- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18703 üzenetére
Tetszett volna T500-at venni, HD3650-nel, az jóval erősebb a HD3470-nél. Régebben is ajánlottam, szintén neked.
-
Tim82
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18673 üzenetére
Jah tényleg nem rossz ... bár külsőre nekem nem tetszik
Szerk.
Edigitalból soha többé nem rendelek, tegnap délután küldik az SMS -t hogy ma 8:00 - 18:00 között jön, de szerintem ha eddig nem jött akkor ma már nem is fog ... haver pl Emagtól rendelte a routert délután és másnap reggel meg is kapta, szóval erről ennyit
-
quailstorm
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18641 üzenetére
Bár elég lenne ... de én biztosan a tápot cserélném, inkább legyen 100W -al erősebb, mint sem hogy folyamatosan azon aggódjak mikor adja meg magát
Látom bekérdeztél, és egyetértek szerintem igazuk van és is egy új tápot ajánlanék ... FSP 550W nagyon halk és biztosan elég lenne (az egyik legmegbízhatóbb), de kérdezd meg a topikban is hátha tudnak valami jobbat, de ennyiért szerintem ez a Raider simán megéri az árát
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18639 üzenetére
Én a helyedben biztosan vennék egy ilyen FSP 550W Raider -t
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18632 üzenetére
Még most is kevés neki
eléri a 70% terhelést és egyből felpörgeti a ventilátort
Oda egy 500W (fsp) kéne ami nem éri el 70% kihasználást, így csöndben marad !
Próbáld levenni a proci -t kíváncsiságból, szerintem egyből csöndesebb lesz
(#18633) HuMarc
Szerintem csak elírás mivel az Ace 4 -ben 4 magos Snapi 410 van
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #18609 üzenetére
És aki meg a gumi rezgéscsillapító pántokért sírt, azt nem értem. Semmi gond nem volt velük, kicsit macerás néhol, de jobb mintha csavarral raknád fel, nem veszi át a ház a rezgést.
Be is szereltem őket az Ostrog Q-ba. hátulra, és felülre mentek ezek, elől a HDD-t fogja egy F12@5V hűteni, és kaptam a házhoz egy sima feketét, de nem igazán van hangja, az pedig a VGA alá fogja tolni.
-
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18572 üzenetére
Esetleg ez ... Aerocool GT és van fehér színben is
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18554 üzenetére
mivel a HKC nem pusztult meg nálam, és nem hiszem, hogy a HDD hibához van köze, ezért én nem fogom leszarozni
az kétségtelen, hogy occsó gagyi bél, meg ATX1.3, de pl az nem hajlította el a HDD SATA csatlakozóját mert puha volt a kábeleegyszerre két HDD-t ölt meg, egyik kattog másik semmit se csinál
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18552 üzenetére
Azért engem kellemetlenül ért. A dobozon még rajta, hogy Japan caps, de benne meg a papíron már nem.
eztet nézzed -
Ed3r_X_
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18538 üzenetére
Valami ott nagyon nem stimmel ... Link és ugye náluk erősebb + többet is fogyaszt az i7 2600k, mégis a teljes fogyasztás 247W és tessék itt is Link a teljes össz fogyasztás 221W, szóval nálad max. 250W kéne legyen a fogyasztás nem értem mi fogyaszthat még +110W -t ?
Kérdés hogy az Antec táp milyen fogyasztás után kapcsolja fel a hűtőt ? mert az is lehet hogy 250W -tól ha többet eszik akkor ő már egyből kapcsolja is
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18534 üzenetére
És ha a proci teljesítményét visszaveszed egy kicsit ? nem lehet hogy a húzás miatt kicsit többet fogyaszt mint kéne (3.6GHZ simán van az 140W) ?
Persze ez nem megoldás ... mindenképp erősebb táp kell neki !
"Unity" pedig hogy 2800MB ?
tényleg vicc, optimalizálni UBI -ék nem tudnak !
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #18529 üzenetére
Most én is 800DPI-n játszok, néha olyan mintha a kínai egeremben Aimbot lenne
MW2-t játszottam FourDeltaOneval, max szintre elvittem, egyszer véletlen Prestigere raktam mert nem tudtam mi az, akkor újra max szintCsak sajnos megszűnt a FourDeltaOne.
Érzékenység az maradt amin 1600DPI-n volt, csak szép fokozatosan levettem a DPI-t(1-2 nap 1200-on, ma meg már 800)
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18520 üzenetére
Na az király ... gondolom a HD4830 után megváltás lesz !
Köszi az infót, rákukkantok a hűtőre
Szerk.
Hát nem is tudom, egy ipon vélemény
Nem igazán néztem szét, amikor megrendeltem, a Silent Wind elnevezés beugrasztott a csőbe. Alapvetően nem orbitálisan zajos a venti, de nem is halk, jól átmozgatja a levegőt. Aki halk ventit keres az ugorja át nyugodtan ezt a terméket!
Ahogy nézem legtöbben az AC F12 -t istenítik a legjobban ... biztosan jó
-
batai15
félisten
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18488 üzenetére
Persze ... csak azt nem mond hogy +2k -t (Link) nem ér meg a GTX750 ?!
A 750ti -ről pedig már többször leírtam a véleményem "melyik vga topikban is" hogy ár érték arányban nem éri meg, a sima 750 -től kb. 10% erősebb ez kb. +3-5 FPS -t jelent viszont több mint 30% drágább, szóval nem - nem éri meg, ilyen áron már az R9 270X is jobb vagy GTX 660 ...
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18480 üzenetére
Attól függ meddig jó. HD7770 újabb rókabőr az a kártya, ami 2012. márciusában volt gamer belépőszint!!!!
Biztos ezt kell megcélozni? Ha igen, használtan.Ne feledj. Ha valamit venni kell, és nem a tökéletes, akkor szarráfikázom. De ha pl nekem lenne, mindent megtennék, hogy a maxot kihozzam belőle.
Teljesen más a kettő.Nekem meg még mindig 1280x1024-es monitorom van, ahhoz tudok mérni. Ja és max vagy ultra.
Konkrét az Assasin's Creed Brotherhood volt a 9500GT DDR2 1GB vs HD3850 256MB csata alanya, és 1280x1024-ben. -
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18461 üzenetére
az remek...
Nekem a kedvencem az amikor idehoznak nekem valami használhatatlanul alsó kategóriás cuccot (pl pocket neo) és ,hogy csináljam meg mert lassú nem csinál semmit stb. Amit tudok megteszem 1 hét és hozzák megint.... Hát baszki... ha valami értelmeset vársz el akkor értelmeset is vegyél mert ez sose lesz az. Gyűjtögessen kicsit és vegyen valami használhatót (Valami Lumiát vagy 40-50 körüli doridot) de szóljon ha elmegy megvenni elmegyek vele segítek értelmeset találni. Hát persze..... erre mi csinál?? Szól 2 hét múlva h vett telefont állítgassuk be. Persze segítek szívesen. Odamegyek és mi fogad?? Galaxy Ace.
mert neki egy ismerőse azt mondta h az jó lesz. És ez csak egy példa elég sok embernek járok a környéken segíteni és rengetegen játsszák ezt el 2-3x mire felfogják h szarból nem lehet várat építeni.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18435 üzenetére
HP 8510p talán van ilyen árban, esetleg valamilyen low-end-ebb kiszerelésű 6930p. Thinkpad T500, T400, HP 8530p picivel már felül van a kereten.
"Gamer" konzumerektől én tartózkodnék a helyedben, sosem tudhatod, hogy nem egy időzített bombát veszel-e. Használt üzletiekkel kevesebb a rizikó.
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18397 üzenetére
Szerintem meg tök felesleges ... előlapi 12cm szív így friss levegő jut a cpu és vga -nak, a meleg levegőt meg a táp majd szépen kiszívja !
Nálam így működik már 3 hónapja és minden jó hűvös idle cpu : 28-30C, vga : 30-32C, terhelve 4-5 óra játék után cpu : 48-50C, vga : 52-54C
Kisebb toronyhűtő helyett a gyári intel hűtő is jó (Foxconn) extra halk + jól hűt !
Most jut eszembe ... fúúú és akkor most megint Alaplapot is cserélsz ?
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18395 üzenetére
Ez igen ... na szerintem ez kell neked, nagyon szép + jó ház !
Ha jól látom az oldalsó plexin kívül, kb. egy az egyben olyan mint az én Core 1000 házam, bár ahogy nézem 1.5cm szélesebb és 7.5cm -el magasabb, de gondolom pont az ATX méret miatt, igazából mindegy felső táp jó lesz, nem kell még egy + ventilátor hátra
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18382 üzenetére
Kár hogy a Dell brand gépek (Optiplex Midi széria) fordított alaplaposak, ettől erősebb és masszívabb ház szerintem nem is létezik, csak kicsit necces belevarázsolni az ATX lapot, súlyra szerintem simán volt 10-12kg az a ház ... talán aprón találsz valami olcsó merev és nehéz házat ... SP (Super Power) házak még nagyon jók, igaz hogy nem szépek viszont nagyon masszívak és jól hűtenek !
Ha nagyon halk gép kell akkor ajánlom a Coolink Swift 1200 -t ezek a ventik extra halkak, pl. 800 -s fordulaton 8.5db zaj és 11 lapát van rajta, előlapra nagyon tervezek egy ilyen kis halk ventilátort ! a mostani gyári ház venti zajszíntje 42.5db ami azért ha úgy nézzük kb. 5X hangosabb
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18376 üzenetére
Jah hogy FHD és high ... hát igen oda kell egy erősebb VGA !
nekem mondjuk elég az 1280X1024 és medium felbontás, nekem pl. nem olyan rossz az
Mondjuk egy GTX 660 - 670 már sokkal erősebb !
Neeee ... már árulod is
komolyan mi a baj vele ? olcsó kis ház a Core 1000 szerintem nagyon jó én maximálisan elégedett vagyok vele, kicsi, jól össze van rakva, nem zörög, az előlapi venti kicsit hangos, de ezt ugye ki lehet cserélni aprópénzből
(#18377) mikersz1
Mindenképp tapogasd meg, én a 720p kijelző és friss hardver miatt ajánlom, szerintem elég bestbuy kategória ... szóval nem olyan rossz !
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #18374 üzenetére
Unity ? ááá full optimalizálatlan egy játék ... nem a vga kártya hibája
Különben mi a helyzet ? a kis gépecskét már összeraktad ? melegszik a ház stb. ilyenek ? olyan rég beszéltünk már ...
Különben az Elitebook 8530p -re felraktam a 8.1 -t őszintén kicsit kellemes csalódás, ha van időm asztali gépre is felrakom, tényleg jó ... a W10 -re leszek még kíváncsi azt mondják nagyon jó, felraknám azt is csak nincs hozzá még driver, bár lehet a WU leszedi a driver frissítéseket
Szerk. mindenki
Ezt olvastátok már ... Link ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest