- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
geckowize
őstag
Ajánlanék egy Nokia mintaboltba való vizitet.
Már a bajaiban is van 3250 és 6280. Makettek, de kibeba élethű, egyik-másik telefonnál mostanság már a billentyűzet világítását is megcsinálták a makettba...
Csak a 3250 rusnya rózsaszínbe volt, ezért nem bírtam vele több időt eltölteni. Nekem bejött, bár a joy maradhatott volna a 3230-é is, mivel több mint 10 hónap használat után is kiváló. Igaz, az 5140i makettjének a gombjai nagyon szarok voltak (makettnek) és múltkor megnéztem egy igaziét, az azért lényegesen jobb volt, hát persze természetesen nem lehet teljesen élethűen megcsinálni egy makettet.
A 6280 már nem S60-as, de nem tudom, neked okostelefon kell, vagy S40-es ''rendes'' telefon? Ha nem számít, én inkább a 6280 mellett tenném le a voksom.
6280 Pro:
- 320*240-es kijelző
- 3G
- VGA videófelvétel (!)
- infra
3250 Pro:
- S60 v3.0, Symbian 9.1
- némileg a látott képek alapján jobbat csinál mint a 6280
- kisebb a 6280-nál
UI: K750i-t verd ki a fejedből. -
Azt ugye tudod, h. ezt itt ([link]) kellett volna feltenned?
Egyébként nem egy kategória a kettő készülék, ezen a [link]en összehasonlíthatod a telefonokat.
A K750 jobb kamerával rendelkezik, bővíthető, van benne rádió, infra, erősebb az akkuja.
Hirtelen ennyi.
További kérdéseket a linkelt topikba kérném.
Köszönöm.
Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest