- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
jooker82 #42306 üzenetére
Miben jobb a 4X spec alapján?
De komolyan! Egyébként te azt mondtad, hogy minden telefonnál jobb lesz, mikor tudjuk, hogy nem... De ez egyébként is szubjektív, szerintem a telefonok non-plus ultrája a One X, a felület, az anyaghasználat, a szolgáltatások, a SUPPORT miatt. (direkt nagybetű, addigra már jelly bean lesz, mire az LG az összes gépét lefrissíti ICS-re, pedig még kevesebbet is kell, mint a HTC-nek (előző évi HTC-kre itt az ICS júni elején, Black-re, 3D-re mikor is?))
Tudom, hogy van a HTC-knek nyűgje, én is HTC-t birtoklok, de az öszkép sokkal pozitívabb mint egy LG esetén szvsz.
-
hallerlaller
addikt
válasz
jooker82 #42286 üzenetére
Na igen, csak addigra már jelly bean lesz a telefonomon, ugyanez volt tavaly is: mire megkapták az lg-k a gb-t, addigra kijött nexus s-re is az ics. Ez az l3/l5/l7 széria külsőleg tetszetős, icsvel is jönnek, csak hardveresen vannak elmaradva, meg úgy néz ki árban sem lesznek jól eltalálva. Talán ha megbízná a google a következő nexus legyártására az lg-t, de megint samsung lesz, én meg csak remélhetem hogy nem amoleddel..
-
sb
veterán
válasz
jooker82 #42274 üzenetére
Kösz megnézem.
Igazából havernak kell, nekem Galaxy S van.
LG-ket ne is nézünk eddig, mert úgy olvastam, hogy gyenge a szoftver ellátottsága és a frissítések. De ezek szerint mégsem annyira gyenge... ?Egyébként az S-re is van color fix, meg ics is, még ha nem is gyári - egyelőre.
szerk: Mondjuk engem a színhelyesség kevéssé izgat telefonon. Itt lényegesebb a kontraszt és főleg a fényerő, hogy használható legyen fényben is. A monitorom az IPS, ott számít...
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #41353 üzenetére
de hiába 1 giga ram, S2 újan rendes garival minimum 25-tel drágább... mivel az S2-vel egy árkategória, azzal kell hasonlítani, annál meg mindenképp jobb... főleg ha egyszerre több alkalmazást is futtatsz... ezek a videók gyakorlatilag semmit nem mondanak...
pont nggabi videóját találtam:
[link]
indíts el ennyi cuccot a 2x-en és lassuk összeszarja-e magát, illetve, hogy mennyit fog bezárni közülük... -
-
agabe
addikt
válasz
jooker82 #41336 üzenetére
nem akarok venni, csak erdekel ha vegre ez is fejlodott, mert a hardveres kepessegeihez nem volt melto a szoftver, es emiatt jobban ajanlhatok voltak a sima egymagos telok is. benezek majd a topikjaba, mert 60ezer korul hasznaltan jo vetel lehet barkinek ha ilyen arkategoriaban keres, es akkor erdemes ajanlani is.
-
agabe
addikt
válasz
jooker82 #41217 üzenetére
nagyon jo.
ezentul is vedd a gsmbolti garis telokat ha neked bevaltak, de legalabb ne reklamozd.
adot is csalnak amikor hasznaltkent adjak el 0% afaval az uj kulfoldon vasarolt keszulekekt, atverik a vevoket is ahol tudjak...ha neked ez megfelel, akkor jo, de tobbet artasz a gyanutlan erdeklodo olvasoknak mint gondolnad.
ha lehetne torolni kene a hozzaszolasaidat, mert sajnos teves kepet festenek le a nem hivatalos garis keszulekekrol, pedig itt pont a dezinformaciora van a legkevesbe szukseg. -
hallerlaller
addikt
válasz
jooker82 #41220 üzenetére
Abban, hogy kidobtad a porzsákot. A garancia csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes, ezzel tudtad volna bizonyítani.
Ami doboz nélküli az külföldi használt. Itt egy példa, nemrég olvastam ez ráadásul dobozos is volt: [link]
De hemzseg az összes itteni fórum az ilyesmitől, pont neked kell ezt magyarázni?
-
mycso
veterán
válasz
jooker82 #41193 üzenetére
Hmm nekem 2 ilyen lg-m is volt ezzel a hibával és mind2 cserélve lett szó nélkül...a harmadik esetnél másik készülék tipusra.
Az hogy függetlenítve lett-e nem reltétlenül fogod tudni megmondani a vásárláskor.
És hidd el egy zug gsm gari nem ugyan az, mint a szolgáltatói/gyártói.
Ilyen több 10k-s, 100k-s telefonoknál mindenképp annak a megvételét erôltetném, amire hivatalos garancia van.
Persze a pénz nagy úr és lehet van az az ár amiért megéri a kétes eredetû, de ahogy már elôttem is írták a hivatalos garanciával ellátott készülékek megvásárlása az, ami ajánlott. -
tvamos
nagyúr
válasz
jooker82 #41186 üzenetére
Ez mondjuk nem telefon, de elektronikai eszkoz, es bolti gari. (Egyebkent Samsung asztali DVD felvevo.)
1. Elromlott benne a mechanika.
2. Bevittem a boltba, megjavitottak. 1 honap.
3. Hazavittem, ugyanugy rossz volt.
4. Felhivtam a Samsunggot... azt mondtak, ilyen eszkoz hivatalosan nem kerult az orszagba. A szervizes azert utana nezett... ez tipushiba volt ennel a sorozatnal, masik mechanika kell bele. (De azokban az orszagokban, ahol forgalmaztak, a keszuleket csereltek.)
5. Vissza a boltba a tudassal...
6. Azt mondja, megjavitottak.
7. Tesom elhozta pestrol. (En kozben kulfoldre moltoztem.)
8. Ugyan ugy rossz.
9. Hazajottem, visszavittem. Igertek, megjavitjak, majd hivnak.
10. Ket honap mulva mar csak rajuk telefonaltam!..
11. Azt mondta a szervizes, mar akkor is le volt jarva a garancia, amikor bevittuk. Persze, mikor utoljara bementunk, mar lejart, de 8 honapos kora ota hordjuk vissza a keszuleket.
12. Szoval a boltvezeto azt mondta, ha bemegyek a boltba, levasarolhatom. Mostmar le se sz@rom az egeszet.
De bolti garis cuccot nem veszek tobbe!..
Ja, azota is megvan a bolt, koszoni szepen. -
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #41186 üzenetére
egyszerű megoldás, ilyen tapasztalat után nem kell LG-t venni
és nem lesz ilyen hivatalos garis gond
nem tudom milyen szavakra kéne keresned, de hidd el, sokan jönnek, hogy nem megy a hívás/mobilnet... általában ebből az okból...
a legjobb mikor jönnek, hogy miért nincs frissítés a független telójukra... akkor általában az a válasz, hogy GSM boltban vették, és isten tudja milyen országból, ahol istentudja mikor lesz ugyanaz a frissítés jó esetben, rosszabb esetben meg szolgáltatós, szal még később... de ez is csak egy ujabb példa...
-
agabe
addikt
válasz
jooker82 #41180 üzenetére
nem ajanlott gsms bolti garis keszuleket venni.
sokan szivtak mar sokfele modon vele. az, lehet, hogy neked es sokakanak nincs gond az ott vasarolt cucokkal, de az eddig mar ezerszer leirt dolgok kozul a legyegyszerubb, ha mondjuk 2 honap mulva elromlik valami benne, es nem akarjak gariba bevenni, vagy 2honap mire visszakapod, a fuggetlenitettekkel semmit nem tudsz csinalni, es persze pereskedhetesz...ugy 2-3 evig legalabb, es ha makod van a bolt nem szunik meg addig sem.
osszefoglalva (sokadszorra) a hatranyos helyzetek lehetosege (sokunk szerint) nem eri meg a 10-15%-os arelonyt. -
hallerlaller
addikt
válasz
jooker82 #41180 üzenetére
Azt h kóddal függetlenítették vagy gyári független?
Futni a pénzed után, csak mert doboz gari nélkül olcsóbb, hát te tudod, ez azért nem kevés pénz. Ezt itt nem fogja ajánlani senki, de ha bevállalod akkor az mindenképp a te döntésed, ha bármi probléma lesz magadra vess. -
Rotate
veterán
-
-
zsoltyyy
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #29017 üzenetére
Ja így már értem mire gondolsz. Azért a rendszernek kell ezt támogatni, hiszen az osztja szét a feladatokat. Ha ez nincs akkor csak 1 mag van használva ergo olyan mintha csak egy 1 magvas proci lenne benne.
De én is megnyitok neked 20 programot a DHD-n élő háttérrel együtt nem gond neki
-
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #28126 üzenetére
Az SGS-nél nem tud sokkal többet. Jó két mag, de jelen pillanatban és várhatóan még egy darabig nem is tudja kihasználni azt.
Kijelző meg szubjektív én is sokat vitáztam róla hogy mennyire szar a SAMOLED, de van akinek az jön be ennyi.És mielőtt még személyes sértésnek vennéd, nem az O2X-et szidom itt, hanem csak logikusan átgondolva a helyzetet, hogy mit nyújt egy SGS és egy O2X.
-
r4z
nagyúr
válasz
jooker82 #28114 üzenetére
amiért én csak az LG-t ajánlom.....
Én fentebb egy segitséget irtam egy kérdezőnek....erre jött ő??Objektivitás innentől fogva egyes, kár vitázni.
Ne a sufniGSM-es bolti garis árakat nézd, hanem a gyári garanciásakat és máris ott tartasz, hogy kénytelen vagy igazat adnod, mert megint hülyeségeket írtál.
A különbség megint csak ferdítés, számold át az értékvesztést százalékra (immáron hivatalos garis, új példányokkal számolva, de a te áraiddal is ugyanúgy kijön a turpisság). -
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #28110 üzenetére
Igaz nekem nincs ilyen telefonom nem is tudhatom hogy, hogy alakul szoftveresen. De azért jöhetne rá a 2.3 igazán, mert elvégre zászlóshajó volt.
Egyébként a napokban ajánlottak nekem egy Optimus 3D-t, de félszememre tompa látó vagyok így nem is láthatom a 3D-t. Amúgy meg mit kezdjek vele?Az O2X-be hardveresen csak 1 dolog van ami beleköthető a RAM méret. Aminek több mint a felét megeszi a rendszer.
-
r4z
nagyúr
válasz
jooker82 #28103 üzenetére
Nem volt gyártóhoz kötve?
Csak nekem tűnt fel, hogy egy LG reklámot linkeltél? Naná, hogy az Optimus nyer mindenben.
És amúgy nem csak a HTC-kkel kell szembe állítani az LG-ket, hanem az összes konkurenciával (te kezdted a flame-et, egy szavad nem lehet). És bizony az S2-vel szemben csúnyán alulmarad az O2X mindenben, még a Sensation is jobb nála, kérdezz meg bárkit, aki nem elfogult (hoppá, máris nem alázza a HTC-ket az O2X?).
Magára a telefonra értettem.... (...) Szóval ár/érték,kijelző,dizájn....
Csak két fontos dolgot hagytál ki az egyenletből, de sebaj, majd én pótolom. Hardver és szoftver. Utóbbiban az LG-k támogatás szempontjából csapnivalók, az O2X meg tele van bugokkal (beleolvastam az O2X első hsz-ába, kész röhej). Innentől kezdve a sebességről szó sem volt... mondatodat ki is húzhatjuk, mert igenis rengeteget nyom a latban.
Áresés: Marha egyszerű az egyenlet (forrásom: MA teszt és HA árak).
O2X nyitóár: 130-160 ezer, használtan 70-75 ezer.
Galaxy SII nyitóár: 150 ezer, használtan 105-120 ezer.
Sensation nyitóár: 150 ezer, használtan 110-120 ezer.bdanyy linkje még jobban szemlélteti a készülék értékét. 45-ért szabályosan meg akartak szabadulni a készülékektől nem olyan rég. Ez se jelent semmit?
Elég ezekre ránézni. Melyik is veszítette a legjobban az értékét? Ha annyira népszerű lenne az LG, ilyen gyorsan esne az ára?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #28105 üzenetére
Nem azért ajánlottam neki HTC-t mert nekem is az van. Nem vagyok márka fan.
Hanem mert nagy kijelzős telefont kért. És a HD2 meg a DHD is 4.3". Persze az O2X is 4", de mégis csak nagyobbak az említett HTC-k.Igen voltak/vannak gondok a HTC-kel is minden szempontból egyik sem tökéletes. De azon én nem tudok elmenni hogy az Optimus 2X eléggé elcseszett lett szoftveresen.
Ebből a szempontból a HTC-k köröket vernek az LG-re.
Én sem fényezem a saját készülékem nyíltan leírom hogy mi a baj vele. A DHD-nál például elcseszett az antenna fedél illesztése. -
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #28097 üzenetére
Először is szerintem nem ilyen hangnemben kérdeztem!
"A 2x 2.2-vel is leigázza az összes HTC-t...."
Ezen én most besírtam egy kicsit. Cseppet sem említettem a fentebbi hsz.emben a HTC-t, te meg idekevered gratula.
Sensationt nem veri és az is HTC látod. Jobb a kijelző ezt én is aláírom. De a SLCD sem rossz. Vakító napfényben meg kb. cseszheted a 2X kijelzőjét is. -
r4z
nagyúr
válasz
jooker82 #28097 üzenetére
megnézted,hogy ,hogy szarrá verte kijelzőben az összes LG az összes HTC a fentebbi videón??
Ember, te vagy az élő példa arra, hogy a média bullshitre tényleg fogékonyak az emberek. Szerinted a fényerő minden?A 2x 2.2-vel is leigázza az összes HTC-t....
Aham...Sebességben és stabilitásban bármikor az O2X mellé merném állítani a majd' egy évvel öregebb Dezimet szintúgy gyári 2.2-vel.
De, hogy én is kérdezzek valamit: szerinted véletlenül esik ennyire az O2X ára, ha annyira jó telefon? Vagy ez véletlen lenne?
-
Davzone
senior tag
válasz
jooker82 #27848 üzenetére
Találtam egy ilyen videot....
[link]
Elég friss modelleket tesztelnek benne és ez a nova elég meggyőző.
Amikor egymás melett vannak a telók akkor látszik mennyivel jobban látható a képe napfényben.
S-LCD-s htcmeg egyből cserélném le ilyen kijelzős htcre ha lenne....Akos93: Ha a kijelző fontos és napfénybe jól látható kell sztem az LG BLack,ahogy ebben a videoban is látszik.HA komoly felépítés fém ház kell akk htc, ahol ottvan a sense felület is,
amoledből a samsungok, innentől kezdve pedig amelyik jobban bejön vagy amelyiket jó áron tudod megvenni.Szoftverfrissitésből a htc és a samu áll jól,szervíz is van itthon,lgről hallotam már olyat hogy nemigen foglalkoznak a régebbi telok frissitésével. -
korpicschess
veterán
válasz
jooker82 #27863 üzenetére
Pedig a recsegés sem sok SGS-re jellemző. Az általad felsorolt hibák 2.3.4-en nem tapasztalhatóak, illetve a sebesség egy gyatra mobilüzletben kiállított legfeljebb 2.2-es szoftverrel rendelkező telefonhoz képest maga a csoda.
Egyébként vállalati előfizu, telenor, mindenki megtudja nézni a listát, ugyanazon SGS2 96k. Teljesen tiszta, 2 év garancia, de nem éri meg beruháznom rá. -
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #27457 üzenetére
Ja valami furcsa kényszert érzek állandóan rá.
De egy szóval sem állítottam hogy a Motorola különb lenne. Nem értem hogy keveredik ez ide.
Azt viszont mindenki tudja hogy a 2X az finoman szólva is gáz szoftveresen. Persze nekem az nem akadály hogy az XDA-ra látogassak support ért. De aki nem ért/akar ezekhez a dolgokhoz csak használni. Az csak szívatja magát vele.
-
csimpok
aktív tag
válasz
jooker82 #26655 üzenetére
Na, asszem eldöntöttem végre hogy a 2X lesz. Sokkal jobban tetszik külsőre, mint az SGS2, meg a minőségérzet is a 2X mellett szól nálam, képernyő is teljesen OK, akku sem rosszabb szignifikánsan elvileg. Ha meg nem tudok hívást fogadni vele akkor visszaviszem gariba...
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest