- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dyno
veterán
Tudok várni persze, de pl. mi az amihez kell a BIS?Mi az ami totál nem emgy nélküle?Böngészni tudok nélküle rendesen?És magyar nyelvű az egész telefon?Sok helyen olvasgatok csak sajnos ez külföldi tesztekből nem derült ki.
Ja és netezésnél lassú, a 3G hiánya miatt?Vagy miben nyilvánul meg hiánya?Mert ahogy olvasom sokakat zavar.
ui:T-Mobilnál venném.
-
Dyno
veterán
ÉS Opera mini van rá?Tehát a Wifin keresztüli netezést biztosítja?
Meg írtad hogy BIS teljesen kikerülhető?Ez alatt bővebben mit értesz?Miben gátol emg ha nem ahsználom?(#7025) liquidsilk : Köszönöm, még egyenlőre őrlődöm.
-
richaxes
csendes tag
És fel tudja venni az N900 a versenyt a HD2-vel? Mivel nem ismerem az N900 oprendszerét, egyáltalán nem akarom leszólni, de Windows Mobile-al már találkoztam, és az elég használható rendszernek tűnt nekem, viszont ismeretlenbe nyilván kevésbé magabiztosan vág bele az ember, főleg ilyen tételben, és ilyen konkurenciával. Bocsi, ha sokat kérdezek, és alapvetően hülyeségeket, de tényleg erős bennem a dilemma a két telefon között, és inkább a HD2 felé húz a szívem, mert az valahogy komolyabbnak tűnik (nem tudom megmondani, hogy miért).
-
richaxes
csendes tag
És akkor ezekszerint már csak egy kérdés marad: melyik telefonnak és oprendszernek lehet nagyobb jövője egy olyan valaki számára, aki tényleg a maximumot akarja kihozni a PDAtelójából?
Bár erre gondolom szintén elég nehéz úgy válaszolni, hogy ezt a Nokia-féle oprendszert nem túlságosan ismered.
-
richaxes
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséged! Nekem talán az oprendszer lenne a legfontosabb szempont, és régen ugyan, de már használtam Windows Mobile-os PDA-t (nem emlékszem már pontosan mit, de még valamelyik korai i-Mate PDA telót), ami tulajdonképpen tetszett, bár az még annyira megbízható nem volt és tényleg elég sokat fagyott, de alapvetően ki voltam vele békülve (bár azt hiszem az még Windows Mobile 2002 volt, ha volt ilyen?). Nem okozna gondot a progik megvétele sem igazából. Viszont erről a Nokia-féle új oprendszerről nem tudok semmit, de azalapján amit olvastam, eléggé Nokiára-szabottnak tűnik, és nem szeretnék megint beleesni abba, ami miatt az iPhone 3G-t is eladtam. Nameg egy új oprendszerre jó ideig valószínűleg elég kevés alkalmazás is lesz, vagy nem?
-
richaxes
csendes tag
Elvileg innen indult ki ez a hír, készpénznek nyilván nem érdemes venni és nem emiatt venném meg énse a HD2-t ha megvenném.
Viszont, mivel Neked volt HD2-d, feltenném azt a kérdést, hogy szerinted, jelenleg, van olyan telefon, ami jobban tudna teljesíteni nála minden szempontból? Bár tudom, hogy ez elég relatív és hülye kérdés, de hátha.
Köszi!
-
ludsimon
veterán
Tudom, de először is:
Tudni kellene, hogy milyen célra:
- Netezés
- Játék
- Zene, film, videóklipp, egyszóval mutimédia
- Fényképezésre
- Navigáláshoz
- stb.Pedig ez most tényleg olyan, hogy melyik alsónadrágot válasszam, a szívecskéset, vagy a macisat?!
Nem mondta, hogy MIRE kellene a telefon! < Itt a lényeg!Csak azt ne mondja, hogy fogalma sincs, hogy a bátyja mire használná.
-
salget
csendes tag
A T-Mobile-os hero-ban gondolkodtam, meg az omnia II-ben.
Az omnia II-ben az erősebb proci ami tetszik, míg a hero kicsit elavultnak számít már, nem?
nekem a navi nagyon fontos, egy asus p535-el meg lehet szokni a jót, ráadásul nem akarok millió kütyüvl szaladgálni..csak bedugni és menni! -
Sly Bp.
addikt
-
picur220
veterán
Nem csoda
Mi a véleményetek a Nokia 5530-ról? Az anyagát ne mondjátok hogy szar, metr 3-ból 3 jó volt nálam. A hátlap kicsit mintha lötyögne, de az nem vészes, szóval nem érdekel. Egyéb negatívuma van? A kamerájával lehet szélesvásznú képet csinálni?
Konkrétan csak függetlne telot érdemes venni, és csak gyártói garisat. Mindenki higgye el, hogy jobb kipengetni +4-5k-t a tutiért -
joey04
titán
főképernyőn egymás alatt van két, menübe vivő ikon
Ezeket ki lehet cserélni? A menü feliratot, ami ha jól rémlik a bal oldali "gombra" van téve gondolom biztos. De a SE féle ikonokat alul meg lehet változtatni?Írtam a Satio topikba, hogy ma kipróbáltam egyet, érdekelne a véleményed, hogy szerinted mivel lehet ennyire szétcseszni a rendszert, mert külső progik nem voltak telepítve, és a reset sem segített...
-
TooN
aktív tag
Karma!
Neked tényleg ennyire negatív a véleményed a Satio-ról!
Nálad sok minden megfordul, ha jól tudom!
Ilyen konkréten volt már a kezeid között? Én 2 x fél órát nyomogattam, de nem volt rossz, bár én elfogult vagyok a xenon-os kamera miatt!
A nagy dilemmám Satio vs. Pixon12!!!
Mond meg a konkrétat!
-
atesss
addikt
Goggle maps-et elvileg fel lehet rá tenni, csak ki kéne találnom, hogy hogyan lehet a térképeket úgy letölteni (GmapMaker vagy hogy is hívták a progit), hogy egy (vagy néhány) fájlba töltse le, és ne többezerbe.
Mert azt kipróbáltuk rajta, ment is, de egy fél kerületnél nagyobb részletes térképet rárakva a kártyára, baromira belassult a telefon.
De azért a Goggle maps nem az igazi navigációra... -
sanzi89
addikt
Konkrétabb elkézelés... háát.
Programozói tudásnak csak a C++-os ismereteimet lehetne nevezni, de szogirúan csak DevC-ben PC-re.
Olyan programokat futtatnék a telefonon amikben különféle matematikai algoritmusok lennének. Az egyszerű komplex számos számológéptől kezdve kb minden.
-
unsimpatikus az apple marketingje ... kiadta a 2g-t a 3g-t majd most a 3gs-t és a 2 és 3 g igazából nem nevezhető okostelefonnak szerintem, de ha én most veszek egy 3gs-t csak belső változást kapok tehát vehetnék 2g-t is kívülről ugyanúgy egy apple telefon lenne semmi egyediség nincs benne tucat telefon ...
pedig a 3gs már tudásban nagyon jó. A másik ami zavar, hogy elég sok negatív információ szivárgott ki a 3gs-sel kapcsolatban
-
picur220
veterán
Lehet, hogy egyes helyeken ilyenek, de itt, Szolnokon abszolút rendesek a szervizes kollégák. Azt is megcsinálják gariban, amit nem kell, pl: az E51 oldalsó gombjai full elkoptak, erre azt mondták, hogy cserélik az egész keretet gariban, vigyem a papírt. Mással pedig az történt meg, hogy a külföldi, GSMbolti garis telot bevite a szervizbe, ezzel a szöveggel, hogy "nemkapcsolódik az E51-es a blútóhoz" (A "blútó" az a GPS Bluetoothon működő kihangosítója
), és erre adtak neki a telora vmennyi Nokia garit a gyártási időtől számolva, csak úgy, és az alatt csinálták meg. Szóval a szervizesekre nem lehet panasz
-
-
picur220
veterán
Akkor ilyet sem fogok venni. Már kezdem kicsit unni, hogy az N79 néhány hívásnál nem kapcsolja be a hangszórót, tehát feleszem, és nem halok semmit. Lesz egy szoftfrissítés, aztán meglátjuk, hogy jó-e, és ha nem, akkor megyek a Nokiához a szervizbe, és megmondom a frankót nekik. (eredetileg csúnyábbat akartam írni, de meggondoltam magam
)
-
Ezt jó tudni.Annyira nem fontos a GPS,de néha jól jönne.Szerintem sokan vannak így.
E51 még mindig a legjobbnak,mert még annyit áldoznák rá.Inkább várok még 1 évet és megkapom 30k-ért az Omniát plAz meg már nekem tökéletes.
Htc meg nem tud sokat,drága és nagy isSly Bp.: HP iPAQ rw6815 amit még néztem,de nincs benn 3g.Nem csak wifin netezek hanem mobilneten is.Így az jól jönne.
-
orbit_
csendes tag
Karma, sheratan, Sly Bp., köszi a kommenteket.
Olvastam valahol, hogy az iPhone 2g-be nem megy bele mindenféle füles(egy tesztben azt hiszem). Ha sima 3.5-es jackes füles szeretnék használni vele, akkor meg vagyok lőve?
Van egy eladó, fülhallgató nélküli készülékkel, gondoltam biztosra megyek...Előre is thx!
-
Coyote2000
őstag
Koszi Karma
- nem is tudom minek kerdezgetek itt mindenkit, eleg lenne neked priviznem
Vegigolvastam a teszteket, de mindig van valami, amit hozza tudsz tenni.
iTunest ismerem (iPodom van), az intelliScreen es a Safari kivalo otlet, sokat segitettel a dontesben. Az LG bovithetetlensege tenyleg szivas a GPSnel. Ezek alapjan a magasabb ar mellett is az iPhone a nyero.
Esetleg valaki, az ellentaborbol?
-
picur220
veterán
A kis laptop jó, de ugye ez itt most eslődegesen telos topik. És 2: A kis laptop szvsz az MSI Windnél kezdődik, ami helyből 100 rugó, a többi nagyontetűlassú. Mármint szvsz...
Az tuti, hogy most az iPhone 3GS az egyik legjobb telo sebessgben és kezelőfelületben, és támagatottságban egyaránt. Mellesleg az Apple nem ad ki bétás-bugos szarokat, ott precizitás van, ha elszólod magad Mr Jobs-nak, hogy vmi nem sikerült jóra megcsinálni, helyből ki vagy rúgva. A Microfosnál nem ez megy
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest