- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
gabor231 #12866 üzenetére
Nem egy samsung termékem van és nem vagyok elfogult de a szerviz és a garanciális hozzá állása a samsungnak messze veri az össze gyártót...melyik telefongyártónak van szervizfutárja aki házhoz megy előtted javítja meg a készüléket akkor amikor és ott ahol neked jó ? (és ez már nem csak az 100k teloknál van jelen) Nem egy garanciális ügyben voltam már náluk de mindig a lehető leggyorsabban végezték a dolgukat és kb 3 fél módon értesítettek a készülékem állapotáról..és nem két hétig küldözgetik mindenkin keresztül a készüléket..
Ha itt tarunk talán a szifonosok vannak hasonlóan garancia terén jól kiszolgálva ugyan is ott is rögtön cserélik a készüléket.. többi gyártó vicc e téren
-
xtevo
őstag
válasz
gabor231 #9732 üzenetére
Abszolút igazad van!
Remek telefon, anno én is szemeztem vele sokáig, hogy azt kéne vennem, de meggondoltam magam, és sajnos ebben az játszott közre, hogy itthon ki se adták hivatalosan, asszem EU-ban sem, és ilyen szürkeimportos készletet vehetünk csak, ami bolti garis. Én nem vállaltam be, mások merészebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest