- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Rain Blade
tag
válasz
cornfake #10553 üzenetére
Sziasztok megint...
Még mindig nem sikerült dűlőre jutnom
spica - omnia 2(számomra legszimpatikusabb) - n97mini között vacilálok.nagyon nagyon max 60emvan a dologra esetleg egy beszámítható w580i...
jó lenne minél olcsóbban minél jobbat venni . ( ezzel majdnem mindenki így van godnolom)Spicá-val egy bajom van ugye a Rádió hiánya de az ára számomra nagyon kedvező lenne.
nem tudom hogy mennyire jó ez a spica érdemes e +15-20et kiadnom a másik két felsoroltra. -
Shiku
aktív tag
válasz
cornfake #10512 üzenetére
Így kell mobilt venni, akkor biztos, hogy nem fogod megbánni
Akárhányszor arra járok bemegyek, hogy hátha most él, de neeeeem
A minap nekem is volt szerencsém egy X10hez.
Alapvetően nagyon tetszett csak én nem igazán szeretem a rezisztíveket, meg ugye az ára...
De amúgy tudásra egy kifejezetten szimpatikus tepsi -
Shiku
aktív tag
válasz
cornfake #10476 üzenetére
Megy a Vivaznál is, szóval gondolom a Sationál is.
Na ha beújítasz egyet mesélj rólaEgész konkrétan be lehet állítani, hogy vízszintesbe legyen egy ici-pici qwertyvel (stylussal vagy ha valaki nagyon ügyes körömmel lehet kezelni) be lehet állítani az alfanumerikust is, akkor az úgy forog ahogy forgatod, meg van a nagy qwerty, ami a kijelző felét/háromnegyedét elfoglalja.
-
Shiku
aktív tag
válasz
cornfake #10461 üzenetére
Hát, élőben kevésbé lányosabb.
Bár ez engem megnyugtat
Én a Debreceni plázában nyomkodtam a Vivazt. A Satiot is nyomkodtam volna, de mindig le volt merülve
Az a nő, meg, miután megküzdött azzal, hogy a Vivazt rányomja a töltőre, már nem mertem megkérni, hogy a Satio-t is legyen szíves.
Megpróbálta beleerőszakolni a SE szabvány töltőt az USB portba
És néhányan eladóktól kérdik meg, hogy ez és ez a telefon milyen -
Shiku
aktív tag
válasz
cornfake #10454 üzenetére
Nekem a Vivaznál eddig nem volt bajom a wifivel. A Satio-ról ilyen téren nem tudok nyilatkozni.
A fogása jó, eddig csak egyszer ejtettem le.
Meg a csúszóst nem is annyira úgy értem, hogy kicsúszik az ember kezéből, hanem csak... Nem tudom fura.De az tény, hogy a Satio egy komolyabb darab.
Nekem az azért esett ki, mert mikor vettük, elég sok probléma volt körülötte.A Vivaz egyébként használat közben kevésbé tűnik csajosnak. Persze a világért sem állítanám, hogy férfias, de egy fiú kezében sem néz úgy ki, hogy jaj.
De én pl. magamnak, a Satiot is teljesen eltudnám képzelni magamnak.
Az biztos, hogy kevésbé érezném úgy, hogy "jesszusom, csak le ne essen, mert rögtön széthullik" pedig a Vivaz is jól össze van rakva, csak ez... hogy is mondjam, nem rí le róla. A Satioról meg igen.Hát a hozzászólásaim mostanság nem sok bizalomra adhatnak okot
Kicsit morcos vagyok a drágára, de fénykép-kütyü ide vagy oda, kezd hiányozni -
Shiku
aktív tag
válasz
cornfake #10452 üzenetére
A Satio fényképezésben jobb, a Vivaz videózásban, de nincs olyan nagy eltérés.
Gyakorlatilag ugyanolyan a menürendszerük.
A Vivaz ránézésre nőiesebb, a Satio ránézésre férfiasabb telefon.
(nem kizárólagosan, csak első ránézésre)
Eközött a két telefon között nincs olyan nagy különbség, szerintem azt válaszd ami úgy egyáltalán szimpatikusabbAmúgy a Satio-val elég sok kínlódás volt, de mostanra javították a hibáit.
Negatívumként tudom mondani, hogy ismerek olyat, akinek most Satio-ja van, de lefogja cserélni Vivazra.
Viszont ismerek mást, aki meg teljesen elégedett vele, pedig volt már a kezében Vivaz is.
Még azt tenném hozzá, hogy a Vivaz nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, és valahogy csúszós.
A kamerája egyáltalán nincs védve, hamar összekarcolódhat (persze ha tokban tartod, az ebből visszavesz) nincs rajta vaku, csak egy led. (azt sem kell alábecsülni, én nem szívesen nézek beleDe azért nem egy xenon vaku)
Meg azt hiszem nem tud villanni csak folyamatosan világítani. De ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak én nem tudom beállítani ^^"(Különben én a Vivazt választanám/választottam
)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest