- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pit stop
addikt
válasz
kulfoldi #26705 üzenetére
Vodánál Sp, csomagoknál meg Mátrix 3 vagy 4 - amelyik tetszik (elérhető tarifáknál).
LG pedig így kiesik, valóban. -
-
pit stop
addikt
válasz
kulfoldi #26700 üzenetére
4X is melegedni fog ha dolgoztatod, ettől ne tarts
LG valóban erősebb, de pl. supportban valószínűleg már kevesebbet fog kapni.
Azt vedd figyelembe szerintem, hogy 2 éven keresztül azzal a csomaggal fogsz/kell telefonálnod, amit most választasz - azzal a készülékkel persze amit most választasz. 2 évre egyszerűen nem éri meg szerintem azért valamit bevállalni amit nagyrészt szinte teljesen nem használsz ki, miközben a mobil oldalon csak egy pici pluszt kapsz (mindegyik ajánlott telefon jó vétel és elég erős hosszabb távra, ha más feltétel nem jönne be akkor lg, de így már más a kép szvsz.).
Vodánál ha megnézed bónuszokat válogathatsz hozzá, ahol szintén megjelenik a hálózaton belüli opció, de ha azt is választod bónusznak nem megy annyira a zsebedre, minthogy a havidíjad jelentős százalékát feleslegesen fizeted - 2 évre legalább.
Fenntiekből következik, amit már mondtam, hogy nézd meg csomagokat, mert a készülék ára nem minden. Lehet T ajánlata megfelelő lesz neked, de ha Voda jobb, akkor hosszabb távon jobban lehet hogy megéri, mint amennyit most készülék árán nyersz.
SP-t választanám én is -
Ewyn
csendes tag
válasz
kulfoldi #26695 üzenetére
Itt a fórumon nálam sokkal hozzáértőbb emberek vannak, nem is ajánlgatnék, csak kiegészíteném az előttem szólót: használtam Samsung Galaxy S Advance-t és szerintem remek belépő készülék az okostelefonok világába. Nem egy bivaly gép, pl. izmosabb játékot nem visz el akadás nélkül, de mindent hoz, amit felsoroltál. Az egyetlen negatívuma, amit meg tudnék említeni, az a nagyon harmat fényképező, ne várj tőle csúcsteljesítményt. Amennyiben tényleg csak annyira kell, hogy FB-re posztolgass, arra viszont szerintem elég.
Ez csak az én személyes tapasztalatom ezzel a modellel, gondoltam megosztom, de semmiképpen se legyen ez a kizárólagos döntési alapAmi pedig az élethosszt illeti: szerintem ne tervezz 10 évre. Az okostelefonok világában én úgy látom, érdemes maximum 3-4 évente cserélni. Egyrészt rengeteget ugranak minőségben és technológiában, és ha esetleg megkedveled az okostelefonokat, ezt értékelni fogod. Másrészt fontos a támogatottságuk, és a 'régi' modellekkel egyszerűen nem törődnek. Pl. én fentebb írtam a Samsun S8500 Wave-ről, ami egy teljesen fasza kis telefon, de badas és a Samsung mára már le is állt a badával. Persze ez egy extrémebb eset, de jelzi, hogy más ciklusukban gondolkodik az ember.
A 10 éves Nokiához gratula, nekem is pihen kettő a szekrényben és gyári aksival még a mai napig kibírja majdnem két hétig, ha csak készenlétben van. Ma meg már az az alap, hogy az okostelót naponta-/kétnaponta fel kell dugni.
-
pit stop
addikt
válasz
schawo kolléga a lehető legjobban összefoglalta.
Annyival kiegészíteném, hogy Telenort nem érdemes választanod ha ott nincsenek ismerőseid, mert havidíj felét hálózaton belül kell lebeszélni. Így sp vagy valamelyik Lumia jó választás
Nokia nem gyártott szar telefonokat, csak az általuk gyártottak egy ideig nem találkoztak felhasználói igényekkel - de ettől amit nyújtottak jó volt.
Felsorolt csomagokat meg nézd meg Neked melyik az ami legközelebb áll szokásaidhoz. -
válasz
Vodafone Matrix 3 csomaggal az alábbiak:
Sony Xperia SP 57k
esetleg
Samsung Galaxy S Advance 25k
Noka Lumia 720 30kTelenor Klasszik 4 vagy Smarttarifa 3 csomaggal az alábbiak:
LG Optimus 4X HD 48k
esetleg
Samsung Galaxy S Advance 24kT-Mobile Mozaik S díjcsomaggal az alábbiak:
Sony Xperia SP 36k
esetleg
Nokia Lumia 820 48k
Galaxy S Advance 33kEzek közül kiemelkedően legjobb ajánlat az LG Optimus 4X HD, ezt követi a Sony Xpreia SP. Ezek messze túlteljesítik az általad elvárt szintet. Ez alá lőhető be a listáról a többi készülék, amik kábé az elvárt szintedet hozzák. Ha esetleg túl nagynak találod a 4,6"-t így kezdésnek, akkor a Nokia 820-t ajánlanám, ez az offline navival domborít.
Számhordozás megoldható.
Semmi gond nincs a Nokiával. Ha eddig megvoltál hagyományos telefonokkal, semmi gondod nem lesz a WP8 rendszerrel. Kicsit zártabb, kicsit kevesebb dolgot tud, cserébe talán gyorsabb és kiszámíthatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest