- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #21248 üzenetére
Előfizetésben jobbak az áraik szerintem (Telenornál is ugyan az drágább, még ha csak egy ezressel, de akkor is, Vodafone meg hát...)
Viszont lehet rászánom magam valami használtra. Ez az M8 egész pofás, de nem tudom... kicsit félek visszalépni olyan rendszerre, aminek a supportja nem valami biztos talajon áll.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #21097 üzenetére
Sajna a BB legfrissebb szoftvere a legrosszabb is szerintem. + a kinézet, mielőtt jött el is adtam a z10-et
Aztán szerencsére került hozzam egy másik (telekomos használt demo) azt már frissitettem kíváncsiságból is, használható de lassabbnak érzem. Androidos cuccot azért nem tettem rá , nem tudom milyen vele( mivel másodtelefon az alap dolgokon kívül más app nem kell).Más: G5-ről nem hittem el hogy ilyen ronda lesz.... Erre de. Most az iPhone 7-ről vannak fent fotók , G5 esetből okulva most elhiszem hogy tényleg olyan is lesz.... Remélem legalább jó lesz a kamerája ha mar kettő lesz neki +ronda is
Úgy nez ki fordultak a dolgok , a Samsung gyárt szép telefont az LG meg az Apple rondát
-
norbert1998
nagyúr
válasz
pit stop #20811 üzenetére
Te nem láttad még a TV-s 6s reklámot?
Úristen, 4K-ban tudsz videót felvenni!
Úristen, szelfizésnél felvillan a kijelző, amivel tuti egymillió lájkod lesz!!!! (Itt megjegyezném, ebben van valami. Szóljon, aki érti mire gondolok)
Érzékeli milyen erősen nyomod, ez egy teljesen új világ ami eddig volt már a multáé ez ajövő és ez valami überjóóóóó!!
És egyéb nagyon röhejes dolgok. Előlapi vakuról hallottak már?
Ja, ők lehet, hogy igen, de az énBárányok nem -
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #20826 üzenetére
Touch and Type NEM Symbian. Ez sértés. Az egy érintős S40, semmi több. Plusz 1-2 Java API.
OS10 a piacon lévő legjobb mobil OS lehetne akár. Számomra Nokia N9 szellemi utódnak megfelel, a droid integráció tökéletes. Nem droid de mégis tud indítani DalvikVM-et.
Kb arról papoltam haveroknak 2011-ben, ami az OS 10.3. -
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #20823 üzenetére
Nemrég szedtek le valami fizetős GPS appot a storeból figyelmeztetés nélkül. Amúgy kb alig van natív app rá...
FB app is legacy API-n megy. Pedig szvsz a legjobb evör, csak tudna komment alatti kommentet megjeleníteni...De a droid appokból elég széles kör megy 10.3 alatt.
Mondjuk most jött valami frissítés amire nagyon panaszkodnak a Z10 tulajok, nem is raktam föl.Amúgy megéri, minőséget kapsz nem túl drágán. Nem egy Maemo Linux szint. Általában instant működik, kivéve ha extra droidos igényeid vannak. Play store 10.3-ra easy.
-
Tim82
félisten
-
w333
félisten
válasz
pit stop #20425 üzenetére
Kiderült hogy tényleg átverés volt ... Link
Idén kaptak elvileg egy hackertámadást.
Max egy hekk támadást tudok elképzelni, szépen leültek megreggeliztek, egy kis cigi + kávé, és jót röhögtek az embereken ... de hát mit is vártunk ? itthon minden csak a lehúzásról szól
Jövőre lesz majd UFÓ támadás, szerintem még az is hitelesebb lenne !
-
Bkrisz9
őstag
válasz
pit stop #20418 üzenetére
A GPS nem érdekli. Insta,face,flickr,telefon,sms. Ennyi amire használja. A hátlap már inkább zavaró. Fesztivalos leányzóról beszélünk szóval előfordulhat, hogy a táska aljába kerül par ezernyi apró mellé ami felgyülemlik a bulik alatt. Kijelzőn az üveg fólia nála eleg alap. Samu felé húzok már csak a fém keret miatt is. Strapabíróbbnak tűnik.
-
w333
félisten
válasz
pit stop #20331 üzenetére
Lehet hogy kissé nyersen és durván fogalmaztam de sajnos ezek a puszta tények, batai15 kolléga sem kezdő már, sok telefon megfordult már a kezében csak próbáltam figyelmeztetni hogy mire számíthat (Galaxy S6 -al) hogy a későbbiekben ne érje majd meglepetés
Itt az első Link (nálam működik rendesen) remélem most jó
(#20332) Blackmirror
Komolyan S4 -nél is látszik ? mert eddig nem néztem a párom telefonját !
(#20333) batai15
Bárhogyan is veszed ... lejárató kampány, figyelmeztetés, vagy csak simán a puszta tények de ez sajnos tényleg így van és részemről lezárom a témát, ha nem hiszel nekem majd élőben úgyis megtapasztalod, a teszteket meg én sem értem (tény hogy az iOS 9.1 jobban bírja mint az előző 8.4.1) vagy nem tudom de nálam az S6 készenlétben nagyon tudott ám merülni, míg az i6 kb. 12 óránként merül 1% -t készenlétben ... folyamatos használat mellett minimálisan de azért jobban bírja az i6 (kb. ilyen 7-8 óra használat szokott lenni)
Kicsit at estel a lo tuloldalra mar ..
Pedig egyáltalán nem, csak végre van tapasztalatom mindkét telefonról
Vagy most tényleg azt gondolod hogy direkt szívatom saját magamat ? mindkét telefont használtam párhuzamosan 1 hónapig , i6 -t simán eltudtam volna adni bukás nélkül mert nagyon jó áron vettem (megvolt az esély hogy az S6 bizonyítson és maradjon), szóval nem ... egyáltalán nem estem át a ló túloldalára
-
w333
félisten
válasz
pit stop #20325 üzenetére
Én 1 hónapig használtam párhuzamosan az i6 és S6 -t is és akárhogyan is próbáltam magam meggyőzni arről hogy mennyivel jobb az S6 hát sajnos nem sikerült
egész nap nyomkodtam az i6 -t majd este mikor hazaérkeztem a melóból és kimentem a konyhába rágyújtani egy cigire vittem magammal az S6 -t és nyomkodtam (ez kb. minden este így volt) komolyan mondom nem nagyon tudtam dönteni hogy melyik telefon maradjon, de az S6 nálam leszerepelt több szempontból is, akadós vele minden (böngészés + Facebook stb.) a kijelzője az összes S6 -ban az sAmoled kissé foltos és amikor homogén fehéren görgetsz (50% fényerőn) pl. Facebook akkor halványan de látszik benne 2 db. szürke csík (ez mindegyiknél ugyan olyan, kijelző ragasztása miatt) arról nem is beszélve hogy a fehér az nem fehér hanem valami ocsmány szín
Akkumulátoros üzemidőben az i6 a nyerő ... tény hogy sokkal jobban bírja
Szóval az 1 hónap alatt bőven van viszonyításai alapon, egyáltalán nem vagyok elfogult, volt időm (1 hónap) eldönteni hogy melyik maradjon és minden tekintetben az i6 jobban bizonyult
Ezért is mondtam hogy ha S6 és G4 között kéne választani akkor lehet hogy inkább a G4 -t venném, mert szerintem jobb az S6 -tól
-
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #20206 üzenetére
Listát pls.
Kolinkom kéne utaztatni, touchpadtől hányok, meg állandóan összenyomkodok mindent.Géphez meg kéne valami kicsit komolyabb mint a 890Ft-os.
Szeretnék egy normális szettet. Hátha azt nem töröm szét.
Úgy is szét fogom...Nagyon menő a Logitechemen ez a 10cm-es törés...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #20082 üzenetére
Persze, ezt tudom, épp ezért nem én magam fogok csak menni, hanem hívok olyant, aki tényleg ért hozzá, járt már sok autó a kezei között. Apámat pl.
Kinti nem kéne valahogy. Egyetértek azzal, amit leírtál, ha tehetem itthonit választok mindenképp. Aminek rendben vannak a papírjai, műszaki állapota is.
Amúgy aki vigyáz, és megbecsüli az autóját, az szerintem inkább megcsináltatja (nem feltétlen eladás előtt, nem olyankor buknak ki ezek általában). Csak aki olyan, hogy szarik rá, hagyja a fenébe, mert minek, és ez mondjuk személyesen kibukik valamely kritikusabb ponton, azt ott is hagyom elsőre.
Amúgy nem magával azzal van gondom, hogy költeni kell. Olyat akarok mindenképp, amire nem a fizetésem fele megy majd el, mert akkora ótvar, hogy minden hónapban beszarik rajta valami húzósabb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #19895 üzenetére
Igazából nem mástól, tőle szereztem, az hogy milyen módon, már más tészta. De ha nekem nem mondja el, mi mást tehetnék?
Egyenesség, az nincs benne. Nem mondja meg nyíltan, hogy inkább van a kocsmában, mint velem.. pedig szerintem amiket mondtam programok 1000x jobbak, mint melózni egy kocsmában.
Ha valami nem érthető sry, kicsit sokat ittam ma..
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #19895 üzenetére
Szerintem felesleges vita lenne belőle, most azzal mit ér ha felsorolja amiket nyelt meg megtudott közben?Minek?
Azt meg lehetne beszélni a lánnyal hogy a baráti körben nem sároz senki senkit és peace. De szerintem a szembesítésnek nem lenne jó vége főleg hogy már szakítottak.Elkezdődne a legnagyobb sárdobálás.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #19892 üzenetére
Ellenem is felhasználható az, ha tudja, hogy én tudom, mert nem kéne tudnom.
Egyik volt osztálytársamat is jól behülyítette. Bár a barátnője a barátnőm barátnője. Szóval tudni honnan fúj a szél.
Blackmirror:
Én se tudom... a 4 év eddig olyan jó volt. Voltak viták, stb, de mindig megbeszéltük, és én semmivel sem szeretem kevésbé..
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #19863 üzenetére
Ahan
Fú az nem semmi, nálunk is jött be egy kis víz , kb 4 éve vannak új nyílászárók és a teraszajtónál csordogált befelé meg az ablakárkányon. Jó a szigetelés
mondjuk a ház azon oldalán volt gond ahova verte az esőt, nem is láttunk ki az ablakon .
Ma vegigmentem a Nagytétényin hát ott is volt pusztítás. Sztem erre nincs elég tűzoltó. Ismerősnek lekapta a tető egy részét , teljesen beáztak -
Blackmirror
őstag
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #19524 üzenetére
Lassú léptek? Nem tudom ez hogy menne, de amilyen ellenséges. Nem ám elgondolkozna, hogy hé, ebbe lehet valami, élből elutasítja szinte.
Én elmagyarázom neki. Mondtam milyen egyszerű lett volna, ha Speed(R)-nek kicsengetek még majdnem 40 rugót a VGA-ra, de akkor nem megyünk nyaralni.. mondom nekem fontosabb a közös élmény, a nyaralás, holmi PC cuccnál, ezért eladtam, hogy elmenjünk. De nem jut el neki, csak annyi, hogy már megint eladtad, már megint!!!..
-
w333
félisten
válasz
pit stop #19428 üzenetére
Kérdés hogy most milyen routered van és milyen sebességet tud ?
Én megnéztem ezzel az alkalmazással és nálam a környezetemben 74db. 2.4Ghz eszköz volt, ezért volt csak 22/50 a Wifi sebesség
Most 5Ghz (szinte egyedül vagyok rajta olyan ritka még) és ugye sokkal jobb lett !
Na most az a kérdés hogy nálad mennyire vannak zavarva a 2.4Ghz frekvenciái ? ha nincs wifi zaj akkor ez a router nagyon jó vétel !
Ha nagyon sok az ismeretlen (szomszéd) Wifi akkor érdemes lenne inkább már egy dula band (2.4 és 5Ghz) router vásárlásba ... mert nekem is egyik percről a másikra lett ilyen gyenge a sebesség, szóval jött egy új szomszéd vagy megnyílt egy új bolt stb. beüzemelték a routert és ez pont elég is volt hogy Wifi interferenciát okozzanak !
És egyben a legfontosabb kérdés is hogy mekkora internet csomagod van ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pit stop #19308 üzenetére
Ma én is megnyomkodtam az Edge-t, azt kell mondjam le a kalappal. A dizájn megfogott, a sebessége több mint kielégítő.
Barátnőm is egyből megjegyezte, milyen szép. Mondom ha majd rám szakad a bank, veszek neked egyet
És rohadjon meg az MM. A tatabányai boltot beszüntették, ma voltam az Arénában, nagyon hiányzik, végignyomkodni a dolgokat, hogy képben is legyen. Laposokból meg csalódtam, konzumer az összes, de miért is lenne más nekik
A Bosszúállók 2 meg nagyot szólt IMAX-ben. Érdemes volt felmenni szerintem, mekiztünk is egy jót -
w333
félisten
válasz
pit stop #19287 üzenetére
Összefoglalom gyorsan így több mint 2 hét használat után !
Külső + tartozékok
Nagyon prémium minőség, és kiváló összeszerelés !
A Sapphire Black szín eszméletlen szép, fekete + sötétkékes az egész !
Külső hangszóró nagyon nagyon hangos és tisztán szól !
Gyári füles brutálisan jól szól, csak elég rossz a kialakítása, nem pontosan helyezkedik a fülbe, de megszokható, minőség mindenben kárpótol !
Gyorstöltő nagyon jó kb. 1ó 10 perc alatt feltölti tejesen fullra viszont nem bírja olyan jól az üzemidőt így S4 (i9506) gyári töltővel használom 1ó 30 perc a teljes feltöltési idő !Belső
Samu TW soha nem volt a szívem csücske, de ez a lecsupaszított TW nagyon jó nem érzem azt hogy másik launchert kéne használni !
Minden testreszabható és borzasztóan kényelmes használni minden kézre áll !
A felhasználói felület gyönyörűszép és nagyon szépek az animációk is !
Kijelző egyszerűen zseniális nem az a csúnya túlszaturált, hanem inkább valahol az IPS és sAmoled között helyezkedik el, G2 után nem érzem túlszaturáltnak egyszerűen gyönyörű, pixeleket kár keresni még nagyítóval is mert nem látható semmi ilyesmi !
Processzor sebesség eszméletlen gyors, mindenre azonnal reagál, sehol egy pici lagg de még kicsi röccenéssel sem nagyon találkoztam még !
Ujjlenyomat olvasó zseniális, azonnal reagál soha nem hibázik !
Kamera eszméletlen milyen jó képeket lő (erre semmi panasz nincs, sötétben is kiváló) és a videóra sem lehet panasz, az OIS szépen teszi a dolgát, 1080p/60fps -ben eszméletlen jó az egész !
Beépített alkalmazások nagyon szépek és jól elgondoltak !
Multitasking nagyon-nagyon gyors kb. 10-15 alkalmazást tart a memóriában !
Nagyon sok beépített alkalmazást lehet tiltani, nekem jelenleg kb. 20 alkalmazás van tiltva amit nem használok de így is kb. 1.2GB szabad RAM van mindig belakott rendszerrel !
Érzékelők + pulzusmérő + lépésszámláló + UV mérés stb. nagyon profi, ritkán de szoktam használni, egyszerűen nagyon pontos !
Üzemidő nagyon jó, G2 -től kicsit persze gyengébb de így is az 1 nap és 6 óra kijelző simán megvan de átlagban 4 óra kijelző és 2 nap nekem ez bőven elég !
Proci Exynos eszméletlen gyors bármit csinálok vele (videó, zene, játékok) egyáltalán nem melegszik, ilyen hűvös telefonom még soha nem volt !Összegzés
Szóval végre azt érzem hogy elértük az iPhone 6 szintjét, sőt még túl is léptünk rajta, szóval nagyon nagyon jó telefon !
Kamera egy kicsit kiáll ez picit zavaró főleg az első 1-2 napban de egy normálisabb Spigen Neo Hybrid tokkal ez simán orvosolható !Hirtelen ennyi jutott eszembe bárki kérdés van, jöhet nyugodtan
-
quailstorm
félisten
válasz
pit stop #19276 üzenetére
Sajnos én olyan ember vagyok, aki használni szereti a készülékét, nem nézegetni a garanciapapírt.
Ha olyan hibája lesz ami nem SW-n múlik, akkor nagyon mindegy, esetlegesen nem is látszik, mert pl el se indul.
Ha meg használatot teljes mértékben nem blokkolja, akkor meg vissza a gyári. -
Blackmirror
őstag
-
w333
félisten
válasz
pit stop #18977 üzenetére
Teljesen jó kis telefon ...
Akinek lesz nagyon ligh user, még ez is sok lesz neki (első okostelefon) !
A célnak megfelelő, a kikötés csak annyi volt hogy lehessen vele képet készíteni, telefonálni, rádiót hallgatni, navigáció és hogy atomstabil legyen
Szerk.
Közben hétfőn megcsináltam az autópolírozást ...
ilyen volt
ilyen lett
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest