- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #19434 üzenetére
Én sem láttam még ilyet. Köpködte ki a gép szelvényeket, harmincegynéhányezret ott hagyott ember.
Mondjuk nagy összeg-nyereményre való figyelmeztetést se láttam még. Meg is kérdeztem múltkor szimpatikus csajt, hogy szokott lenni úgy egyébként?Azt mondta az nap is volt több. De nem az enyém
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #19432 üzenetére
Ma lottózóban előttem (hol máshol?):
Kérnék 100 ötös szelvényt random számokkal, meg itt van még 20 sorsjegy... -
pit stop
addikt
Rosszul fogalmaztam, a linkelt routerem van jelenleg is
Netmánia L: 30 Mbit/s le, és 20 feltöltéssel.
Még amikor megvettem akkor használtam ezt a programot, környéken 2-3 wifi van, szóval ebből a szempontból nincs gond. Ha jól emlékszem a csatornákat lehet állítani rajta (nem akarok hülyeséget mondani), és az bezavart, hogy mindegyik ugyanarra volt állítva gyárilag, de a sajátunkat átállítottam, így az nem zavart be.
Ha jó akkor marad ez, igazából tényleg csak tv-nek van baja vele - látja, de mégsincs rajta net... -
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Első Logout címoldalas cikk leadva
Remélem el is fogadják
-
pit stop
addikt
Köszönet a részletes írásért, jó volt olvasni
Pár napja én is jobban megnyomkodtam MM-ben, és tényleg érződik hogy nagyon egybe van sima is és EDGE is. Gondolkodtam, hogy Z-t majd S5-re cserélem, mert sokakkal ellentétben nekem az is már bejött. De S6 mellett már nagyon látszik, hogy régiNem olyan, mint a HTC One, vehetem az elsőt is, és azt mondom, hogy a vadi új semmilyen átlagember nem veszi észre
Első Z egyébként nem csak 5.0-át, hanem még 5.1-et is megkapja. Érdekes de örömteli hírKözben Lumia 640 került a családba új telefonként. Jónak tűnik elsőre. Tokot nem nagyon kapni hozzá, meg android mellett keresni kell pár beállítást, ennyi eddig a negatívum.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #19274 üzenetére
Amíg él a garancia, addig nem lehet csak úgy hackelni ha meg akarom rá tartani.
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #19270 üzenetére
Éreztem én, hogy nincs vége a napnak
Téged nem vígasztal, de ez lehet ilyen nap, én is megjártam kütyükkel. Öcsém vett fülhallgatót, mondom vegyen TDK-t, nekem bevált. Hazajön, mondja hogy közölte vele eladó hogy fél év gari van rá. WTF?! Írtam is forgalmazónak szép levelet, hogy műszaki cikként hogy és mint. Most meg apróbetűs leírásba észrevettem, hogy TDK Európában 2 év garanciát vállal termékeire - szóval Bestbyte tehet egy szivességet ha gond lesz vele 2 éven belül. De kíváncsi leszek még forgalmazó mit ír vissza.
Közben tavaly év végén hypersuper LG tv meg lett véve - új modellt, mert majd azt frissítik meg még javítják stb. - mondá eladó is meg LG központ is. Ok. 2015 tavasz: jön rendszerfrissítés. Ja azt, 2014 novemberében kiadott típus már nem valószínű hogy megkapja. WTF2 hetet ígértek biztos válaszra, utána LG-nek is megy levél.
-
pit stop
addikt
Logouton aki korrektor (volt) vagy nagyon benne van témában az tudna írni egy privátot?
-
pit stop
addikt
Ha P2-t jóárasítva hozzák ki, akkor lehet meg is van következő telefonom
-
pit stop
addikt
Az Acer tegnapi bemutatójáról a MA!-n miért nincs semmi?
-
pit stop
addikt
Kíváncsi leszek Nokia felvásárolja-e Alcateléket.
Mekkora fricska lenne MS-nak, ha készülékgyártást is megtartanák, ha felvásárolják egészet"Nokiát, azt nem gyártunk, arról nem volt szó, hogy Alcatelt se gyártsunk
"
-
pit stop
addikt
válasz
esztuus #19115 üzenetére
Azt nem kérdeztem, vagy nem írtad ha jól láttam hogy szolgáltatónál vagy függetlenül.
Függetlenül én a lentieket mondanám:
LG G2 mini (65)
G3s (80)
Huawei P7 (99) (nem valami jó aksiban)
LG G2 (99)
Sony Xperia Z1 Compact (90)Ha valamelyik szolgáltatónál vennéd, akkor esetleg lehet szűkíteni vagy kiemelni.
Ha jó kamerát szeretnél, akkor HTC-t felejtsd el.
A fentiek közül a helyedben én G2mini, G2, Z1 compact hármast nézném meg jobban. Attól függ méretben van-e határ mekkorát szeretnél, vagy ha szolgáltatónál vennéd ott van-e.
Többiek kiegészítenek vagy javítanak ha van valami amit máshogy gondolnak remélem -
pit stop
addikt
Egy anyatopikos kérdés hogy meg tudja ölni az off topikot, hihetetlen
-
pit stop
addikt
Kamerában sose tudott nagyot nyújtani HTC. Beálltak ultrapixel mögé egy időre, hogy nagyon szűk tartományban működjön és elterelje arról a figyelmet hogy nagyrészt általánosságban elmaradottabb. Most meg akkor visszajött régi hagyomány.
Melegedésre meg visszafogásra térve szerintem ezért késik z4 is, tuti ők is szenvednek vele. Nem akarták azt elkövetni mint Z-nél, hogy elsők voltak felbontásba de utána kellett még csiszolni rajta. Mondjuk legalább z3-nak lesz egy normálisabb piaci kifutása így. De várom Sony mit kezd majd szituval.
Köszi a gyors összefoglalót -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #19012 üzenetére
Akartam írni én is példának Motorolát, ők hivatalosan Európát is leszarják, Magyarországot meg végképp, úgyhogy ilyen apró-cseprő ügyekkel nem törődnek
Bezzeg a Nokia, ott ni. i. prob., cs. kic. tájszól. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #19003 üzenetére
Most dobtam ki négy régi útlevelet, ahelyett hogy bb Passport toknak eladtam volna
-
pit stop
addikt
Sony megtalált Xperia felméréssel hát kitöltöttem.
Országok között volt vagy 30, mi persze nem. Legközelebbi talán lengyel volt (ők nyelvek között is ott voltak lehetőségként).
Legérdekesebb az volt, mikor volt 25-30 féle jellemző és válaszd ki számodra mi a 7 fontos (többet nem lehet). Opciók: röccenésmentes szoftver, új androidverzió, vízállóság, hangminőség ...... Telefonáláskor ne kapcsoljon szét a vonal - erre pedig azt hittem alapvető -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #18844 üzenetére
BB kuka? Pedig sokaknál látok megint, mondjuk inkább zz10-et most, bár szokott gombos is szembe jönni.
Régi Curve médiában 120-ról 40-re volt árazva, apumnak gondolkodtam is szülinap közelébe fizikai híváskezelő meg Bill miatt, de billentyűzet egy csecsemőnek volt méretezve nem a lapátujjainak. -
pit stop
addikt
BB tényleg kiadott egy frissítést, ami után ha lemerül a telefonod, akkor kidobhatod, mert "megöli"? Hogy lehet ilyen programot írni? (laikuskémt félig komoly kérdés)
-
pit stop
addikt
Aki menő, trendi akar lenni; aki a legfrissebb készüléket akarja mindig birtokolni; aki mutatni akarja hogy megteheti - és még sok más típus van az el se fog gondolkodni Note4-ben, hanem megy az S6-ért.
Egy jól kiválasztott korábbi csúcskészülékkel is mindent megkapsz up to date leszel, és még nem is próbaegér, de ez sokaknak nem szempont.
Amikor Z-t vettem már talán Z2 is kint volt, de 1 biztos. Megcsinál mindent, ezért nem is adtam el eddig. Majd garancia végén esetleg, mert ha letelik akkor zuhan egyet majd ára. -
pit stop
addikt
Ki mennyi Watch-ot tervez venni?
Occó és újraértelmezi idő fogalmát a naptári napokkal! -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18743 üzenetére
Persze, de az már majd csak leendő tulajt érinti - azzal meg itthon nem foglalkozunk..
(#18744) GeryFlash : Persze hogy van garancia, meg Neked van igazad. Csak ezt jó esetben a magyar bíróság két év után kimondja neked - addig meg használj vonalast
Komolyra fordítva a szót, ha általában jó véleménnyel vannak róluk (nem egy két lehúzó, vagy dicsőítő komment, mert azt bárki megírhatja nekik), nagyobb multjuk van, nem irreális az ár, akkor nagyobb az esély, hogy nem vernek át. -
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18734 üzenetére
Így már értem miért írtál topikba
De az ő logikáját nem teljesen...(#18741) GeryFlash: Vagy talált valakit, aki kifüggetlenítette neki, és így már rögtön többért tudta adni
Nem feltétlen mind kamu és/vagy esetleges letiltásos szerintem, csak nem árt szerencsés kézzel nyúlni készülékekhez (meg jobb lábbal kelni és hasonlók aznap).
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18730 üzenetére
Abból kell főzni ami van, meg abból kihozni a legjobbat - Szakács képesítés biztos dobni fog a dolgokon, meg ha egyébként gyúrtok a nyelvre ahogy tudtok
Ha már kint lesztek, akkor sok rátok is fog ragadni, ha nem teljesen magyar környezetben fogtok/akartok ott mozogni.Más: Ujjé-tól ne rendeljetek... Rendelés leadásáról jött mail, azóta semmi. Most csekkolom honlapon - rendelésnél már teljesített státusz van. Felhívom őket, hogy most akkor mehetek érte, vagy mi van. Erre ellenőrzés után közli nő, hogy küldtek egy mailt hogy mégsincs nekik az a cucc. Azt mondja küldtek róla mailt, mondom megnéztem de tuti nem küldtek. Hát pedig de, viszlát.
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #18719 üzenetére
Ha beszélsz valamilyen szinten akkor duolingo nem rossz szintén tartásnak/szókincsnek/kis fejlesztésnek, de nagyobb lépéshez áldozni kell. Én pozitívan csalódtam, tanfolyam előtt nem rossz.
Ha nem alakulnak itthon jól a dolgok én németet akarom feleleveníteni.Ha már rendelések: Ujjé-vel van valakinek tapasztalata?
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #18563 üzenetére
Canon-nal mi a tapasztalatod? Nekem eddig mindig csak HP volt.
-
pit stop
addikt
Mi ez a csend?
Nyomtatókban van aki otthon van itt offban?Onoff Twitter: A7 kezdőára magasabb lesz mint s5-é trolol
-
pit stop
addikt
BUÉK utólag mindenkinek, még hibahatáron belül
Z nekem is meghalt két ünnep között, de kiderült hogy csak memóriakártya, és az akasztotta kersztbe. Egyébként én maradnék Sony mellett, bár Samsungot is néztem. Z3c tulajt én is elégedettnek hallottam. Kínait viszont sose vennék a szerviz miatt.
-
pit stop
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Sonyban gyorsítótárazott adatok mit szolgálhatnak? Alapvetően tudom mi a szerepe, de már 2,5 GB-öt foglal amit kicsit már sokallok tőle, ha meg rámegyek csak törlést enged mint lehetőség.
Blackmirror, váltasz? Mire?
-
pit stop
addikt
Z3C mióta van Vodánál?
Nem láttam róla hírt. De nem is kezdett olyan vészesen mint nagy testvér
-
pit stop
addikt
Ha már annyit beszéltek gépekről: Billentyűzetből és egérből mi az ami ajánlott? Valami minőségi, jó nyomásponttal rendelkezőket nézegettem, lehetőleg vezetékmenteset (elegünk van kábelekből).
Logitech-et akartam, de nem nagyon van. Egér most Logitech, de helyette csak laptophoz való miniket találtam; billentyűzet az volt, de 10k körül (vízálló, mindenálló - felesleges, de alatta nem volt értelmes ajánlat).
Még nem akarok venni, csak képben lennék, ha hirtelen kellene. A4Tech jó? (1 év gari aggaszt kicsit, Logitech 2 évével szemben) -
pit stop
addikt
válasz
CJ4567 #15796 üzenetére
Öcséménél U van, ami ugye P alatt van - nekem céges 520 (előtte U is enyém volt). Hát inkább U-t választanám, mindamellett hogy tudom a hibáit a P-nek is.
Böngésző ugyan úgy keresztbefagy, ha egy lapnál többet néznél már meghal. Ahogy írták mások is nem a lefagyott képernyőt, hanem a betöltés feliratot nézheted.
Navigáció az tényleg jobb benne, de kamera és szoftver terén nem jobb, sőt...(#15817) HuMarc:
Ahogy a telefonadó minden hanghívásra vonatkozik, úgy ez az internetadó is minden adatforgalomra vonatkozik - tehát nem csak mobil, és a gigabájtonként kiszabott összeget külön-külön feltöltésre és letöltésre is meg kell fizetni. -
pit stop
addikt
válasz
Deske89 #15618 üzenetére
Ha nézed még ezt a topikot, akkor: Z1!
Nekem is hasonló dilemmám volt, csak Z-vel, és még ezt sem bántam meg!(#15650) HuMarc: Egyetértek. Ha kell találkozó, akkor legyen valami forgalmasabb helyen topiklakók ha mindenki eljön - az többet ér mint most ez. Ha meg kell sok mobil is mellé - akkor körbeadjuk egymáséit
-
pit stop
addikt
Már elsőre is akartam kérdezni, de mostmár meg is írom: Ki az a ...... aki autóval megy át a telefonján?
(#15317) Blackmirror: Külső okok miatt sokat esett Z10 ára, de ha általánosságban nézed BB-t azért nem rossz értéktartók. Nyitó árhoz képest estek BB10-es készülékek, de egy szinten megragadtak (mondjuk igaz hogy hardver se gyenge).
Passport például nem lesz egyhamar száz alatt, még használtan sem szvsz. (sajnos)
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #15128 üzenetére
Ezt láttad? [link]
+ az idei évre tervezett darabszámot már eladták -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #15134 üzenetére
1 füllel se bírja mindig.
Céges telefon ez, munkatársnak y300 van. Nem mondom, hogy ugyanolyan, mert alap dolgokra 520 jobb, de messze nincs akkora különbség a kettő között mint amekkora a híre - hogy wp mennyire gördülékenyebb s jobb. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #15128 üzenetére
Cactus nekem tetszik
Csak kár hogy nincs rá annyim se.
Pass meg szerintem nem egy elrugaszkodott áron kezdett - bár tény hogy ennyit telefonokért adni agyvész.
-
pit stop
addikt
Z3 a legjobb csúcskészülék most aksi szempontból?
[link]
-
pit stop
addikt
Tudnám mennyinek kéne lenni Passport-nak hogy egyesek szerint jó ára legyen. Nem lóg ki csúcskészülékek ára körül (az más kérdés, hogy mindegyik elszállt, de bb nem is átlagra hajt).
Van kivétel arra, hogy ami új, egyedi és innovatív az nem drága (Cactus), de azért inkább akkor felfelé tér el az ár (mini, 500). -
pit stop
addikt
válasz
-Faceless- #15080 üzenetére
Ezért vettem Z-t G2 helyett, mert szögletesség miatt fliptok is jobban tudja talán fogni. Pedig S5-ön gondolkodtam, dizájnra jobban bejön mint régi Samsungot, és mire váltás lesz talán értelmes lesz az ára is.
Z-t is féltem, mondjuk pont most repült munkahelyen egyet padlószőnyegre töltőstül, de szerencsére nem lett baja
Köszönöm az infókat! -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #15075 üzenetére
S5-nek reped a kijelzője? Nem követem a topikot - máshol meg még nem hallottam; csak érdeklődésből kérdem.
-
pit stop
addikt
Nekem 520 van - ahhoz képest amit szoktak róla mondani egy rakat fos.
Navigációra, sms-telefonra tökéletes, de én másba nem mennék bele.
Böngésző egy lapot bír, de az is néha befagy vagy összeomlik. Játékoknál meg letöltöttem Angry birds Epicet (egyébként semmi nincs rajta) - de öcsém Xperia U-ján sokkal jobban/gördülékenyebben fut (pedig azon van még jópár program).
Tudom nem ugyanaz a készülék, de nem állnak olyan messze egymástól - és így az írt felhasználásra necces szvsz. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #14940 üzenetére
Sokan viszont azért vettek, mert az volt még az igazán emberi méret (ha multimédiára nem kellett telefon). Kíváncsi leszek egy év múlva kihoznak-e valami plusz 5s-hez vagy majd hagyják szépen kihalni Jobs méretét.
Z3C-n elgondolkodom majd ha lesz tesztje, meg 100 alatt lesz előfizetéshez
Egy évig még úgy sem érint.
(#14942) Ed3r_X_: Ízesítettbe Absolut nagyon jó és ütős is (mondjuk simában is, de kapni kevés helyen lehet nálunk).
-
pit stop
addikt
Én már kaptam is mailt, hogy huszonezres nemtudom-mit adnak hozzá ajándékba ha mostazonnal megveszem
Az ingyenes házhozszállítás biztos drága mulatság.
Engem az mondjuk jobban zavar, hogy már itthon is úgy veszik kintről új i-t, mintha kenyér lenne, és előtte 2 hétig nem lehetett volna kapni
-
pit stop
addikt
válasz
Predator2 #14925 üzenetére
Szia!
Nekem van egy kb. szűk 4 éves Samsung Wave-m, azzal sem volt aksis gondom.
Van egy bő 2,5 éves Xperia U, meg most 1 éves Z. Egyikkel sem volt aksis probléma. Bár előbbi cserélhető. Topik kezedet óta benne vagyok telefonban, aksi élettartammal senkinek nem volt gondja - cserélni nem kellett.
Z1C szerintem most bestbuy, és többiek alapján nem valószínű hogy ilyen téren gond lesz vele - de kérdezz topikjában is, volt-e valakinek ilyen gondja.
Nokiával van negatív tapasztalatom, hogy az eszi az akksikat, de ott is inkább a régebbi rezisztív technológia kavar be Nokiás elmondás alapján.
Remélem segített valamit -
pit stop
addikt
válasz
#42308056 #14382 üzenetére
Nem írtad, hogy méretben meddig mennél el. Ha kisebb kell, akkor szerintem csak Z1C van pariban - addigra tovább is esik ára (vagy z3c ha nagy a keret).
Ha nagyobb is belefér akkor LG g2 vagy g3.
De most ősszel jönnek nagy bemutatók, tűzijáték, kutyafüle - így inkább utána érdemes ezen gondolkodni mi lesz szűk egy év múlva.
Androidnál nem teljesen úgy van mint nokiánál, hogy pár készüléket jelentenek be, az is kiszivárog fél évvel előtte -
pit stop
addikt
A vásárló nem is nagyon hajlott rá, hogy HTC. Mondta, hogy dehát a Samsung a legjobb, az a csúcs, az a prémium...
De mutatta neki eladó, hogy dehát ez az egész fémből van, nézze meg gördülékeny, mondta kamerára hogy kicsit gyengébb, de a többiben hozza ugyanazt. Máskor mennek vissza megvenni, kíváncsi lennék tényleg megveszi-e majd
-
pit stop
addikt
Ezt sokan nem fogják fel, hogy aki hosszú tárva tervez annak szó szerint egy befektetés. Aztán mondják kereten kívül, meg olyan amit ő nem venne meg - vagy egész topikból csak ő
Múltkori sztoridhoz: Tegnap jártam Vodánál, és egy pasit lebeszél eladó Samsungról!!!44! HTC One M8-at mutatta neki, meg hogy az tényleg olyan prémium is jó mint a Samsung. Mondta még neki Sonyt de az nem volt raktáron. Meg is lepődtem
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #14009 üzenetére
Egyébként meg vagy vele elégedve - mármint saját BB?
-
pit stop
addikt
Nőknél a forma mindenek felett...
Otthon nekem is volt vitám, mikor megvettem új készüléket ajándéknak, és miért nem ilyen színű mert abból a másikból van olyan, meg olyan formájú mert az de mennyire jobb. Aztán ha azt kapja bevallja jó esetben hogy tényleg xar, de akkor meg téged csapkod vele hogy direkt szart vettél
Azt nem értem, ha tudja mit akar, akkor minek volt ez a kör... -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #13969 üzenetére
Az aláírás azt hiszem mindent megmagyaráz
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #13502 üzenetére
Én annyit tudok hozzáfűzni, hogy munkában Lenovot használok, otthon pedig Acert. Egyikkel sincs különösebb gondom, de otthonra én nem vennék Lenovot. Bent cserélik is őket inkább pár évente, meg az újabbak rettenet módon kopnak-karcolódnak. Acer legalább kétszer olyan idős, és köszöni szépen jól van (kopp-kopp).
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #13358 üzenetére
Vannak légifolyosók, aztán gondolom arra mennek amerre legrövidebb = legolcsóbb.
Más: Volt időm, visszamentem anyatopikban de nem kellett volna...
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #13321 üzenetére
Akkor tapasztalat alapján inkább feljebb számozott modellek sikerét kívánd
Komolyabb programok futtatását nem is várnám el a kis vastól, de melegszik, böngésző összeomlik (és akkor minden elveszik) - és ezek azért nem nagy dolgok. Központi hang miatt, meg vagy mindig hangos, vagy nem hallom meg ha csöng - de tudom ezen most javítottak. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #13317 üzenetére
520-at használtad is huzamosan hogy utód sikerét reméled?
-
pit stop
addikt
válasz
Picike8 #13112 üzenetére
Ez a vágás nagyon boltfüggő. Főleg Telenornál, ahol az egész viszonteladókhoz van kiszervezve (1 vagy 2 boltot kivéve - most nemtudom hogy állnak). Sokszor szolgáltató is kér érte pénzt, ha nem közvetlen nála veszed új készüléket
Járni pedig az jár amit kapsz - ha hálózati problémára hivatkozol, akkor elvileg ingyen cserélik, de egyébként jópénzért csak (kivéve ha emberiek).
Burzsuj budai MOM-ban megcsinálják mert filléres tétel nem számít, Budaörs meg már vidék
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest