- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
arabus #178889 üzenetére
Ha most leírnám ide a OnePlus ügyfélszolgálatával folytatott beszélgetéseimnek csak a lényegét, fél oldalt teleírnék. Hazudozás, mellébeszélés, hazudozás. Most adják ki az Android 12-t a telóra, mikor már jön a 14 idén. De a sokadik 12-es verzió is tele hibákkal. Töltés, készenléti idő, hálózati hibák, adatok eltűnése, stb. Maradtam 11-en. Tavaly júniusi security patch...
A hivatalos szerviz egy akkucserét nem csinál meg, pedig fizetnék érte.
Szemét társaság.
-
Orgi
addikt
válasz
arabus #178726 üzenetére
"Gondolom átlagembernek 5g-re még semmi szüksége nincs mivel aranyáron kapsz hozzá előfizetést."
Nem tudom melyik szolgáltató áll így hozzá, gondolom Telekom, de pl engem a Telenor a 3k-s előfizummal elejétől kezdve simán felenged az 5g-s hálójára és nemrég pl meglepődve láttam a Magas-Tátra vmelyik csúcsán, hogy épp azon van a telóm...
-
válasz
arabus #172172 üzenetére
Nem foglak/akarlak/tudnálak meggyőzni a MIUI-val kapcsolatban.
De azt leírom, hogy korábban mindig mókoltam a telefonjaim, de már évek óta nem kell ROM-olgatni, használható a rendszer. (Lehet, korábban sem kellett volna, csak megszoktam.)
A Realme 8 - Redmi Note 11 összehasonlítás nem jó, mert a két teló megjelenése között egy év van, ami nagyon sok idő. -
-
orso0355
őstag
válasz
arabus #171736 üzenetére
Már csodálkozom egy ideje, de ezek szerint kb. mi vagyunk az egyetlen házaspár, ahol a nő (én) a nagyobb telóguru? Miért van "az asszonynak" mindig kevesebb memóriájú telója, meg hogy majd a férj odaadja az ő használtját neki, ha lecseréli? 😃
No offense, nem neked szánom ám a kérdést személyesen, csak most volt időm megkérdezni.Mi mindig magunknak intézzük ezeket mindketten. Kinézzük, megvesszük, minden. Sőt, anno egy Elephone-t újra is kellett telepítenemv(!), utána két évig használtam is, szóval én vagyok a kütyüzősebb kettőnk közül.
-
DS39
nagyúr
válasz
arabus #171736 üzenetére
Van néhány dolog, amit az emui tud, a realme UI nem.
Pl. Nem lehet rendszer szintén elrejteni a notch-ot, csak alkalmazásonként, de az sok esetben nem működik. Gyári youtube-bal vagy Firefox-szal.
Huawei telón ez profin meg van oldva.
Ha nem LCD-s lenne a cucc, azt sem tudnám hogy az a kijelző része, és nem a felső keretben van a kamera, mint a régen. -
kw3v865
senior tag
válasz
arabus #171547 üzenetére
Esetleg Poco M3 Pro a Realme i8 helyett (64GB-osban gondolkodok)? Ha már 65-ig kitoltam az árkategóriát, az is hasonló áron van. Viszont nagyon új, Mobilarénás tesztet nem találtam. 5G-re abszolút nincs szükségem, de ha lényegesen jobb fotókat készít, akkor érdekelhet. Töltés gyorsasága irreleváns, de jobb, ha minél szűzebb Android van rajta.
-
Ájvé
veterán
válasz
arabus #131918 üzenetére
Semmilyen UI nem jó, csak a Stock, persze ez az én véleményem.
Igen Samu vacka jobb, van két A73-as mag benne és Mali G71 is sokkal fejlettebb. Az Exynos 7885 jobb, mint a sokadik rókabőr Kirin 659, még a ph! teszt alcíme is ez volt "friss forma, régi vas" ami sokat elárul, úgyhogy A8 sokkal fejlettebb.
Kettő közül a Samu jobb.
"Frissités meg többé soha!"
Hát én anno mit össze nem hálálkodtam mikor megkapta a Defy a 2.1-et, valami eszméletlen változás volt az 1.6-hoz képest, 2.2 már nem is volt akkora lépés, pedig azzal is sokat javult. Szóval frissítés nem mindig, de általában jó, ha meg tudod tapasztalni mekkora változással jár, akkor látod igazán.
Kettő közül az A8 jobb, csak ezért.(#131917) DrDobos:
Igen, erősebb. 2xA73 2,2 Ghz+ 6xA53 1,6Ghz, de még a P20 Lite tesztben is kielemzik ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest