- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18342 üzenetére
droid emulátorból ezt nézted má'?
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18304 üzenetére
valahogy a megtekintések száma egyenesen arányos a videó előtt mögött mellett közbenpopup reklámok megtekintésével
nem is értem miértfeliratkozó az viszont mindegy
volt aki bekockáztatta, hogy széttrancsírozott egy iphone6-ot, felvette, felrakta 0-ás fiókra, és sztem a reklámbevételből 6 másikat tudna venni
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18299 üzenetére
az egész jó, nekem is csak 39000+ megtekintés van
valahogy mostohagyereknek érzem magam az A8 videósok közt, mert nem vagyok klántag vagy fassetudja
sok bénább cuccnak jobb a nézettségemeg sok a még próbb nálam az is igaz
3 Elite klántag van rám feliratkozva, ebből kettőnek van A8 videója, és 1 hónapnál régebbiek...
Összes becsült bevétel
$7,25
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18250 üzenetére
Most valamit nagyon félreértettek ...
Én azt mondom hogy csak az lehet a tokik gazdája aki nyitotta a topikot (semmi köze a ranghoz) és még azok a felhasználók akiket megenged a topiktulajdonos !
Szóval most egy ismeretlen arc hogy lehetne már topiktulaj ha nem ő nyitotta a topikot, magyarul te "Ed3r_X_" vagy a főnök és a te engedélyeddel lehetnek még topiktulajdonosok !
Remélem nem variáltam túl ... és érthető volt
Vagy most ha pályázok mondjuk a "fő topikra" akkor lehet topikgazda ?
Mert ha igen akkor érdekel a dolog
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18231 üzenetére
Akkor én is - én is ... Link
(#18232) quailstorm
Jöhetsz te is ... néha vannak kifejezetten neked való érdekes jó kis vitatémák (QHD kijelző, MTK, Snapdragon proci, akku, CM11) csak nincs kivel megvitatnom, leírom aztán mindenki ok-ok senkinek nincs hozzáfűzése ...
Szerk.
Persze mindenkit várok szeretettel
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18090 üzenetére
Az nekem is lesz elvileg, majd megnézem milyen, jövő héten érkezik.
batai:
na az meg a másik, hogy mobilnet nincs az okostelóhoz.akkor egyetértünk.
viszont nem azt mondom, hogy soha nem warezoltam(Blackberry z10 a fő bűnös ebben), de általában megveszem az appokat pl most legutoljára ezt a kotor nevű játékot.
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18038 üzenetére
Jó csak tudod kurva szarul esik mikor mindíg is én voltam az akire lehet számítani, aki ott van ha baj van. És mit kaptam? lófaszt.2015 -ben többet edzek, nyugodtabb ember leszek és leszarom innentől azokat akik engem is. nyílván veled pl tartom a kapcsolatot mert jogos ha én nem írok te se. De a valódi embereket leszarom.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18006 üzenetére
nem mintha most nem malis telóm lenne éppen
de valóban, az a kijelző egy szar (digitizer), meg a hangja is alulmaradt, a beépített hangszóró kb semmire nem jó
arra meg a Blade Q is elég, hogy nem állandóan vagyok ideges, csak ha használni kell
érintős...
ma is rájöttem, hogy nem, ez nekem még mindig nem megya kijelző azért baj, mert ha kockulászok rajta, akkor azt nem frusztrációkeltés céljából tenném, meg az SGS-nek se tett jót a pofozás...
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17981 üzenetére
Az újabb FPS tápokat nem ismerem ... de még a régi sorozat mint pl. ami nekem is van 350W-60apn nagyon halk és megbízható
de ezt a Coolink hűtőt nyugodtan veheted !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17979 üzenetére
Teszteket olvasva ez a leghalkabb ... szóval 800 -s fix fordulatos és 8.5 dB, a mostani gyári ami benne van az fix fordulatos 1200 -s viszont 41.5 dB
Nálam szerencsére minden csöndes, csak ez az 1 ami kicsit búg ... idegesítő !
Asus VGA extra halk még terhelve is, az intel hűtő (foxcon) is nagyon csöndes, az FSP táp meg tudod hogy milyen, ez is nagyon csöndes ...
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17976 üzenetére
Nekem is kellesz +4GB csak most a csillagos égben vannak az árak (hw. apró), na meg egy halk előlapi 12 -es venti, jól gondolom hogy ez a leghalkabb ?
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17954 üzenetére
Persze hogy van raktáron ...Dohány utca ! este 20 óráig nyitva
(#17956) Ed3r_X_
Így van ... 4-es metró, indúlj hajrá
Én tőlük vettem az Alaplapot és a Videókártyát, nagyon megbízható jó kis bolt !
-
w333
félisten
-
-Faceless-
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17907 üzenetére
Lehetne jobb is a gpu kezelése, de inkább az a baj, hogy memóriát semmilyen téren nem kezeli jól. Ahogy van szinte mindent behány oda, és a végére az lesz, hogy ultra csak 4GB GPU memóriával elérhető. Ez végülis jó is meg nem is. Akinek nincs Ennyi annak gáz. De ha egyszer azt írja, hogy ez 30 fps-en fog menni, akkor az annyi is marad.(javarészt)
Jah és zabálja a cpu-t reggelire. A fizikája nagyon számítás igényes, szóval többnyire mindig máshogy hullanak szét a dolgok, de azért lehetne kedvesebb a közép kategóriás gépekhez. -
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17800 üzenetére
Asszem ilyenek való életben is vannak haverok közt. A barátságot az különbözteti meg a közös érdeklődés miatti társalkodástól, hogy a nézetkülönbségeket meg a vitákat hogy kezeljük, például. (nem csak ennyi, mielőtt valaki szólna)
Más:
szavazást kérek:
Galaxy S i9000
Blade Q
Lumia 625(#17799) batai15: a vélemény elmaradt
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17791 üzenetére
Szerintem is jobban járunk.
Egyikőnk se ismeri a másikat. 8 év egy általános iskola, pár hozzászólásba kiragadott részleteken lehet vitatkozni, csak nem lesz reális. Egyikünk se éli a másik életét.
Én mindig azt tettem, ami számomra helyes volt, de ahhoz tartom magam, hogy nem verettem meg senkit. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17786 üzenetére
Ezért mondtam hogy te nem voltál bandában. Mert ha hárman jönnek, akkor ti meg öten. Én egész szépen megúsztam az általános iskolát kínzás nélkül. De valahogy a csaták is etikusabbak voltak. Nem emlékszek mocskos trükkökre, átverésekre, életveszélyes fegyverekre. Széklábat se használt senki.
Mondjuk dezodort meg mentolos szájsprayt azt igen, meg öklöt lábat. De a mentő nem vitt el senkit verekedés miatt. Legfeljebb nyoma volt meg érezte pár napig.Na mondom megkeresem azt a videót ami annyira sok lesz, hogy nem leszel képes komolyan venni, aztán rájössz.
Szentírásnak veszik ez tény, ez a baja Herbynek, mert nem ért vele egyet, de végül is a haszon jön a zsebébe, tehát miért ne?Az iskolában meg kurvára nem izgat senkit hogy neked milyen bajod van. Sőt, támadási felület.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17784 üzenetére
Ezek szerint te az áldozat kategóriából vagy? Ahhoz képest jól bírod türelemmel, de most kitört az elfojtott düh ahogy elnézem.
Engem egyszer basztattak az általad leírt módon egy hétig, utána az egyed szeme alatt három napig egy fekete folt jelezte neki hogy KUSS. Működött.Nem jártál az iskolámba, utána ítélkezz. Nem tudom mit szeretsz jobban, feküdni a földön miközben 10-en rugdosnak, vagy kamerázni azt hogy a másikat rugdossák, esetleg besegíteni kicsit a látszat szintjén. Valódi vitákat leszámítva sose voltak egészségre veszélyesek ezek, a videón is látszik. A koszon kívül nyoma nem volt.
Nem attól buzi a gyerek. Kinézet, viselkedés alapján szoktak ítélkezni a gyerekek, neki a hangja volt az irritáló, de arról nem tehet.
Aztán szerinted én még nem mentem oda utcán emberhez? Pl Kristóf régi haverjához, aki nem ismert engem, én is csak láttam, hogy kicsoda. De ez más. Itt tudta kihez megy oda, gondolom emlékszik, hogy ez az állat kihívja a nyakára a rendőrséget, és nem kér belőlük. Ergo, magának kereste a bajt. Ehhez képest Herby konfliktuskezelése magához képest példás volt. Szerintem.
Gondolom te is kurvára élveznéd, ha mindenki hozzád csengetne, toporogna az ajtód előtt és a mozdulatodat lesné. Csak mert nem bújsz álarc mögé mint FreddyD.A másik baj meg az, hogy túlzottan komolyan veszed a Herby videókat. Sajna ugye a régi fiókját törölte, de megpróbálok neked egy indás videót előkaparni.
Abból rá fogsz jönni, hogy az egész előre eltervelt, megkomponált cirkusz, ami pont működik nálad.Annak meg kifejezetten örülök, hogy ennyire semmibeveszed a problémáim. Biztos vagyok benne, hogy te is szeretnél születésed óta beteg lenni, lakáshoz láncolva élni, nem enni. Abban is biztos vagyok, hogy legalább kétszer hoztak vissza a halálból. Miközben teneked ugyanúgy menni kellett iskolába, teljesíteni. Mert a háziorvos visszaküldött, legfeljebb összeestél órán. És akkó'? Kinek hiányzol (rám értsed)?
Nemrég nézte végig egy kívülálló (Forráskútról származik, és a Randótiba jár, közös haver születésnapja volt az alkalom), hogy milyen a Zrínyi. Teljesen ki volt akadva. Pedig meséltem eleget.
Lehet, hogy számomra az volt a normális 8 évig, de sejtem, hogy mások számára az durva. Sokminden hasonlított a nyomornegyedi iskolákra. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17782 üzenetére
Semmivel, de neki legalább megvolt a családi alapozás rá. azért ebből is látom hogy fogalmad sincs mi az amikor valaki szarban van
A buzizás az nem beteges. Ez tény. Nem tudom te milyen iskolába jártál, de nálunk az ilyen heti több verést kapott, és rendszeresen ugrattuk, basztattuk, volt, hogy sírt. Igen, felső tagozatban. Mert úgy öltözködött mint egy hermafrodita, plusz ez a hang, amiről ugye nem tehet. Ez van, a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni egymás közt. (W810-zel meg lett örökítve egysmás)
Nekem is anno lehetett választani két szerep közt. Elkövető, vagy áldozat. Szerinted melyiket sikerült? (súgok, első kérdés Radnótis felvételin, mé' kettes a magatartás?)Veletechen a kis srác az életkorához mérten teljesen normális volt.
Adjak egy beutalót Kornélhoz? Szerintem 30 percig bírnád
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #17772 üzenetére
Az utcán ellenőrizetlenül történhet vele akármi. Egyik nap legfeljebb nem megy haza. Szülők meg keresik...
Nem 1 nap nem ment be.Szerencsére nekem ilyen osztálytárs nem jutott egyik iskolában sem. Más módon voltak fura alakok, de ennyire életképtelen nem volt.
(#17775) HuMarc: az első 10 perc az teljesen Herbytől független. Akár te is sétáltathatnál kutyát a parkban, mikor odajön hozzád egy vadidegen kölök nagy mennyiségű feltűnési viszketegséggel, aztán elkezd hülyeséget beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest