- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
pit stop #18809 üzenetére
Nem olvastam utána, de gondolom a lemerülés ebben az esetben 0%-ot jelent. A mostani telefonok pedig a tényleges 2-3%-nál már kikapcsolnak. Teljesen 0-t csak úgy tudsz elérni, ha kikapcsolás után újra, és újra bekapcsolod a készülék pedig kikapcsol. Ha szándékos volt, akkor lopásgátlónak tökéletes.
-
GeryFlash
veterán
válasz
pit stop #18742 üzenetére
De mi, most komolyan ennyire szar világban élünk?
Azért elég nagy gsm az, nem tudom neten is csak jókat olvastam, 80 rugó ZR-értem is olyan olcsó, a Z1C pl 88 annál bőven vannak olcsóbbak arukereson.
Félre ne értsetek, nem akarom elhinni a dolgot, de azért ha újonnan 1 év garival veszek egy telefont és letiltanák akkor arra csak ér valamit gari vagy esetleg fogyasztó védelem stb nem? -
-
CJ4567
nagyúr
válasz
pit stop #15818 üzenetére
Én inkább az 520-at választanám mint a P-t, de 5000FT-t csak megért
Szerintem szebb, könnyebb, folyamatosabb, betöltést már megszoktam, ott picit kevesebb betöltéssel találkoztam, meg jobb az akkumlátor.
Szoftver jobban tetszik, makróban jobb, és nem 1, 1.5 órát bír az akkumlátor, bár lehet ez már nagyon rossz benne.
Minden nap látom az 520-at, számomra jobb mint a P. -
CJ4567
nagyúr
válasz
pit stop #15794 üzenetére
Miért? Folyamatosabb, tetszik a WP, és kameránál van pár dolog amit Androidon nem tudok megcsinálni, meg elegem van hogy mókolni kell ezzel hogy menjen rendesen, gyári szoftver kb.
szintű, ez a moddolt szoftver jobb már.
Néztem személyesen(WP 8.1 és 8.1 Updatevel[Preview of Developers]), folyamatos, gyors telefon.Sajnos nem tudom hogy adnak-e majd érte 630-at, remélem hogy igen.
-
-Faceless-
őstag
válasz
pit stop #15155 üzenetére
Tény nincs akkora különbség, de az 520 egy hulladék semmire való vacak. Az 530, 630 már sokkal jobb, és már szerintem ahhoz kellene hasonlítani.
Nem tudom, hogy az Android L-ből mi fog kisülni, de lehet, hogy ez a különbség be fog zárulni ez még a jövő zenéje.Más: Ennyit arról, hogy a következő nexus meg fog fordulni a fejemben.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #14033 üzenetére
Néha elég hisztis és kiszámíthatatlan mint a gazdája
de amúgy meg vagyok vele.
Ez a 10.3 viszont nem igazán tetszik, ha bugmentes lenne akkor elnézém a ronda felületet, de nem lesz az mert olyan még eddig nem voltBatai: SwiftKeyt BlackBerryre?vigyázz mert ezért harapnak a vérfanok
-
w333
félisten
válasz
pit stop #14058 üzenetére
Ez durva ... a HTC -nek egy nagyobb marketing kéne és a középkategória normális beárazása, szerintem jelenleg a HTC M8 az-az a telefon ami a legjobb az összes csúcs közül, tudom -tudom kamera kicsit gyengus, de nem olyan rossz az, S5 -től 1000X jobb választás
Különben a T -nél ismét történt valami, az S5 -t már 24/hó részletre is lehet venne a legkisebb díjcsomagban, eddig pedig max. 10/hó volt (marketing lesz)
-
w333
félisten
válasz
pit stop #13991 üzenetére
Azt nem értem, ha tudja mit akar, akkor minek volt ez a kör...
Nem tudom, de én nagyon jól szórakoztam ... és azért 2 hónap után én nagyon megnézném a fejét amikor már recseg ropog a telefon, lekopik róla festék, beég a kijelző, és használhatatlanul lassú akadós és fagyós lesz a rendszer a legújabb frissítéssel (simán eltudom róla képzelni hogy ezt ő nem a Samu hibájának fogja betudni, hanem hogy ilyen az összes telefon)
-
válasz
pit stop #13703 üzenetére
nem az én területem, csak akkor írok be, ha konkrét tapasztalatom van valamivel kapcsolatban, illetve ha nagyon elfogult vélemény olvasok, pláne ha butasággal vagy oktalan általánosítással indokolják...stb.
nem ismerem a telefonok teljes tárát, nincs kellő tapasztalatom a legolcsóbb androidos kategóriában, és a wp skála is hiányos, csak kevés típust próbáltam ki, illetve használtam. -
-
Blackmirror
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #12711 üzenetére
Jó biztos. Nekem két (3) bajom van vele.
Mé nincs USB?
Mé ilyen gyenge a CPU?
Mi ez a kamera?Itt a legtöbb ember laptoppal rendelkezik. Ha nekem lett volna BT stickem, akkor kapcsolódott volna a Nokia suite-hoz, és pár kattintás az egész
De így....Mé nincs USB? Csak ez a kérdésem. Még a tetejébe jól is szól. És lehet mindig levenni a hátlapot, kivenni az SD-t, átrakni másik telóba, bedugni és vissza. Mert bluetoothon nincs az az állat amelyik gigányi MP3-mat másol.
-
-Faceless-
őstag
válasz
pit stop #12026 üzenetére
Igen ott csak azért mondják, mert az xxl-től kapták a teszt készüléket. És akkor már a náluk meghirdetett árat mondják.
(nekik is onnan van, pont mint az ujgsm-nek)
Eu-ban nem fog egy hamar elterjedni, mert a Kínai piacra szánják, ha lesz egyáltalán szolgáltatói kínálatban maximum nyár közepe-végére mondanám. -
w333
félisten
válasz
pit stop #11955 üzenetére
Ne ezért nem kell nekem iPhone ... mert inkább már divatcikk és nem használati eszköz, míg az emberek az Apple -ról úgy beszélnek mint valami tényleg más univerzum lenne, ölelgetik és puszilgatják, elvből nem veszek ilyen telefont (a kis kijelző 4" telezsúfolva ikonokkal, megint csak nem tetszik)
És mindezekért ... csillagos árakat elkérnek, tényleg ez már vicc kategória
Android lehet hogy picit akadósabb, de legalább nincs tele semmiféle animációkkal, és sokkal nyitottabb az op. rendszer és testre szabhatóbb is
-
joey04
titán
válasz
pit stop #11953 üzenetére
Nem fogok belemenni, nekem 5 évig hibátlan volt, jött a designváltás, meggyűlöltem és váltottam. 7 hónapig voltam droidon, de inkább benyelem a buzisabb és rondább ios 7-et. az iphone 3 hónapig ment kikapcsolás nélkül, a droid max 1 hónapig pl. néha feloldásnál hiába húzom a csúszkát nem reagál, nem kell restart, csak kikapcsolom a kijelzőt és vissza és működik, de zavaró. az appok gyakrabban halnak be, vagy a tartalmuk (pl.: podcast, feedly stb) nem frissül, csak ha bezárom és újraindítom. nem rendszeres, csak gyakoribb mint ios-en. az animációk darabosabbak. nem azt mondom, hogy szaggat és szar, egy átlag usernek ez tökéletes, 5 év szifon után kib*szott zavaró. és ez csak pár dolog, ami hirtelen beugrott. valamint az sem érdekel, hogy másnál nem jön elő adott hiba és az sem, hogy másnál meg az iphone szar. nem más tapasztalatai alapján fogok telefont/bármit venni, hanem a sajátjaim alapján.
továbbra is azt mondom, hogy nem használhatatlan és szar rendszer, de bőven megéri az ios a felárat amit az apple kér (nekem).
az 1 év gari az gáz, valóban. nem is kérdés.
-
-Faceless-
őstag
válasz
pit stop #11646 üzenetére
Ezt tudom én is, ezért nehéz diákmunka közvetítőnél próbálkozni. Máshova valószínűleg azért nem kellek, mert szeptemberben folytatom, és biztosan nem számítok megbízható munkaerőnek. Egyébként a vodánál ismerős kérdezett utána nem-e be tudnék kerülni, de a főnöke azt mondta amit már az előbb is említettem.
-
Švejk
őstag
válasz
pit stop #11442 üzenetére
Eddig nekem a recsegős jött be...a tavalyi B2 Euro nyelvvizsgám is ugyanez a történet...
Kíváncsi leszek mikor valszeg jövőre megyek orosz nyelvvizsgára, ott milyen lesz a dolog állása. Azért ott nagyobbat lehet bukni, ha mondjuk egy csukcsot hívnak be, akinek mellesleg grúz az apja -
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #11143 üzenetére
De azért a 80k-s okosteló fészbukkozni köll...
A jelenség engem is marhára idegesít. Mikor a haver tesóját hamarabb elérem, meg rajta keresztül havert. Pedig volt hogy az örökölt teló hangszórója is szar volt...
Aztán egyszer nem vette fel nagyon megbízható haver. Nem értettem.
Kiderült hogy kidőlt a maratoni kockulástól és a tesója támogatta ki hogy igyon má'.
Az ő jó híre Üllésig terjed. Ott az a legenda járja hogy még álmában is kockul. -
HuMarc
veterán
válasz
pit stop #10553 üzenetére
Központi ember?
Hát, nem tudom, meddig maradunk, azért annyira nem lesz érdekes, hogy 8 órát ott ellegyünk.
Torchlight: Most nagyon felcseszett. A 25. szint körül a nehézségi görbe végtelenszereződik normálon. Addig lazán sikerült eljutnom halál nélkül, most a 32. szinten vagyok, és legalább 10-szer haltam már meg. Ez így nagyon gáz. 15 perc után el is megy a kedvem.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #10344 üzenetére
Örülök , hogy nem,és remélem neked lesz igazad
Amit én tapasztaltam: környezetemben leginkább apple és samsung telefonok vannak,de az utcán egyre több lumiát látok.Az ismerőseim kb fele pedig rácsodálkozott a telefonomra mert BB-ként qwertys telefont várt, nem tudta hogy van ilyen is.
Szolgáltatóknál nem nagyon lehet kapni BB-t kivétel Telekom,de ott sincs z10,q5 akciós, z30 drága.(általában az emberek többsége még mindig a szolgáltatójánál vesz telefont.Újonnan a berrybolt árul kártyafüggetlen BB-ket itt még beszerezhető a z10 is,jó áron:[link]
Más: jó ez a refocus [link]
-
-
-Faceless-
őstag
válasz
pit stop #9764 üzenetére
Nekem ez az új 5c már akkor is bántotta a szememet, amikor bejelentették. Az applere, mint cégre úgy tekintek, mint aki egy prémium szolgáltatást árul Tv-vel, laptoppal, asztali géppel, telefonnal. Valahogy így a tiszta fém, és üveg között ez a fényes szappantartó hát nem tudom...
Még inkább megerősíti bennem a tényt, hogy képesek egy elvileg felső-közép kategóriás telefont kiadni fix 8GB tárhellyel. Ez inkább úgy az 1/5-ébe kerülő kategóriában jellemző.
Bár elég sok gyártóval van bajom, és sok mindenbe bele tudnék kötni szóval inkább nem panaszkodom...
Elég jó példa rá, hogy fél éve akarok telefont venni, de nem vettem, mert nem tetszenek szinte minddel van valami bajom
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest