- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
válasz
balat86 #190362 üzenetére
Én pont pár napja vettem egy honort. Nevezetesen a 200 prot. Nagyon minőségi telefon így használat közben is.
De pár nap után még nem tudok sokmindent mondani. Kijelző szerintem brutál szép. Hangszórók meglepően jók. Kamera is jól sikerült ebben. Én adtam a honornak egy esélyt, kiderül majd pár hónap múlva…és persze 1-2 év után majd az is, hogy tartják e az ígéreteiket. Mondom mindezt úgy egyébként, hogy én egy Iphone 13 proról váltottam. Szóval volt/van lehetőségem egy minőségi telefonnal is összehasonlítani. -
F-ECT$
titán
válasz
A Honor elég jó készülékeket csinál, a Magic 5-6 Pro, meg a 200 (Pro) is jól sikerültek. Ezek mondjuk közép-csúcs telefonok, az alsóbb szegmensekbe szánt készülékeit nem ismerem.
Elvileg nem vár rá ugyanaz, mint a Huawei-re, bár most épp élesedik az (elektromos) autók és egyéb elektromos eszközök piacán az Usa - Kína ellentét ismét. -
cs.zs.
veterán
válasz
Fejlődünk-fejlődünk-fejlődünk. Tökmindegy hogy kié volt, vagy hogy most is az övé, vagy hogy később másé lesz-e, a kérdés az, hogy a legyártott terméke téged maradéktalanul kiszolgál-e, vagy nem. Van olyan köztük ami tetszik neked? Akkor meg kell venni, erről szól ez a nyamvadt fogyasztói társadalom. Meg arról, hogy pár év múlva úgyis vesszük a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Könyvajánló
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest