Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz w333 #19264 üzenetére

    Ja, de kissé fel tud húzni, mert ha ezerszer nem mondtam el neki, hogy ne halkítsa le. Maximum elnézést kér, ha megszólal, de ilyen esetbe egyből meglett volna a WC-n. :)

    Én meg kapok az esőben, szélben bicózásért egy szép megfázást, meg potyára végigjártam a GSM boltokat. Ráadásul jókedvemben belém kötött egy unatkozó nyugdíjas. :U

    Utóbbin is meglepődök. Tatabánya, tömbház előtt járda, a járda folytatódik az út menti járdával, ahol át lehet menni a túloldalra, a bicóútra. Ugye úgy jövök, hogy alapból a járda szintje, mondom 10 méterért nem fogok lemenni, majd vissza a járdára, 20 centis padkákkal. Öregapó meglát, belém köt, miért nem a parkolónál megyek lent (egyébként kutya az úton, figyeltem, lassítottam, 5-7km/h). Kérdem tőle tudja merre megyek, hogy így utasítgat? Bevallja, hogy nem, de akkor is menjek le. Mondom jó belém kötni, nincs jobb dolga? Ártottam én magának, vagy bárki másnak, hogy mindenáron be kell szólni? Mondja, hogy igen. (any*d, gondoltam). Aztán megjegyeztem kedvesen, hogy biztos megint mi fiatalok vagyunk a rosszak, mint mindig mindenért. Mondja igen. Aztán otthagytam azzal, hogy maguknak van a legnagyobb része ebben.

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák