- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiLui
újonc
Nem, ilyesmit nem próbáltam még.
Ha esetleg futár vagy, és kidobod a műszerfalra, telóhoz meg csatlakoztatod, ergo nonstop be van dugva, (vagy ha rengeteget túrázol, fenn van a táskán ez, zsebben a teló, folyamatosan csatlakoztatva..) akkor látnám értelmét. másképp szerintem olyan lassú, hogy "szintentartásra" sem lenne képes (mondjuk egy GPS-navigáció miatt állandóan működő mobilkijelző esetén).Gondolom én, aztán akinek van ilyen, max megcáfol.
de tényleg röhej, hogy nem találni minőségi napelemes powerbankot..
-
LuiLui
újonc
Noh. hát akkor megpróbálok felrázni egy 7 éves témát
Hali.
Szeretnék egy kis segítséget kérni a hozzáértőktől, hogy milyen powerbankot vegyek, amit nem csak fali aljzatról, hanem a rajta lévő napelemekkel is feltölthetek.Legalább 20.000 mAh azért jó lenne. Max 2 usb port, nem töltenék 5 eszközt egyszerre.
Ha a Wireless töltést is tudja az előny (nem kell a 25W, ráérek).Nem baj ha hosszú napokig tölt a napelem, ráérek (még mindig)
. Ha egy hét alatt tölt fel mondjuk egy 20-ezres a napon, az nekem már bőven jó. Telóm aksija 4500-as szal gyakorlatilag bő 4 alkalommal fel tudnám tölteni belőle 0-ról 100-ra..
Logikailag ha van v 4 - 5 napelem panel (kihajtogatható), akkor hamarabb fel kellene töltenie, a pusztán 1 panellel rendelkezőhöz képest. (erről néztem tesztvideót, ahol így is volt)
tehát vettem egy ilyet:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07LD4BVFF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
vissza is küldtem. Ha napelemmel, ha konnektorról töltöttem fel maxra, akkor sem tudtam kifacsarni belőle 12.000 mAh, holott 20.000-nek írták. vicc.Tudom, vegyek márkásabbat. Vennék én. Van? hosszú órákat öltem ebbe az egészbe, de most már kérnék egy kis segítséget.
Olyan jellegű tapasztalat is jöhet, hogy milyet NE vegyek..
előre is köszi!!
-
Nikitaa7
tag
Hello! Igen, én is pont arra gondoltam, hogy majd itt, ezen a fórumon találok hasznos ötleteket. eddig ezt a cikket találtam, talán hasznos lehet.
http://pmrradio.hu/napelem-es-powerbank-de-mit-hogyan-miert/ -
MaciLaci1122
újonc
Hi!
Nagyon tetszik a téma!
Ezt venném meg nagyon szívesen, sőt ezt fogom megvenni!http://www.lightinthebox.com/hu/2-4-w-napelem-karbantartoja-auto-akkumulatorral_p477973.html?utm_medium=personal_affiliate&litb_from=personal_affiliate&aff_id=41386&utm_campaign=41386
-
towelie
csendes tag
21. századot írunk, itt a PH-n viszont nem találok napelem telefontöltőről semmi témát.Ha van is vmi, az jó pár éves.Tudom, h az olaj ipar nem könnyíti meg a választékot, de gondolom páran már csak használnak ilyet.
Mit vettél? Hol vetted? Mik a tapasztalataid? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest