- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Az a baj, hogy erre csak szavatosság van, garancia nincs. És a bevilágítást a telepítő képernyőig észre se vettem, a sarok meg csak fullminimumon olyan...
Ja és csak blokkot adtak.Most hogy ezzel hova szaladjak, T-hez-e vagy sem, nem tudom. Ott lett véve.
Konteó:
ez egy olyan teló, amit garanciáztatni adtak le, de mivel nem elég zavaró, eladták újra. -
quailstorm
félisten
Danoljon a fülembe. De arra van másik telefon. 720p HD videofelvétel és AF-s kamera, de ez mindben van.
Expressnél. Nekem már a szín, forma mindegy. Menjen. Ace 3LTE-ből kiindulva borzasztó nem lehet, a CM meg azonnali opció.
Nagyon jó dolog tákolni az alsókategóriás csodákat, de jó lenne egyszer már egy olyan teló, ami simply works. OK, L625, de a RAM, a RAM...(#17824) Blackmirror : megfogadtam, hogy többé nem ütök telefont. Csúnyán ráfáztam...
Amúgy az Express jóárasított lenne, ha lenne. Most igazából nem tudni, hogy elfogyott, vagy csak a webshop a béna.
-
quailstorm
félisten
Sebesség, használhatóság.
Sgs belassul. Nem értem, mitől, miért. Tud egy csomó mindent amit a Blade nem, de nem akarom felidegelni magam miatta.
Sebességben a Blade van előrébb
szerethetőségben, minőségben, rendszerben az sgs
a Nokiának meg marha jó a szótára és autocorrectje
ha nem tudnám mennyire nem nekem való a fél gigás wp, még érdekelne is -
-
quailstorm
félisten
-
Blackmirror
őstag
Nekem teljesen megfelel, de tartottam attól hogy xperia sp-s lesz a "betekintéstelenségi"(by quailstorm) szög
W333: megérte legalább virrasztani? Én 5-kor keltem, szóval inkább aludtam egy jót az éjjel. Utána meg sem tudtam nézni az edigital oldalát- ami amúgy is lassú szokott lenni, de most....
-
MurdR
veterán
Ugyan, ezzel nem lehet egy barátságot
elrontani. De attól mert mi barátok vagyunk, még megmondhatom, sőt kötelességemnek érzem megmondani azt, amikor hülyeségeket beszélsz.én akiket láttam, azok vagy fasiztáztak, vagy DK-t skandáltak.
Jó, volt Orbitozás is, meg ami kell. még tán én is tiszteletemet tettem volna, ha nem egy pártgyűlés tüntetése lett volna, és nem olyanok szólaltak volna fel, akik.
Nagyon sok emberrel beszélgettem, rengetegen hagyták ott a helyszínt, mert viccnek tartották a szervezést és azt is, hogy a végén egy egy pártgyűlésbe csöppentek.
de veszekedhetünk tőlem az ájemefről is, vagy amit szeretnél, csak arra kérlek hogy inkább személyesen, mert úgy meggyőzőbb vagyok.
többiek: jóestét
-
w333
félisten
Lesznek itt még kemény balhék (tüntetések)
Csak én ilyenkor azt nem értem hogy a tüntetők miért a szerencsétlen adófizető emberek autóit törik össze, akik már lassan a törlesztőrészletet sem bírják fizetni, és miért nem a kormányhivatal Audi -it (A8 -akat) ? kicsit fura ez nekem
-
MurdR
veterán
De, pont hogy ez van. Van 100ember akit 1000 néz. A szervező CCCP-s kabátban, a tömeg meg DK-s (...stb) kitűzőkkel meg EU-s zászlókkal azt skandálják hogy fasiszták haza. A brigád 90%-a azt sem tudja hol van, ez nem a magyar nép tüntetése, hanem egy ellenzéki párt próbálkozása a hatalom megdöntésére. Tüntetnek itt minden ellen, közben meg EU-s zászlókat lengetnek, ami meg éppen hogy a magyar gazdaságot dönti rommá a privatizációival, felvásárlásokkal, és a multik behozatalával. Érdekes, ha ez más mint a tóbbi, akko lr a nemzeti oldal miért nem teszi tiszteletét a tüntetésen? Pedig Ők csak a balhét akarják, nem? Persze most is lesz aki megtámadja amit írok, de nyugodtan, állok elébe.
Egy szónak is száz a vége, ez nem a magyar emberek tüntetése, hanem az ellenzéké, aki kihasználta a helyzetet, és lecsapta a labdát.
Breaking news: az emberek összevesztek a peronon, hogy DK vagy Fidi
-
quailstorm
félisten
Igen, és milyen eredményt értek el? Nem sokat... Elég hamar széthullott a Milla. Más városokban volt amúgy? Most kerestem de nem látom.
Egyetemistatünteések voltak még hasonlóan kis sikerrel.Azzal egyetértek, hogy túlzásba vitték a pártrendezvény és ellenzékhangulatot az eddigieken, és most elvileg ilyen nincs, de mégis megtalálták az (nemlétező?) MSZP-s szálakat, aztán egész véletlen nem egy random ember került a vonat alá sem...
Úgyhogy van valami még mindig a háttérben. A netadó ellenes tüntetésen meg mint tudjuk barbár fosztogatók voltak 2006-ban meg békés kedves aranyos szelíd rendőrök által megfélemlített protestálók törték a rendőrlábakat betongerendával.
Legalábbis igyekszik a médián keresztül utólag festeni egy "kicsit".
-
CJ4567
nagyúr
Narancsba se csúnya, 525-ből van narancs, az egy 520 1GB rammal, a hátlapjai(van belőle narancs, viszont az 525 hátlapjai fényesek nem mattok).
(#16729) quailstorm Realistic handling nélkül többet nem játszok, ezért kihagynám a konzolt, és csúnyább mint gépen
Megvan a mikrolagok oka, MSI AB-nél néztem hogy valami nem stimmel, 2971MB memória volt kihasználva, hát három YT volt Chromeban írva
-
CJ4567
nagyúr
-
Bkrisz9
őstag
és w333 köszönöm szépen. utóbbiról még nem is hallottam pedig rákerestem több féle képen is ,hogy van e ilyen
És w333 értem én ,hogy túlmelegszik de akkor az utóbbi 2 hónapban nem melegedett túl? Csak most sikerült rájönnie ,hogy a 80 fok az sok neki? Ezért nem értem. Gondoltam erre én is de akkor eddig is csinálta volna nem? :|
-
pit stop
addikt
Már elsőre is akartam kérdezni, de mostmár meg is írom: Ki az a ...... aki autóval megy át a telefonján?
(#15317) Blackmirror: Külső okok miatt sokat esett Z10 ára, de ha általánosságban nézed BB-t azért nem rossz értéktartók. Nyitó árhoz képest estek BB10-es készülékek, de egy szinten megragadtak (mondjuk igaz hogy hardver se gyenge).
Passport például nem lesz egyhamar száz alatt, még használtan sem szvsz. (sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest