- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
grabber #26660 üzenetére
Mint tűzfal, a win 7 sajátja is jó, az egy más kérdés, hogy a puszta tűzfalfunkciókon kívül mást nem tud, így proaktív védelem szempontjából messze nem a legjobb megoldás. Amennyiben erős védelemre van szükséged, akkor választhatsz a comodon kívül még privatefirewallt, online armort, esetleg outpost ingyenes IS-t, av nélkül.
A comodo tűzfal + avast av nem szokot problémás páros lenni, a comodo magas processzor használata elsősorban abból fakadhat, hogy mindkettejük sandboxa aktív volt és nem raktad őket egymásnál a kivételek közé ( a comodo felhő alapú av-je alapból aktív, amennyiben a defense + be van kapcsolva, így ellenőriz...). -
-
mrszitya
senior tag
válasz
grabber #22015 üzenetére
Még egy Hitmanpro futtatását tudom javasolni, ha továbbra is vírusra gyanakodsz. Ez több ismert antivírussal dolgozik, meglehetősen gyorsan. Nem ingyenes, de korlátlanul használható keresésre. Ha talál valamit, csak akkor szükséges aktiválni. (Onnantól 30 napig tud eltávolítani.)
Ne vesd el szerintem az újratelepítés lehetőségét sem.
Milyen Windowsról van szó amúgy? Keringenek a neten olyan pletykák, amik szerint pl. a Win7 (és 8) nem igazán kezeli jól/optimálisan a hálókártyákat, hálózati forgalmat. Másrészt a legtöbb gépben occsó' hálókártya is van, így nem feltétlenül bírják jól a terhelést. Pl. torrentezésnél könnyen szakadhat a net ezen okokból.
Ugyanígy az olcsó modemek/routerek is érzékenyek a (torrent) terhelésre egyébként.
Én sajna mind a routerem, mind a Windowsom "ki tudom akasztani". Driverfrissítés hiábavaló. -
válasz
grabber #22001 üzenetére
Én először kérnék egy másik routert,azzal kipróbálnám az összes kütyüt otthon.Nekem az 1. LAN ment ki belőle,minden más működött!
Ha azzal is előjön a jelzett hiba, a hálókártya is lehet hibás.Ott is cserével kellene tesztelni.
A legritkább ilyenkor-de nem lehetetlen-a fertőzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest