorú telefonok legnagyobb hiányossága általában pont a GPS.
Az általad is említett Note 2, S4 tökéletesen megfelelne az említett kritériumoknak. Más kérdés, hogy megéri-e ennyit pénzt kiadni erre a célra. (Ezt neked kell tudni). Bár használtan már egész jó áron ki lehet őket fogni.
Vagy keresni kellene valami kínai tepsit ami nem MTK procis. Ezekben (kínai telefonok) viszont én teljesen tapasztalatlan vagyok, úgyhogy nem merek neked ajánlani. -
galaxys80
veterán
válasz
spenglerjoci #65424 üzenetére
A kolléga egy apró részletet elfelejtett, azért közölni a Wayteq 5H-ről.
Mégpedig, hogy a GPS-e borzalmasan gyenge.
Mivel neked ez az egyik legfontosabb funkciója, így erősen gondold át a vásárlását. -
törölt tag
válasz
spenglerjoci #65430 üzenetére
Bőven 80 alatt? Sufni garival vagy hogy? Telenornál előfizetéssel 130.
-
w333
félisten
válasz
spenglerjoci #65424 üzenetére
Simán veheted az olcsóbbat ...
-
w333
félisten
válasz
spenglerjoci #65421 üzenetére
Miért nem veszel egy új ... Wayteq 5H Talk a célnak pont megfelelő lenne !
-
w333
félisten
válasz
spenglerjoci #65419 üzenetére
Miért nem veszel egy Nexus 7 tabletet ?
-
válasz
spenglerjoci #65416 üzenetére
szia,
s4; erősebb hardver, amellett jobb kijelzőben, kamerában, szoftveres támogatásban, wifi tekintetében is, és van infra is.
az apró részletek miatt nem ártana tudni, hogy a note 2 az az lte képes vagy a sima, illetve az s4 az i9505 vagy az erősebb i9506? -
w333
félisten
válasz
spenglerjoci #65416 üzenetére
Inkább az S4 !
de ilyen áron már G2 -t is kapsz ami sokkal jobb !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest