Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pit stop

    addikt

    válasz GLOCK34 #10339 üzenetére

    920 kamerában jobb fényévekkel - ha azt nem használod ki felesleges többet kiadnod szerintem. Mivel programokkal nem raknád tele telefont, így árnyoldalát nemnagyon fogod érezni leírtak alapján - inkább csak ízlésbeli meg megszokásbeli különbség lesz két rendszer között, mivel más kinézet, UI. Ezen szintű telefonoknál fogsz még kapni frissítéseket - és a vas is olyan mindegyikben hogy röccenésmentesen kell fussanak a dolgok.
    Összes amit beraktam unibody készülékház, szóval nem fogod szétszedni. Viszont pont ez adja merevségüket és ropogásmentes időtállóságot - meg minőségi anyagba vannak beleöntve (Nokiák polikarbonát, Z edzett üveg, htc meg valami edzett kerámia). Z valóban víz és porálló, de javítás után is persze az marad - 2 év garit kapsz rá újonnan, erre a részre is vonatkozik garancia.
    Innentől már egyéni izlés kérdése :) Legegyszerűbb androidot vs. win8-at különválasztani talán - kinek melyik jön be inkább. Aztán azon belül melyik készülék. Mindegyik készülék prémium szintet képviseli.

    Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

Új hozzászólás Aktív témák